Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.20. 20:06:26

Remélem idén már nem látok fél vállról vett meccseket, mert nagyon nem tetszik ez nekem. Több tízmillió forintot keresnek hetente, a pályán meg néha csak lézengenek, ez nem a megyei 3. osztály itt minden meccsen a maximumot kell nyújtani...
Egy MU-s topicban egy hozzászólás.
Elég érdekes nekem. Ha ők ezt mondják, akkor mi mégis mit mondjunk a sztárjainkról?
Azthiszem most nagyobb a nyomás a MU-n mint rajtunk, és mintha meg is látszana rajtuk. Remélem elidegeskedik a meccseket ellenünk, mi meg kihasználjuk ezt. Egy kiindulópontunk lehetne, az hogy nincs valami jó helyzetkihasználásuk, de sajnos mi sem büszkélkedhetünk...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Z$ołtu
Barça B

2008.04.20. 14:49:07

A tegnapi meccsen nem feszítették meg magukat, mert egy esedékes sérülés nem jönne jól pont most, ezért nem is erőlködtek a győzelemre, szerintem. Mivel Ők is tudják nagyon jól, hogy mindent bele kell adni és minden játékosra szükség lesz 100%-os formájában. Ez a 2 Manchaster elleni meccs lesznek az idény legnehezebb meccsei. Én egy nagyon színvonalas, kiélezett meccsre gondolok, ha a szerdai BL meccsre gondolok. És a Manchaster NEM VERHETETLEN. Itt az élő példa: a Blackburn tegnap kb. 80percen keresztl vezetett a Manchaster ellen. utolsó percekben egyenlítettek. Lehet, hogy ők is inkább tartalékoltak az engergiájukkal a szerdára.
Visca el Barca! Viva Espana! Ronaldinho :)
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.04.20. 14:27:17

pityi írta:Azért a Bl az más.Lehet hogy a bajnokságban gyengék vagyunk de még megvehetjük a MU-t.Ők is jól tudják hogy ez a utolsó esély hogy valamit nyerjenekaz idén.Miért ne verhetnénk meg az angolokat?Azért a Camp Nou-ban játszani nem egyszerü ,főleg nem 90e-zer ember elött.2-3 gólos előny már elég lehet ha nem kapunk gólt.Nehéz lesz nagyon de nem lehetetlen.
Ahhoz az kéne, hogy mindenki hozza az elvárt formáját, és a védelemnek is biztosnak kell lennie. DE LEGYEN IGAZAD! [-o<
pityi
Jugador del Barça

2008.04.20. 14:16:25

Azért a Bl az más.Lehet hogy a bajnokságban gyengék vagyunk de még megvehetjük a MU-t.Ők is jól tudják hogy ez a utolsó esély hogy valamit nyerjenekaz idén.Miért ne verhetnénk meg az angolokat?Azért a Camp Nou-ban játszani nem egyszerü ,főleg nem 90e-zer ember elött.2-3 gólos előny már elég lehet ha nem kapunk gólt.Nehéz lesz nagyon de nem lehetetlen.
Z$ołtu
Barça B

2008.04.20. 14:12:42

lionelmessi19 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 03890.html

Itt a klub féle beharangozó video... :)

Nagyon szorítok a srácokért...
Sajnos horgász versenyen vagyok, nemtudom hogy menni fog e hogy nézzem. Lesz laptop, tv tuner, meg elég nagy jelerősítő, de így is kétséges h a semmi közepén tudom-e nézni.. még jó hogy M1-en van most.

Mindenképp a papíron legerősebb csapatot használnám... hiába ügyes Syl, Bojan mostanság... szivem szerint persze Bojan játszana Henry helyén, de kell az öreg tapasztalata... főleg egy Angol csapat ellen!

-------------------------Valdes-------------------------
--Zambro-------Márkó--------Milito---------Abidal---
--------------------------Touré-------------------------
--------Messi------------Xavi-----------Iniesta--------
-----------------Samu----------Henry-----------------

Mindenképpen van esélyünk. Ez két mérkőzésen múlik, egész másképp mennek majd ki a fiúk. És a közönség is velük lesz, a tegnapitól függetlenül.

A felállással én is egyetértek.Kellenek a tapasztalt játékosok és lehet, hogy Henry azért nem játszott tegnap, hogy 100%-os pihentséggel játszhasson a Manchaster ellen. A videóban meg kiváncsi vagyok mit mondhattak, de attól függetlenül, hogy nem értettem mit mondanak, kirázott a hideg :D :D :D
Visca el Barca! Viva Espana! Ronaldinho :)
milko
Barça B

2008.04.20. 14:00:33

FC Barcelona-----------2.45
X-------------------------3.15
Manchester United-----2.80
Bwin fogadások...

