Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.28. 17:43:11

Tamás, Miki, ez így van, csak a kutyát nem érdekli.
MOST ők az elsők, mi pedig MOST a 3.-ak vagyunk.
a többi nem számít, ez van.
reméljük, h jövőre ismét megközelítjük, v túl is haladjuk a legjobb formánkat.

egyébként már csak azért sem kellene az elmúlt szitukkal takarózni, mert mi is röhögtünk és bosszankodtunk azon, amikor jöttek itt odaátról a 9 bek/bl győzelmükkel, amiből hatot még kocka alakú labdával játszva nyertek...
tény, h nem olyan volt ez a mostani bugi, mint amit az utóbbi időben megszokhattunk, de ettől még megnyerték, méghozzá meggyőzően nyerték meg a ligát (függetlenül a hátralévő fordulóktól), ráadásul egyetlen egy úgymond nagycsapat sem tudta őket idén megszorítani (beleértve minket is).
sztem inkább előre nézzünk, és bízzunk részünkről a jobb folytatásban.
új edzővel és megújult csapattal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.04.28. 17:44:21-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.28. 17:35:58

Boixos!

IGazad van,de ezt mindenki el is ismerte,h ránk nézve még rosszabb a helyzet,h így is ennyivel megy elöttünk a margó...csupán egyesek még azt sem ismerik el,h tényleg sokat esett a játék színvonala spanyolban. Ez igaz a madridra is,ahogy a többi csapatra is. Nem volt egy olyan brigád sem akiknél ne lett volna egy elég hosszú hanyatlás,ami=volt a nézhetettlen meccsekkel. Senki nem vitatja,h a madrid érdemli meg a bajnoki címet. De nem kell úgy beállítani,mintha ugyanolyan lenne ez a spanyol bajnokság mint volt pár éve,tavaly is jobb volt a szitu,de már akkor elkezdődőtt egy kisebb hanyatlás.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.28. 17:32:59

Azért Boixos, azt még a legelvakultabb madridista is elismerheti, hogy a 2004-06-os Barca játékban (is) magasan veri a mostani Madridot. Aki másképp látja, az vak vagy gyengénlátó, és nem ért a labdarúgás nevű játékhoz.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.28. 17:30:10

Fiatalok, ez annyira kellemetlen, h állandóan azt mantrázza mindenki, h ilyen-olyan [auto_cenzúra] a liga, és a kevésbé sz.arabb csapat nyerte meg a bajnokságot... okés, lehet, h gyöngébb a primera, de ez a legkevésbé szrabb csapat cirka 11 ponttal megy előttünk, 10 ponttal a 2. helyezett előtt, és nem is tudom, h hány hónapja nincs már különösebb veszélyben az első helye... ez van, és ez nem őket, hanem igazából minket minősít, h ennyire nem tudtunk beleszólni a bugiba.
senki nem fog ezen problémázni, h puding volt-e a madrid, vagy sem, arról szól a dal, h 31. ennyi.

egyébként arról, h MOST európában mennyit ér a spanyol bajnokság, csak annyit, h a kupákban még álló 8 brigád közül csak egy a spanyol, ráadásul az is katalán... :D 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.28. 17:28:40

ozsimiki írta:
Varga Tamás írta: még Miki sem.
:?: :D
Nem szoktam elvakúlt lenni,a még helyet ,az ahogy szó jobba illett volna :D :wink:

Amúgy teljesen egyetértek a mondandóddal.
Igaz. Bocsika! :shock:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.28. 17:27:07

Varga Tamás írta: még Miki sem.
:?: :D
Nem szoktam elvakúlt lenni,a még helyet ,az ahogy szó jobba illett volna :D :wink:

Amúgy teljesen egyetértek a mondandóddal.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.28. 17:26:23

A jelenlévő madridista moderátor, vagy minek nevezzem (cantera), elbeszélgethetne az eurobarca színvonalát súlyosan károsító, és romboló madridista okostojásokkal, a labdarúgásról, a szövegértésről, a tisztességes párbeszédről, és a BARCELONA szurkolóinak, csapatának a tiszteletéről. Mert tudja: amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!
Kép
cantera
Madridista

