Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy MU-s topicban egy hozzászólás.Remélem idén már nem látok fél vállról vett meccseket, mert nagyon nem tetszik ez nekem. Több tízmillió forintot keresnek hetente, a pályán meg néha csak lézengenek, ez nem a megyei 3. osztály itt minden meccsen a maximumot kell nyújtani...
Ahhoz az kéne, hogy mindenki hozza az elvárt formáját, és a védelemnek is biztosnak kell lennie. DE LEGYEN IGAZAD!pityi írta:Azért a Bl az más.Lehet hogy a bajnokságban gyengék vagyunk de még megvehetjük a MU-t.Ők is jól tudják hogy ez a utolsó esély hogy valamit nyerjenekaz idén.Miért ne verhetnénk meg az angolokat?Azért a Camp Nou-ban játszani nem egyszerü ,főleg nem 90e-zer ember elött.2-3 gólos előny már elég lehet ha nem kapunk gólt.Nehéz lesz nagyon de nem lehetetlen.
lionelmessi19 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 03890.html
Itt a klub féle beharangozó video...![]()
Nagyon szorítok a srácokért...
Sajnos horgász versenyen vagyok, nemtudom hogy menni fog e hogy nézzem. Lesz laptop, tv tuner, meg elég nagy jelerősítő, de így is kétséges h a semmi közepén tudom-e nézni.. még jó hogy M1-en van most.
Mindenképp a papíron legerősebb csapatot használnám... hiába ügyes Syl, Bojan mostanság... szivem szerint persze Bojan játszana Henry helyén, de kell az öreg tapasztalata... főleg egy Angol csapat ellen!
-------------------------Valdes-------------------------
--Zambro-------Márkó--------Milito---------Abidal---
--------------------------Touré-------------------------
--------Messi------------Xavi-----------Iniesta--------
-----------------Samu----------Henry-----------------
Mindenképpen van esélyünk. Ez két mérkőzésen múlik, egész másképp mennek majd ki a fiúk. És a közönség is velük lesz, a tegnapitól függetlenül.
Hangulatos kis video.lionelmessi19 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 03890.html
A legerősebb felállás Ronnie nélküllionelmessi19 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 03890.html
Itt a klub féle beharangozó video...![]()
Nagyon szorítok a srácokért...
Sajnos horgász versenyen vagyok, nemtudom hogy menni fog e hogy nézzem. Lesz laptop, tv tuner, meg elég nagy jelerősítő, de így is kétséges h a semmi közepén tudom-e nézni.. még jó hogy M1-en van most.
Mindenképp a papíron legerősebb csapatot használnám... hiába ügyes Syl, Bojan mostanság... szivem szerint persze Bojan játszana Henry helyén, de kell az öreg tapasztalata... főleg egy Angol csapat ellen!
-------------------------Valdes-------------------------
--Zambro-------Márkó--------Milito---------Abidal---
--------------------------Touré-------------------------
--------Messi------------Xavi-----------Iniesta--------
-----------------Samu----------Henry-----------------
Mindenképpen van esélyünk. Ez két mérkőzésen múlik, egész másképp mennek majd ki a fiúk. És a közönség is velük lesz, a tegnapitól függetlenül.
Senki sem legyőzhetetlen(még Én sedjtrack írta:hát akkor se fogjuk megúszni itthon se kapott gól nélkül.megállíthatatlan az Mu sajnos.
Jo lenne azért két lábbal a földön maradni! Mennyi arra az esély, hogy rugunk 3-at ennek a Manchester United-nek? Ahhoz nekik látványosan rossz-nak kell lenni, nekünk pedig jónak, és nem hiszem, hogy az egész idény-t meghazudtolva igy lenne.danko94 írta:Hát ha így állunk hozzá akkor így is lesz!!Én abban reménykedek h ugye mindenki a Mu-t tartja esélyesebbnek, itt rúgunk nekik egy hármast ott meg leixelünk v kikapunk egyel és akk go tu moszkva!!!!![]()
![]()
Nem hinném h pont rajtunk múlnadanko94 írta:Hát ha így állunk hozzá akkor így is lesz!!djtrack írta:hát akkor se fogjuk megúszni itthon se kapott gól nélkül.megállíthatatlan az Mu sajnos.
Hát ha így állunk hozzá akkor így is lesz!!Én abban reménykedek h ugye mindenki a Mu-t tartja esélyesebbnek, itt rúgunk nekik egy hármast ott meg leixelünk v kikapunk egyel és akk go tu moszkva!!!!djtrack írta:hát akkor se fogjuk megúszni itthon se kapott gól nélkül.megállíthatatlan az Mu sajnos.
Alapvetően más, hiszen a portuál sokkal többet színészkedik és eredményesebb is, persze Messi sérült volt sokáig, másrészt viszont Ronaldonak jobb a fizikuma, de sokkal jobban bírom Messit. Majd meglátjuk, nem jelentem ki, h Messi fényévekkel jobb, mert lehet, h C.-nek "leesik" 1 aranylabda idén.Scumy írta:nem tudom Ti hogy vagytok vele, de részemről nagyon várok egy Céronáldó vs MESSI "párharcot". Lehet hogy kiesünk, de ezen a meccsen látható lesz, hogy Leo - ha nem is fényévekkel- de messze sokkal jobb mint a portugál hisztibenő