Mozi & Filmek
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!!!
Azért ez a Fűrész IV. olyan "színvonalas", amilyen a közönsége
volt 19:00-tól!!!
A popcorn szétdobálva, glédában a csomagolások mindenfelé,
a kuka eldugdosva, benne hányásnyomok, meg még egyéb
gyomorforgató extrák!!!
Amilyen a film, olyan a közönsége...!
K.
Azért ez a Fűrész IV. olyan "színvonalas", amilyen a közönsége
volt 19:00-tól!!!
A popcorn szétdobálva, glédában a csomagolások mindenfelé,
a kuka eldugdosva, benne hányásnyomok, meg még egyéb
gyomorforgató extrák!!!
Amilyen a film, olyan a közönsége...!
K.
-
- Eurobarca Staff
Slither írta:Nekem nagyon nem jött be. A főhös csaj elég irritáló, és vhogy a történet sem fogott meg. A könyv tutti jobb ennél, de a film után nem fogom elolvasni.Fernando írta: Szerk.:
Valaki tud valamit nekem mondani az Arany iránytű című családi fantasyrol? Érdemes megsasolni![]()
Uhh ez most elvette a kedvem a filmtől. Elgondolkozom, hogy megnézzem-e. A könyv minhárom kötetét olvastam az nagyon bejött. A filmre is kiváncsi voltam, de lehet, hogy inkább újra olvasom. Mostanában nagyon keveset olvasok ég is a pofám. De majd nyáron a Balaton parton

Bakkermanról valaki?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nekem nagyon nem jött be. A főhös csaj elég irritáló, és vhogy a történet sem fogott meg. A könyv tutti jobb ennél, de a film után nem fogom elolvasni.Fernando írta: Szerk.:
Valaki tud valamit nekem mondani az Arany iránytű című családi fantasyrol? Érdemes megsasolni![]()

- Fernando
- Llegenda del Barça
Én láttam. És iszonyatosan nem jött be. Nem akarom elvenni a kedved ezzel. Nézd megbouba írta:A Romper Stomper c. filmet látta valaki?
Jó film?

Szerk.:
Valaki tud valamit nekem mondani az Arany iránytű című családi fantasyrol? Érdemes megsasolni

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
A Romper Stomper c. filmet látta valaki?
Jó film?
Jó film?
-
- Eurobarca Staff
Hú nem is tudom mikor olvastam már azt a könyvet, de akkor nagyon tetszett. Nem is hallottam róla, hogy megfilmesítenék, pontosabban megfilmesítették.Chris0527 írta:A film a Stanley, a szerencse fia.
Mindenképp meglesem én is!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Köszi! Meglesem majd én is, és beszámolok.ozsimiki írta:Hancock![]()
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
-
- Jugador del Barça
Az egyik kedvenc filmem. Sztem zseniális.Enrique írta:Én a Mementót néztem a hétvégén, és csak ajánlani tudom mindenkinek. Ezzel a filmmel futott be Chris Nolan, amit nem csodálok... Így megrendezni egy filmet, le a kalappal.![]()
Más. Hódító Adam című filmet ismeri valaki?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hancock
Még nem néztem meg,de szntem megnézem,bemutatója vicces...

Még nem néztem meg,de szntem megnézem,bemutatója vicces...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
A Superbad az az a film amiben Will Smith játsza Supermant, vagyis olyasmit, csak miközben megmentene vkit, mégnagyobb bajt csinál? Vagy akkor az melyik?
Utána néztem, de az nem a Superbad. De akkor melyik az a film amiről én beszélek?
G.
Utána néztem, de az nem a Superbad. De akkor melyik az a film amiről én beszélek?
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
- Fernando
- Llegenda del Barça
Tegnap sikerült megnéznem az Anyád lehetnék c. filmet. Hatalmas vígjáték. Eredeti poénokkal. Ajánlani tudom.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Látta valaki a Superbad c. filmet? Tipikus amerikai tini film, de nekem bejött, volt benne pár nagy jelenet.
Megéri szerintem megnézni. Megnéztem még a Legenda Vagyok-at is, az is bejött, jó kis film, bár a végét furcsállottam kicsit...
A Mr. Brooks is nagyon jó film, azt is csak ajánlani tudom mindenkinek, továbbá az Alpha Dog is bejött nekem. Nem vártam tőle túl sokat, talán azért is tetszett...

A Mr. Brooks is nagyon jó film, azt is csak ajánlani tudom mindenkinek, továbbá az Alpha Dog is bejött nekem. Nem vártam tőle túl sokat, talán azért is tetszett...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Elkezdtem nézni a The 11th Hour című mozis-dokumentumfilmet, és eddig nagyon jó. Aki teheti az mindenképpen nézze meg, mert nagyon tanulságos, és fontos dolgokra hívja fel a figyelmünket.
(Az hogy Dicaprio-"filmje", az ne riasszon el senkit.
)
(Az hogy Dicaprio-"filmje", az ne riasszon el senkit.

-
- Entrenador del Barça
Köszi ezt az oldalt nem ismertem. Gergő azért neked is kösz az ajánlást de igy magyarfeliratosan jobbgrecki írta: Van benne magyar felirat is.

szerk.: Most néztem a film címét nem csoda hogy nem találtam, ilyen hülyét mint én azért utána názhettem volna hogy mi a pontos cím
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ez nagyon nagyTim írta:Egy rendkívül hasznos linkkel szetetnék nektek kedveskedni.
Gondolom sokszor okozott már problémát,hogy megnéztetek volna egy filmet,de nem tudtatok róla semmit. Miről szólhat,érdemes-e megnézni stb..
Szerencsére ez az oldal segít nektek! 30 másodpercben összefoglalja a tartalmat rajzolt nyulak segítségével.
Kedvcsinálónak:Ponyvaregény

-
- Hírhozó-cikkíró
http://www.mininova.org/tor/658723Chris0527 írta:Hi mindenki! Segítség kéne egy film keresésében. Az általam ismert oldalakon már megnéztem és sajna nem találtam ezért fordulok hozzátok. Egy 8 irodalmi díjat nyert könyv megfilmesítésére lennék kiváncsi. Nem egy új film de most olvastam el nemrég megint a könyvet már sokadszorra és szivesen megnézném már filmen is. A film a Stanley, a szerencse fia. Ha valaki meg tudna dobni egy torrentel vagy bárhogyan máshogy el tudja küldeni a filmet azt megköszönném. ha angol a film de van hozzá felirat az még nem gond
Mégegyszer köszi
Van benne magyar felirat is.

-
- Entrenador del Barça
Hi mindenki! Segítség kéne egy film keresésében. Az általam ismert oldalakon már megnéztem és sajna nem találtam ezért fordulok hozzátok. Egy 8 irodalmi díjat nyert könyv megfilmesítésére lennék kiváncsi. Nem egy új film de most olvastam el nemrég megint a könyvet már sokadszorra és szivesen megnézném már filmen is. A film a Stanley, a szerencse fia. Ha valaki meg tudna dobni egy torrentel vagy bárhogyan máshogy el tudja küldeni a filmet azt megköszönném. ha angol a film de van hozzá felirat az még nem gond
Mégegyszer köszi
Mégegyszer köszi

Remélem ez jó:Perrero írta:Jerry Maguire[h33t] [Dave3737] -mininováról szedtem
ehhez kéne nekem felirat... -magyar- nem nagy baj ha nincs, megvan magyarul a film, de eredeti hanggal is szeretném megnézni
köszi
http://www.opensubtitles.com/hu/subtitl ... maguire-hu