Barça Igazolások 2007-08
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Max akkor fogunk mindent megtenni Alvésért, ha Zambrotta megy, mert nincs másik jobbszélsőnk, hacsak Puyol nem megy ki oda.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Személy szerint a Van Gaal éra óta krvra holland ellenes vagyokTofi írta:A katalánok célja az, hogy még a szezon vége előtt megtalálják Ronaldinho utódját, s miután Frank Rijkaard honfitársát, a Hamburgban futballozó Van der Vaartot látná legszívesebben csapatában, a Barcelona felvette a kapcsolatot a holland futballista menedzserével. Az irányító egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy el tudná-e képzelni magát a Barcelonában, korábban azonban többször is kijelentette: szívesen játszana a spanyol élvonalban.

Inkább latinos irányító kellene.
- danko94
- Entrenador del Barça
Hát nemtom ha idehozzunk 30 milláér Alvest nem gondolod h ő fog padozni???!!!CFirpo3 írta:Szerintem nem olyan nagy hülyeség ha Eto'o-Messi játszik elöl. Az viszont nélkülöz minden realitást, h Zambi Alves mögött padozgat. Ez komolytalan.
Istenem!Zambrotta mint csere.
- danko94
- Entrenador del Barça
ezt honnan vetted????A szezon előtt nem úgy volt h a nyáron a Valenciába megy???Tofi írta:A katalánok célja az, hogy még a szezon vége előtt megtalálják Ronaldinho utódját, s miután Frank Rijkaard honfitársát, a Hamburgban futballozó Van der Vaartot látná legszívesebben csapatában, a Barcelona felvette a kapcsolatot a holland futballista menedzserével. Az irányító egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy el tudná-e képzelni magát a Barcelonában, korábban azonban többször is kijelentette: szívesen játszana a spanyol élvonalban.
Szerintem nem olyan nagy hülyeség ha Eto'o-Messi játszik elöl. Az viszont nélkülöz minden realitást, h Zambi Alves mögött padozgat. Ez komolytalan.danko94 írta:Hát ez hülyeség!!!!! 4-4-2-ben vagy Henry---Eto'o vagy Bojan----Eto'o vagy Bojan----Henry lenne de sztem úgysem fogunk játszani 4-4-2-ben!!!De h mindenképp 2 csatár, akkor én a 4-1-2-1-2 -t javaslomCFirpo3 írta:4-4-2 ben a csatársor lehetne eto'o messi
Jövő évi csapatom
---------------------VV---------------------
----Alves----Puyol-----Milito-------Abidal
-(zambrotta)-----------(Garay)--(Sylvinho)
--------------------Toure-------------------
------Iniesta------------------Xavi---------
-------(Messi)----------------(Silva)-------
--------------------Messi--------------------
--------------------(Silva)------------------
--------------Eto'o-------Henry-------------
-------------------(Bojan)-------------------
Cserék:Jorquera,Zambrotta,Garay,Gudjohnsen,Bojan,Oleguer,Sylvinho
Menne:Pinto,Edmilson,Ezquerro,Deco,Ronaldinho,Giovanni(kölcsönbe)
Jönne:Garay,Alves és Silva+ még a "B" ből pár játékos
Edző:José Mourinho
(Laudrup/Guardionla)
Mi a véleményetek a csapatról???![]()
![]()
Istenem!Zambrotta mint csere.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Olafinho 2008.04.18. 15:22:50-kor.
- Titinho
- Director del Fútbol
Jelenleg 2009. nyaráig szól a szerződése, most készül éppen hosszabítani 5 évvel, a jelenlegi ára olyan 13-15 millió € körül mozog. Vagy ha nagyon szigorúak a Marseille vezetői esetleg 18-20-ért el lehetne hozni...Danka00792 írta:Nem rossz játékosTehetsége az van biztos. Nemtudja valaki, hogy kb mennyiért tudnánk megvenni?
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
A katalánok célja az, hogy még a szezon vége előtt megtalálják Ronaldinho utódját, s miután Frank Rijkaard honfitársát, a Hamburgban futballozó Van der Vaartot látná legszívesebben csapatában, a Barcelona felvette a kapcsolatot a holland futballista menedzserével. Az irányító egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy el tudná-e képzelni magát a Barcelonában, korábban azonban többször is kijelentette: szívesen játszana a spanyol élvonalban.
Ezek a B-s srácok 20 év körül vannak. Talán felhozzák őket cserének, de sztem úgy járnak, mint pl. Christian, Verdú... elviszi őket a B-ből egy középcsapat (jelen esetben a Depor
)...

- danko94
- Entrenador del Barça
ezt az enyémre írtad?? Azért írtam oda, h a ,,B" csapatból pár embert felhozni ha kell ott van Vazquez+Sanches és Pedrito isbarca99 írta:Sérüléseket ismerve meglehetősen szűkös a keret. Messi és Eto'o kiesik 2 hónapra. Hogy áll fel a csapat? 2 hónapig Henry és Bojan csatársor, csere nélkül? 3 fronton? Nagyon rövid a pad.
Nasriról. nekem tetszik a játéka és főleg ami ebben a videóban jó h idei felvételek szal most nagyon jó formában van megérné leigazolni, e kérdés h mennyi az ára???