2008.04.28. 17:23:27

socio66 írta:Szerintem kár ezen vitatkozni! A liga színvonala egyértelműen visszaesett,ez abban nyilvánul meg hogy egy gyengén teljesitő csapat nyerte meg... Viszont még igy is jobb volt nálunk a Real,és megérdemelten lesz övé a serleg,hiszen mi még annyira sem érdemelnénk meg...Több pontot gyüjtottek és kész. Gratulálok nekik!
ha színvonalon a játék szépségét érted, akkor lehetséges ;)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.28. 17:23:22

aronba!
A PD idei színvonala szánalmasan gyenge, hulladék, ocsmány, a béka hátsója alatt van. Emlékszel te olyanra az angol ligából, hogy a MU az egyik fordulóban 7-0-ra nyert, utána meg szánalmasan gyenge játékkal, helyzetek nélkül kikapott? Én nem emlékszem ilyenre. Az Inter esetében dettó uez a helyzet. A RM is [auto_cenzúra] volt, a Barca meg mégszharabb. Az idei szezont nézve a spanyol ligát az angol és az olasz biztosan előzi, de a Bundesligában is több élvezhető meccs volt idén, mint a La Ligában. És nem aReal bajnokságának jogosságát vitatjuk, még Miki sem. Ha nem tudod értelmezni a leírtakat, ajánlom figyelmedbe az általános iskola 1. osztályát - csodákra lehet képes.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.28. 17:18:12

aronba írta:
ozsimiki írta:Bár nem nekem írtad,de én válaszolok ha nem gond:
nem tom milyen szakemberekre hivatkozol, remélem nem a sport1- sport2 meg sport klubos meghívott nagyágyúkra? Na azok aztán értenek a focihoz...

Elég szomorú,hogy 18éve nézel legalább focit,és nem bírod felfogni,h az idei spanyol bajnokság színvonala igenis a béke segge alatt volt. Egész Europa elismerte,szinte minden szakember mondta legalább 1x,de ehhez nem kell szakembernek lenni,csak látni jópár meccset,akár Real meccs,akár BARCA meccs,akár más spanyol csapatok meccsei.
De azt elismerem,hogy megérdemeltétek,hogy finoman fogalmazzak:
A szharok közt ti voltatok a legkevésbé szharok :wink:

Ha meg úgy állítod be,hogy csak azért mondjuk,mert Ti nyertek ekkora fölénnyel,nagyon tévedsz :wink: Olvasgass vissza,már amikor feljöttünk 2-3 pontra,és bármi lehetett volna a vége,akkor is azt írtam,hogy nevetséges az egész idény,és h ilyen gyenge rég volt a bajnokság.
Ezek tények.
Nem kell szapulni ezt a spanyol ligát még mindig az angol után messze ez a legnívósabb liga Európában. ha majd a német, a francia vagy az olasz megközelíti akkor hajlandó vagyok elfogadni a kritikákat de addig :lol:
a holland ligáról meg ne is beszéljünk, a kedves Dzsudzsák, ki ott jó játékos, itt egy középcsapatba se férne be. A magyar liga meg no comment. Szóval hátrább az agyarakkal a spanyol liga szidásánál, tudom hogy fáj az élet, meg hogy csalódást okozott idén a Barca, de ez a liga igenis jó. az meg hogy a Barca 2-3 pontr feljött tény, de egy percig sem vezette a ligát, én azt mondtam, ha a Barca nyert volna tizenvalahány ponttal akkor most mindenki dicsőítené a ligát, mint 2006-ban hogy milyen erős ligát nyert a Barca nagy fölénnyel. Elég kétszínű és szánal
mas ez nyavalygás nem gondolod :lol:
Te szerencsétlen,értelmezdd már amit írtam :twisted:

Ki beszélt itt arról,h gyengébb a franciánál,vagy a németnél? Senki,ahogy fentebb is írták visszaesett bőven,ez ugyanazt jelenti amit én is írtam,h a színvonal esett :wink: A BARCA-t meg azért hoztam fel,hogy amikor még közel sem dőlt el a szitu,akkor is ugyanez a véleményem volt,h mindkét (ahogy az összes többi csapat is) csapat egy vicc,amit nyújt a pályán. Real-nak több jó meccse volt,ezért megérdemli,de a színvonal csökkenés egyértelmű, ehhez elég megnézni a meccseket,és ha ezt tavaly,meg azelőtt is megtetted,akkor láthatod h miről regélek. Persze ha felbírod fogni.
Kép
socio66