Használd a SZERKESZT gombot! És még1x szólok, hogy ne írj pár szavas semmitmondó hsz-eket!.
S.
Andris
Adminisztrátor

2008.04.20. 13:58:36

Igen Rafa volna :wink:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.20. 13:57:05

Hangulatos kis video. :wink:

Az összeállitásoddal teljesen egyetértek! Ide most tapasztalt játékosok kellenek, nem fiatal igyekvö játékosok.
Henry angol tapasztalata pluszként jöhet.
(Márkó = Marquez? :lol: Csak hogy tisztázva legyen. :) )
Ez a csapat talán képes legyözni az MU-t. Hajrá!

Szerk.: tudom hogy Rafa az, csak gondoltam kötekedek egy picit :lol: ne vedd komolyan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2008.04.20. 13:59:51-kor.
milko
Barça B

2008.04.20. 13:55:27

lionelmessi19 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 03890.html

Sajnos horgász versenyen vagyok, nemtudom hogy menni fog e hogy nézzem. Lesz laptop, tv tuner, meg elég nagy jelerősítő, de így is kétséges h a semmi közepén tudom-e nézni.. még jó hogy M1-en van most.

Mindenképp a papíron legerősebb csapatot használnám... hiába ügyes Syl, Bojan mostanság... szivem szerint persze Bojan játszana Henry helyén, de kell az öreg tapasztalata... főleg egy Angol csapat ellen!

Mindenképpen van esélyünk. Ez két mérkőzésen múlik, egész másképp mennek majd ki a fiúk. És a közönség is velük lesz, a tegnapitól függetlenül.
A legerősebb felállás Ronnie nélkül
Andris
Adminisztrátor

2008.04.20. 13:45:12

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 03890.html

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.20. 12:54:52

Henryt betenném a kezdőbe mindenféleképp márcsak presztizsből is a MU ellen. Sok borsot tört ő már az orruk alá.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.20. 12:28:03

Más: Mit akarunk az MU ellen, ha még az Espanyolnak sem tudunk gólt löni, szép játékkal nem jutunk tovább. Én Bojant nem eröltetném ilyen szintü csapat ellen. Támadosorom nekem ez lenne: Iniesta, Eto'o, Messi Középpálya: Touré, Xavi, Deco.
milko
Barça B

2008.04.20. 12:05:48

norbert55 írta:Hát a tegnapi játék után én sem bizakodok.
Szerintem döntetlen lesz, vagy nyerünk: más a spanyol- és más a brit csapatok ellen játszani!!! :?
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.04.20. 11:47:59

Idézett Olafinho:Képzeljétek, most jöttem a Roni topicból, és ott azt beszélik,h Dinhó fogja eldönteni a Bl döntőt a Barca javára.

Nem akarok humorizálni de Dinhó esetleg valamelyik szórakozóhelynek
a táncparkettáján fogja gondolom körmétt harabdálni a fiúkért a nagyizg
almában sztem.Ezért is mondom hogy tőlem akár már holnap vehetné a
batyúját és mehetne Lord Berlusconiékhoz.Egyébként láttam hogy Messi
nyiltkozta azt hogy szeretné ha Dinhó maradna azért gondolom hogy mi
tőlünk szurkolóktól és a csapatt egész stábjáttól Dinhó nem várja el hogy
könyörögjünk neki hogy maradjon.Mert aki meglettbántva illt. vagy sértve
az a csapatt mert ő intettbe mindenkinek és nem járt edzéskre a legrossz
abb helyzetben hagyttacserben a csapatott szóval nem hiszem hogy neki
kénne mégfelháborodnia.Attól hogy ő Ronaldinhó attól mégebben a csapat
banlett sztár nem?Ettől a csapattól kapta meg a megbecsülést amit most
már semilyen szempontból nem érdemel meg úgyhogy sztem nyugodtan
távozhat a testvérével együtt a veterán labdarúgóiról ismert Milanhoz aho
va mindenki betérhet hogyha már végig csinált egy profi karriert.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.20. 11:23:07

Hát a tegnapi játék után én sem bizakodok.
horvimate9
Barça B
Kapcsolat:

2008.04.20. 11:13:01

Azért arra nagyon kiváncsi leszek hogy mire megyünk a MU ellen ezzel a játékkal ami most van.SEMMIRE!!!! :( Pedig legalább a BL-t meg kéne nyeerni ha már a bajnokság elúszott.A MU jelenleg sajnos nagyon jó formában leszámítva a Blackburn elleni meccset.Valami nagy javulásra lenne szükség ahhoz,hogy továbbjussunk.Én abban renénykedek,hogy Henry a MU ellen azt a játékát tudja hozni amt az Arsenalban.Ja!!!és Puyol se játszhat :?
Hát....Nem leesz egyszerű
Campeones 2009
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.04.20. 08:25:13

Sir Alex Ferguson idő előtt megnyugtatta a Manchester United szurkolóit, hiszen mint azt a Blackburn elleni meccset követő nyilatkozatában elmondta, annak ellenére, hogy kisebb sérülés miatt le kellett cserélnie játékosát, Wazza ott lesz a Nou Campban.

