Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Slither írta:Nekem nagyon nem jött be. A főhös csaj elég irritáló, és vhogy a történet sem fogott meg. A könyv tutti jobb ennél, de a film után nem fogom elolvasni.Fernando írta: Szerk.:
Valaki tud valamit nekem mondani az Arany iránytű című családi fantasyrol? Érdemes megsasolni![]()
Nekem nagyon nem jött be. A főhös csaj elég irritáló, és vhogy a történet sem fogott meg. A könyv tutti jobb ennél, de a film után nem fogom elolvasni.Fernando írta: Szerk.:
Valaki tud valamit nekem mondani az Arany iránytű című családi fantasyrol? Érdemes megsasolni![]()
Én láttam. És iszonyatosan nem jött be. Nem akarom elvenni a kedved ezzel. Nézd megbouba írta:A Romper Stomper c. filmet látta valaki?
Jó film?
Hú nem is tudom mikor olvastam már azt a könyvet, de akkor nagyon tetszett. Nem is hallottam róla, hogy megfilmesítenék, pontosabban megfilmesítették.Chris0527 írta:A film a Stanley, a szerencse fia.
Köszi! Meglesem majd én is, és beszámolok.ozsimiki írta:Hancock![]()
Az egyik kedvenc filmem. Sztem zseniális.Enrique írta:Én a Mementót néztem a hétvégén, és csak ajánlani tudom mindenkinek. Ezzel a filmmel futott be Chris Nolan, amit nem csodálok... Így megrendezni egy filmet, le a kalappal.![]()
Köszi ezt az oldalt nem ismertem. Gergő azért neked is kösz az ajánlást de igy magyarfeliratosan jobbgrecki írta: Van benne magyar felirat is.
Ez nagyon nagyTim írta:Egy rendkívül hasznos linkkel szetetnék nektek kedveskedni.
Gondolom sokszor okozott már problémát,hogy megnéztetek volna egy filmet,de nem tudtatok róla semmit. Miről szólhat,érdemes-e megnézni stb..
Szerencsére ez az oldal segít nektek! 30 másodpercben összefoglalja a tartalmat rajzolt nyulak segítségével.
Kedvcsinálónak:Ponyvaregény
http://www.mininova.org/tor/658723Chris0527 írta:Hi mindenki! Segítség kéne egy film keresésében. Az általam ismert oldalakon már megnéztem és sajna nem találtam ezért fordulok hozzátok. Egy 8 irodalmi díjat nyert könyv megfilmesítésére lennék kiváncsi. Nem egy új film de most olvastam el nemrég megint a könyvet már sokadszorra és szivesen megnézném már filmen is. A film a Stanley, a szerencse fia. Ha valaki meg tudna dobni egy torrentel vagy bárhogyan máshogy el tudja küldeni a filmet azt megköszönném. ha angol a film de van hozzá felirat az még nem gond
Mégegyszer köszi
Remélem ez jó:Perrero írta:Jerry Maguire[h33t] [Dave3737] -mininováról szedtem
ehhez kéne nekem felirat... -magyar- nem nagy baj ha nincs, megvan magyarul a film, de eredeti hanggal is szeretném megnézni
köszi