2008.04.28. 15:37:36

Szerintem kár ezen vitatkozni! A liga színvonala egyértelműen visszaesett,ez abban nyilvánul meg hogy egy gyengén teljesitő csapat nyerte meg... Viszont még igy is jobb volt nálunk a Real,és megérdemelten lesz övé a serleg,hiszen mi még annyira sem érdemelnénk meg...Több pontot gyüjtottek és kész. Gratulálok nekik!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.04.28. 14:49:23

aronba írta: Már ne haragudj, de én már 18 éve a Madridnak szurkolok. El is van döntve, hogy a következő néhányszor 18 évben a Madridnak szurkolok. Neharagudj, de hiteltelen számomra ez a gyenge a liga, meg trágya Madrid. A Madrid bár nem nyújtotta a történelme legjobbját mégis megérdemelten nyert. Savanyú a szölő mert idén sehol nem voltatok, azért mert pocsék szezonotok volt még nem kell a ligát kritizálni. Bezzeg ha a Barca nyer tizenvalahány ponttal egy ligát, akkor jönnél hogy hú Európa második topligáját nyeritek meg döntő fölénnyel. Nem azt mondom, hogy el kell kezdened halelujáznod, de picit több tiszteletet tőled is kiérdemelt a Madrid. ha meg nem tetszik valami a spanyol ligában jövőre szurkolj a MU-nak és nézz Premierleague meccseket :lol:
Arcból vissza,nem otthon vagy. :wink:

Mert talán jó volt a liga ? Jól nyomtátok,egész idényben?Kifogástalanul?Persze.Szerintem nem kötelességem elélvezni,hogy megnyertétek.Gratuláltam,ennyi.Sírva fakadni nem fogok.Sz.r volt a Barca,de a madrid sem büszkélkedhet.A más csapatnak való szurkolást meg elsősorban Razielre vonatkoztattam. :lol:

A másik oldalon szájalj,a többi madridossal,itt csak finoman. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
cantera
Madridista

2008.04.28. 13:42:03

gyerekek de mi alapján mondjátok azt h ez a spanyol liga gyengébb mint az iksz évvel ezelőtti. azt még úgy ahogy el lehet fogadni h két pontvadászat közül melyik az erősebb, idéznék egy fórumos kollégától odaátról, a csapatokat a trófeák minősítik, ezt át lehet ültetni talán ligákra is.

visszavonult / eligazolt egy-egy player? na és. jönnek az újak, valljuk be egy Zidane se volt ugyanaz az utolsó éveiben, mint korábban. ez természetes. sérülések is előfordulnak, ettől még maga a liga nem lesz kisebb vagy gyengébb. amíg lesz pénz spanyolországban a focira, addig lesz minőség is. egy-egy nemzetközi siker, ami minősíthetné a bajnokságot, talán még kisebb dolgokon múlhat, mint maga a bajnoki cím, elég ha csak a Getafére gondolunk. ugyan az első meccset nem láttam, de a visszavágón igazságtalannak éreztem a 3-3-at a játék alapján, és így a Bayern továbbjutását. A BL-ből a Madrid azért esett ki mert cseteboták voltak Rómában, koncentrálás hiányzott vagy nem tom, nem érzem erősebbnek a Rómát.

röviden sztem nagyon nehéz megállapítani melyik bajnokság erősebb, talán nem is lehet (persze ha közel azonos ligáról beszélünk), azt meg pláne nem lehet megmondani h melyik évben volt erősebb egy bajnokság. ahogy írtam, a játékosok jönnek-mennek, csak statisztika alapján lehetne rangsorolni, de ugye arról meg tudjuk, hogy nem mindig a valóságot tükrözi.
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.28. 13:21:13