Ahogyan számíthat már Edwin van der Sarra, Owen Hargreavesre és Andersonra is a Barcelona elleni Bajnokok Ligája összecsapáson. Ferguson azt is elárulta, hogy a három játékos mindössze pihentetés céljából hagyta ki a mai blackburni izgalmas estét.

Wayne megütötte a csípőjét, de biztos vagyok benn, hogy nem fogja kihagyi a szerda esti meccset - mondta Sir Alex a Setanta Sportsnak.

Teljesen normális, hogy a csontra mért ütések egy darabig fájnak, de kétlem, hogy ez hátráltatná majd.
milko
Barça B

2008.04.19. 18:59:47

Nyerünk!!!!

4-1-re.

Messi, Eto(2), Xavi

Kép
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.04.19. 18:54:18

djtrack írta:hát akkor se fogjuk megúszni itthon se kapott gól nélkül.megállíthatatlan az Mu sajnos.
Senki sem legyőzhetetlen(még Én se :D )....kapcsolj az Eurosport 2-re... :D
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.19. 18:46:38

danko94 írta:Hát ha így állunk hozzá akkor így is lesz!!Én abban reménykedek h ugye mindenki a Mu-t tartja esélyesebbnek, itt rúgunk nekik egy hármast ott meg leixelünk v kikapunk egyel és akk go tu moszkva!!!! :arrow: :arrow: :arrow:
Jo lenne azért két lábbal a földön maradni! Mennyi arra az esély, hogy rugunk 3-at ennek a Manchester United-nek? Ahhoz nekik látványosan rossz-nak kell lenni, nekünk pedig jónak, és nem hiszem, hogy az egész idény-t meghazudtolva igy lenne.
Egyébként jól hangzik. :wink: :lol: Remélem a fiuk komolyan veszik a találkozot!
Olafinho
Jugador del Barça

2008.04.19. 18:39:32

Képzeljétek, most jöttem a Roni topicból, és ott azt beszélik,h Dinhó fogja eldönteni a Bl döntőt a Barca javára.

Ezt hívják + energiának! :lol:

Visca el Barca!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.17. 20:20:20

danko94 írta:
djtrack írta:hát akkor se fogjuk megúszni itthon se kapott gól nélkül.megállíthatatlan az Mu sajnos.
Hát ha így állunk hozzá akkor így is lesz!!
Nem hinném h pont rajtunk múlna
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
danko94
Entrenador del Barça

2008.04.17. 19:35:18

Hát ha így állunk hozzá akkor így is lesz!!Én abban reménykedek h ugye mindenki a Mu-t tartja esélyesebbnek, itt rúgunk nekik egy hármast ott meg leixelünk v kikapunk egyel és akk go tu moszkva!!!! :arrow: :arrow: :arrow:
djtrack
Capitá del Barça

2008.04.17. 19:09:28

hát akkor se fogjuk megúszni itthon se kapott gól nélkül.megállíthatatlan az Mu sajnos. nekünk a középpályánkon átrohannak az hótziher. egyedül messiben bízhatunk meg Etoban. Bojan sztem nem sokat tud hozzátenni a játékhoz a fizikuma miatt.az angol védők bedarálják.Vidic Ferdinand bár kérdés h felépülnek addig vagy felépültek annyira nem követem az Mut. De az biztos h Evra nagyon sokat fog felfutni a baloldalt.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.17. 18:34:22

Scumy írta:nem tudom Ti hogy vagytok vele, de részemről nagyon várok egy Céronáldó vs MESSI "párharcot". Lehet hogy kiesünk, de ezen a meccsen látható lesz, hogy Leo - ha nem is fényévekkel- de messze sokkal jobb mint a portugál hisztibenő :!:
Alapvetően más, hiszen a portuál sokkal többet színészkedik és eredményesebb is, persze Messi sérült volt sokáig, másrészt viszont Ronaldonak jobb a fizikuma, de sokkal jobban bírom Messit. Majd meglátjuk, nem jelentem ki, h Messi fényévekkel jobb, mert lehet, h C.-nek "leesik" 1 aranylabda idén.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Válasz küldése