Sérüléseket ismerve meglehetősen szűkös a keret. Messi és Eto'o kiesik 2 hónapra. Hogy áll fel a csapat? 2 hónapig Henry és Bojan csatársor, csere nélkül? 3 fronton? Nagyon rövid a pad.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nem rossz játékosdjtrack írta:ez a Nasri gyerek nem lenne rossz kpjára DEco helyére.
http://www.youtube.com/watch?v=rYCHaYtK ... re=related

- danko94
- Entrenador del Barça
Hát ez hülyeség!!!!! 4-4-2-ben vagy Henry---Eto'o vagy Bojan----Eto'o vagy Bojan----Henry lenne de sztem úgysem fogunk játszani 4-4-2-ben!!!De h mindenképp 2 csatár, akkor én a 4-1-2-1-2 -t javaslomCFirpo3 írta:4-4-2 ben a csatársor lehetne eto'o messi
Jövő évi csapatom
---------------------VV---------------------
----Alves----Puyol-----Milito-------Abidal
-(zambrotta)-----------(Garay)--(Sylvinho)
--------------------Toure-------------------
------Iniesta------------------Xavi---------
-------(Messi)----------------(Silva)-------
--------------------Messi--------------------
--------------------(Silva)------------------
--------------Eto'o-------Henry-------------
-------------------(Bojan)-------------------
Cserék:Jorquera,Zambrotta,Garay,Gudjohnsen,Bojan,Oleguer,Sylvinho
Menne:Pinto,Edmilson,Ezquerro,Deco,Ronaldinho,Giovanni(kölcsönbe)
Jönne:Garay,Alves és Silva+ még a "B" ből pár játékos
Edző:José Mourinho
(Laudrup/Guardionla)
Mi a véleményetek a csapatról???

Jah, engem is kezd meggyőzni, ügyes. Mondjuk Dinho cselét még gyakorolnia kelldjtrack írta:ez a Nasri gyerek nem lenne rossz kpjára DEco helyére.

Mondjuk Dinho már rég nem operál ilyen trükkökkel.

Már rég kipróbáltam volna.CFirpo3 írta:4-4-2 ben a csatársor lehetne eto'o messi
Lehet, h elvetemült vagyok, de szerintem a 4-4-2 esetében Henry-Eto'o csatársor is jó lenne, ez esetben mélységből kavarna Messinho.
- djtrack
- Capitá del Barça
ez a Nasri gyerek nem lenne rossz kpjára DEco helyére.
Hm. Szerintem nevetséges, h leigazoltunk egy klasszist, aztán meg nem vagyunk kíváncsiak a saját posztján kihozható teljesítményre.norbert55 írta:Ez van.Henrynak menni kell.Aprieto írta:Persze. Laporta szemefénye átadólistán.
Úgy, hogy a posztján nem is játszott.... 4-4-2-ben játszhatna akár már jövőre, ott meglesném mit tesz le az asztalra, mert ez az idei szezon minden, csak nem mérvadó.
Franky boy a felelős, szerintem 10-ből 9 edző variálna ezekkel a játékosokkal, de ez másik topic.
- albicelesteX
- A Vadász
norbert ezt hol olvastad?

Ez van.Henrynak menni kell.Aprieto írta:Persze. Laporta szemefénye átadólistán.
Úgy, hogy a posztján nem is játszott.... 4-4-2-ben játszhatna akár már jövőre, ott meglesném mit tesz le az asztalra, mert ez az idei szezon minden, csak nem mérvadó.
Persze. Laporta szemefénye átadólistán.
Most olvastam h Henry átadólistán van.Sztem is jobblenne ha menne.
M. Rijkaarddal egyetértek mert én is úgy voltam vele hogy Rijkaard a hibás, de nagyon sok idő eltelt azóta,és még mindig nem jönnek az eredmények,és mint az előbb is írtam,kevés játékossal vagyok megelégedve amit a szezonban mutatott. Lehet itt edzőváltás (én is szeretném,Mourinhot) de ha maradna Rijkaard akkor is megtörténne az a változás ami megtörténne más edzőnél. Nem hiszem hogy minden esetben az edzőnk a hibás. Tartja a hátát minden esetben, védi a játékosait minden egyes meccs után, magára hárít mindent,és ez szép tőle. Nem őt kell hibáztatni!!! A játékosoknak kellene végre mutatni valamit!!!!!
Most tényleg olyan nehéz felfogni hogy ez nem Frank Rijkaard topikja?!
S.
Most tényleg olyan nehéz felfogni hogy ez nem Frank Rijkaard topikja?!
S.
-
- Llegenda del Barça
Wáó, úgy látom azért addig már eljutottál, hogy az idézetet nem zárójelbe kell tenni.M.Riijkaard írta:...
Nem tudom mi van a goal.com-on. Egyébként a profilodban azt írod, hogy fociszakértő (

Rijkaardnak nem itt van a topikja ezért nem nyitok vitát. Csak gyanús, hogy te vagy az egyedüli, aki szerint nem ő a hülye. Másrészt regelénél legalább a nevét írtad volna le normálisan...
A moderátorkodásról meg annyit, hogy van egy szint, amikor az ember erre a sok baromságra amit néhány ember összehord ne reagáljon vmit.