barcafan91 írta:de vedd már észre h a liga sokkal gyengébb mint volt. a real megérdemelten nyeri a bajnokságot de akk is egy gyenge bajnokság az idei.igazad van h még mindig a 2. legjobb de ha igy folytatják akk nem sokáig...
Ok így már igazad van gyengébb. De még mindig a második. Bocs ha idegesítő voltam, de néhányan (nem te) majdnem egy falusi liga szinvonalára gyalázták itt le a spanyol focit. Ok hogy nem olyan mint néhány éve de miért:
Kezdem a saját csapatommal:
A nagy sztárok Zidane, Fogo, Ronaldo, Robi Carlos Becks elmentek. Nem vagyok vak tudom hogy nem úgy játszik a Real mint négy-öt éve, de ennyi nagy név távozása után ezt nem is vártam el tőlük.
A Barca sztárok idén vagy sérültek voltak Eto, Messi, vagy az esetek többségében formán kívül játszottak Henry, Dinho finomítok tudásuk alatt játszottak.
Sevilla? Puerta halála rányomta a bélyegét az egész csapatra, bennünket megalázó módon kiütöttek a spanyol szuperkubából de utána? A BL-re összekapták magukat, nem semmi az Arsenal előtt végezni a csoportban, de a bajnokságban örülhetnek ha a 6. helyen végeznek.
Villareal? Talán ők a meglepetés. Legrosszabb esetben 3. hely, igaz korai búcsú az Uefa kupában, mégis összeségében ők talán sikeresek, de nincsen pengés játékosaik, akik a liga színvonalát növelnék.
Getafe? Ők abszolút siker, A nagy Bayernt is majdnem kiverték. Ez is azt mutatja, hogy a német liga még csak utánunk jön
Atletico Madrid? Tőlük többet vártam. Ok 4. hely de 20 pont mínusz a Reálhoz képest. Nem hiszem hogy erre nagyon büszkék lennének
Racing? Ők is szép megleoetés. Lehet hogy végül ők lesznek a negyedikek. Jobban is örülnék nekik, mint az A. Madridnak.
A többiek lelkes kis csapatok, de az az igazság, hogy a Barca sztárok gyengélkedései, meg a Real realtiv gyengebb kerete nem tette lehetővé az igazán szép játékot. valljuk be 2000-2003 között a Real miatt 2004-2006 között a Barca miatt volt jó a spanyol liga, sőt szerintem abban a 6 évben szerintem az angolok felett voltunk. Most? Igazad van rosszabb lehet, ha a Madrid nem erősít, s a ti sztárjaitok nem térnek vissza a jó ösvényre még lejebb eshetünk.

NE IDÉZZ ENNYIT, csak azt, amire válaszolsz!
Többször nem szólunk.

E.
barcafan91
Barça B

2008.04.28. 13:05:56

aronba írta:Nem kell szapulni ezt a spanyol ligát még mindig az angol után messze ez a legnívósabb liga Európában. ha majd a német, a francia vagy az olasz megközelíti akkor hajlandó vagyok elfogadni a kritikákat de addig :lol:
a holland ligáról meg ne is beszéljünk, a kedves Dzsudzsák, ki ott jó játékos, itt egy középcsapatba se férne be. A magyar liga meg no comment. Szóval hátrább az agyarakkal a spanyol liga szidásánál, tudom hogy fáj az élet, meg hogy csalódást okozott idén a Barca, de ez a liga igenis jó. az meg hogy a Barca 2-3 pontr feljött tény, de egy percig sem vezette a ligát, én azt mondtam, ha a Barca nyert volna tizenvalahány ponttal akkor most mindenki dicsőítené a ligát, mint 2006-ban hogy milyen erős ligát nyert a Barca nagy fölénnyel. Elég kétszínű és szánalmas ez nyavalygás nem gondolod :lol:
de vedd már észre h a liga sokkal gyengébb mint volt. a real megérdemelten nyeri a bajnokságot de akk is egy gyenge bajnokság az idei.igazad van h még mindig a 2. legjobb de ha igy folytatják akk nem sokáig...

NE IDÉZZ ENNYIT!!! Csak azt, amire válaszolsz!
E.
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.28. 12:57:48

ozsimiki írta:Bár nem nekem írtad,de én válaszolok ha nem gond:
nem tom milyen szakemberekre hivatkozol, remélem nem a sport1- sport2 meg sport klubos meghívott nagyágyúkra? Na azok aztán értenek a focihoz...

Elég szomorú,hogy 18éve nézel legalább focit,és nem bírod felfogni,h az idei spanyol bajnokság színvonala igenis a béke segge alatt volt. Egész Europa elismerte,szinte minden szakember mondta legalább 1x,de ehhez nem kell szakembernek lenni,csak látni jópár meccset,akár Real meccs,akár BARCA meccs,akár más spanyol csapatok meccsei.

