barcafan91 írta:de vedd már észre h a liga sokkal gyengébb mint volt. a real megérdemelten nyeri a bajnokságot de akk is egy gyenge bajnokság az idei.igazad van h még mindig a 2. legjobb de ha igy folytatják akk nem sokáig...
Ok így már igazad van gyengébb. De még mindig a második. Bocs ha idegesítő voltam, de néhányan (nem te) majdnem egy falusi liga szinvonalára gyalázták itt le a spanyol focit. Ok hogy nem olyan mint néhány éve de miért:
Kezdem a saját csapatommal:
A nagy sztárok Zidane, Fogo, Ronaldo, Robi Carlos Becks elmentek. Nem vagyok vak tudom hogy nem úgy játszik a Real mint négy-öt éve, de ennyi nagy név távozása után ezt nem is vártam el tőlük.
A Barca sztárok idén vagy sérültek voltak Eto, Messi, vagy az esetek többségében formán kívül játszottak Henry, Dinho finomítok tudásuk alatt játszottak.
Sevilla? Puerta halála rányomta a bélyegét az egész csapatra, bennünket megalázó módon kiütöttek a spanyol szuperkubából de utána? A BL-re összekapták magukat, nem semmi az Arsenal előtt végezni a csoportban, de a bajnokságban örülhetnek ha a 6. helyen végeznek.
Villareal? Talán ők a meglepetés. Legrosszabb esetben 3. hely, igaz korai búcsú az Uefa kupában, mégis összeségében ők talán sikeresek, de nincsen pengés játékosaik, akik a liga színvonalát növelnék.
Getafe? Ők abszolút siker, A nagy Bayernt is majdnem kiverték. Ez is azt mutatja, hogy a német liga még csak utánunk jön
Atletico Madrid? Tőlük többet vártam. Ok 4. hely de 20 pont mínusz a Reálhoz képest. Nem hiszem hogy erre nagyon büszkék lennének
Racing? Ők is szép megleoetés. Lehet hogy végül ők lesznek a negyedikek. Jobban is örülnék nekik, mint az A. Madridnak.
A többiek lelkes kis csapatok, de az az igazság, hogy a Barca sztárok gyengélkedései, meg a Real realtiv gyengebb kerete nem tette lehetővé az igazán szép játékot. valljuk be 2000-2003 között a Real miatt 2004-2006 között a Barca miatt volt jó a spanyol liga, sőt szerintem abban a 6 évben szerintem az angolok felett voltunk. Most? Igazad van rosszabb lehet, ha a Madrid nem erősít, s a ti sztárjaitok nem térnek vissza a jó ösvényre még lejebb eshetünk.
NE IDÉZZ ENNYIT, csak azt, amire válaszolsz!
Többször nem szólunk.
E.