Ha meg úgy állítod be,hogy csak azért mondjuk,mert Ti nyertek ekkora fölénnyel,nagyon tévedsz :wink: Olvasgass vissza,már amikor feljöttünk 2-3 pontra,és bármi lehetett volna a vége,akkor is azt írtam,hogy nevetséges az egész idény,és h ilyen gyenge rég volt a bajnokság.
Ezek tények.
Nem kell szapulni ezt a spanyol ligát még mindig az angol után messze ez a legnívósabb liga Európában. ha majd a német, a francia vagy az olasz megközelíti akkor hajlandó vagyok elfogadni a kritikákat de addig :lol:
a holland ligáról meg ne is beszéljünk, a kedves Dzsudzsák, ki ott jó játékos, itt egy középcsapatba se férne be. A magyar liga meg no comment. Szóval hátrább az agyarakkal a spanyol liga szidásánál, tudom hogy fáj az élet, meg hogy csalódást okozott idén a Barca, de ez a liga igenis jó. az meg hogy a Barca 2-3 pontr feljött tény, de egy percig sem vezette a ligát, én azt mondtam, ha a Barca nyert volna tizenvalahány ponttal akkor most mindenki dicsőítené a ligát, mint 2006-ban hogy milyen erős ligát nyert a Barca nagy fölénnyel. Elég kétszínű és szánalmas ez nyavalygás nem gondolod :lol:
Vito
Llegenda del Barça

2008.04.28. 12:55:59

van igazad, ezzel együtt azt mondom, hogy rendkívül gyengén teljesített a két csapat a bajnokságban, de ez a Barcara hatványozottan igaz. ennek okait vesézzük már lassan két éve, úgy gondolom, hogy egy tudásához méltóan teljesítő Barca tuti nem ilyen mutatókkal ( 34 17 10 7) végzett volna.
a barca idén csupán a lejátszott meccsei felét(!) nyerte meg, ami nagyon kevés egy ekkora klubtól, még akkor is, ha a többi kiscsapat játéka feljavult.
persze a Madrid volt a jobb, bajnok lett, gratulálni is kell nekik.
Kikizoli
Barça B

2008.04.28. 12:52:46

norbert55 írta:Fura lesz nézni egy tétnélküli REAL-BARCÁT.

Hát én még soha életemben nem láttam tét nélküli real barca meccset!!! :):):)
cantera
Madridista

2008.04.28. 12:35:59

azt nem értem én se h miért kell ezt az idényt gyengének minősíteni. nem lehet h egyszerűen arról van szó, hogy a spanyol liga most már nem csak 2-3 csapatos hanem szinte bárki legyőz bárkit? ez nem azt jelenti h gyenge a liga, hanem véleményem szerint azt, hogy kiegyensúlyozottabb a liga. sok a hasonló képességű csapat, játékos, és egy-egy meccset tényleg apróságok döntenek el.

mivel a barcelona ott van a bl legjobb négy csapata között, mondhatjuk pl azt h európában a spanyol a második legerősebb bajnokság mert rajtuk kívül csak angolok vannak. de valamilyen szinten ez is hülyeség.

a nagy csapatok - nem csak spanyolországban - sokszor szenvedve nyerik a meccseiket, mert a "kicsik" ilyenkor hatványozottan odateszik magukat, h most csakazértis megmutatják. és mivel ezek a "kicsik" nem is olyan kicsik, ez sokszor sikerül is, és pontot, pontokat tudnak szerezni. véleményem szerint akkor gyengül egy bajnokság, ha szaporodnak az olyan játékosok, akik meccs közben nem képesek levenni egy labdát, nem képesek 5 passzból legalább egy jót produkálni, stb. ilyenről pedig nincs szó spanyolhonban. az más kérdés, hogy egy küzdelmes meccs esetleg nem olyan látványos.

a mai futball sztem inkább a küzdelemről szól, mint a látványról a fentebb írt okok miatt. ez van, aki 38 fordulón keresztül parádét vár a csapatától, az soha nem fog örülni 1-1 győzelemnek. sztem ti, barcelona drukkerek nagyon fogtok örülni, ha esetleg sikerül megnyerni a BL-t, nem fogtok azzal jönni, hogy ezt bizony nem érdemeljük meg, mert onnantól kezdve, hogy nyertek, ez nem fog érdekelni senkit... az eredmény az első, nem a látványos játék, ezt el kell fogadni. ha egy csapat csak a látványosságot tartja szem előtt, soha nem fog nyerni semmit. hacsak vissza nem jön a korábbi, kevésbé anyagias világ. de ez nem fog visszajönni soha... :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.28. 11:38:26

aronba írta: Már ne haragudj, de én már 18 éve a Madridnak szurkolok. El is van döntve, hogy a következő néhányszor 18 évben a Madridnak szurkolok. Neharagudj, de hiteltelen számomra ez a gyenge a liga, meg trágya Madrid. A Madrid bár nem nyújtotta a történelme legjobbját mégis megérdemelten nyert. Savanyú a szölő mert idén sehol nem voltatok, azért mert pocsék szezonotok volt még nem kell a ligát kritizálni. Bezzeg ha a Barca nyer tizenvalahány ponttal egy ligát, akkor jönnél hogy hú Európa második topligáját nyeritek meg döntő fölénnyel. Nem azt mondom, hogy el kell kezdened halelujáznod, de picit több tiszteletet tőled is kiérdemelt a Madrid. ha meg nem tetszik valami a spanyol ligában jövőre szurkolj a MU-nak és nézz Premierleague meccseket :lol:
Bár nem nekem írtad,de én válaszolok ha nem gond:

Ezek tények.
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.28. 10:49:52

[auto_cenzúra] volt tegnap látni, legalábbis nekem, Saviolát jól játszani a Realban...
amúgy meg gratulálok a bajnoki címükhöz, most nem szerencsével nyerték meg, mint tavaly. idén több mindenben jobbak voltak mint mi:
-erősebb kispad- > sokszor adtak plusszt a beálló cserék, nálunk ilyen nem nagyon volt
-motiváltabb játék
-gyorsabb játék

na de remélem jövőre megmutatjuk....
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.28. 09:11:59

Fura lesz nézni egy tétnélküli REAL-BARCÁT.
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.28. 08:52:39

Ha már ki kell osztani, hát kapja a Madrid.
Jobbak voltak idén, mint mi, ezt be kell látni. Sőt, a Villarreal is kiegyensúlyozottabb a Primera Divisionban.
Nekünk most a BL a fontos, jövőre izgalmasabb bajnokságot várok, mert az idei lehúzott, de rendesen!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.28. 07:53:24

Primitive írta:Még nem alszom tessah... :wink:

Abban értsünk már egyet, hogy ti kumma sok pénzt áldoztok 'sztárok', nagy nevek megvételére...

Mi, azért próbálunk mindíg úgy bevásárolni, hogy kevés pénz, jó játékos...
Nekik van pénzük nekünk nincs. Ez a különbség.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.28. 07:07:17

Saviola írta:
aronba írta:nah, ha a Barca csak megközelítette volna az általad letrágyázott Madridot, akkor végig izgalmas bajnokság lett volna. inkább nem kérdem mit tartasz a csapatodról, ha már a Madridot trágyázod :lol:
A csapatomat is ugyanolyan nullának tartom,a mostani helyezés miatt.

De te nyugodtan rántsd rá hullagyeng játékotokkal kiszenvedett elsőségre.:wink:

Aztán beszéljétek meg Raziellel,hogy jövőre kinek fogtok szurkolni. 8)
Már ne haragudj, de én már 18 éve a Madridnak szurkolok. El is van döntve, hogy a következő néhányszor 18 évben a Madridnak szurkolok. Neharagudj, de hiteltelen számomra ez a gyenge a liga, meg trágya Madrid. A Madrid bár nem nyújtotta a történelme legjobbját mégis megérdemelten nyert. Savanyú a szölő mert idén sehol nem voltatok, azért mert pocsék szezonotok volt még nem kell a ligát kritizálni. Bezzeg ha a Barca nyer tizenvalahány ponttal egy ligát, akkor jönnél hogy hú Európa második topligáját nyeritek meg döntő fölénnyel. Nem azt mondom, hogy el kell kezdened halelujáznod, de picit több tiszteletet tőled is kiérdemelt a Madrid. ha meg nem tetszik valami a spanyol ligában jövőre szurkolj a MU-nak és nézz Premierleague meccseket :lol:
Lezárt