Üzenetek mindenkinek - archív
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Itt, Szombathelyin is már két órája esik az eső. Délelőtt még jó idő volt, a Nap is kisütött, de ebéd után elkezdődött felhősödni, és fél négy után megeredt. A hétvégére jó időt, meleget, napsütést mondanak. Majd látjuk.barca99 írta:Május elseje van, és meg sem emlékezünk róla? Nézzük mit gondol a témáról Gino és családja.
Más: mindenhol ennyire szr idő volt, mint nálunk? Egyszerűen semmit nem lehetett ma csinálni... Reggel eső, majd felszárad. Majd megint eső, az is felszárad. Majd... na ki ne találjátok, esett. Jelenleg szárad.Mire tervezünk vmit, addigra megint jön egy félórás zuhé, és lehet megint várni. Remélem a hétvégén már jobb idő lesz.

Május elseje van, és meg sem emlékezünk róla? Nézzük mit gondol a témáról Gino és családja.
Más: mindenhol ennyire szr idő volt, mint nálunk? Egyszerűen semmit nem lehetett ma csinálni... Reggel eső, majd felszárad. Majd megint eső, az is felszárad. Majd... na ki ne találjátok, esett. Jelenleg szárad.
Mire tervezünk vmit, addigra megint jön egy félórás zuhé, és lehet megint várni. Remélem a hétvégén már jobb idő lesz.
Más: mindenhol ennyire szr idő volt, mint nálunk? Egyszerűen semmit nem lehetett ma csinálni... Reggel eső, majd felszárad. Majd megint eső, az is felszárad. Majd... na ki ne találjátok, esett. Jelenleg szárad.

¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
AsszedalbicelesteX írta:uhh én is peti vagyok és köszönöm!de asszem péter az júniusba is van és én akkor ünneplem!asszem!

Én asszem akkor amikor egy piroskabátós fószer akar mindig betörni hozzán az ablakon át,szép kis névnap

Boldogat a Pétereknek!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Boldogat a Pétereknek!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- albicelesteX
- A Vadász
uhh én is peti vagyok és köszönöm!de asszem péter az júniusba is van és én akkor ünneplem!asszem!

-
Boldog Névnapot mypeter, PetI, Ordog és a többi Péternek!
mypeter: Ha jól emlékszem a születésnapod is az odavágóra esett.

mypeter: Ha jól emlékszem a születésnapod is az odavágóra esett.

in to exile
Boldogat a Petyáknak!
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Ha neten rendelek jegyet akkor kb mikor küldik meg nekem Magyarországra???akinek volt már vmi tapasztalata az irjon lécci!!
köszi
köszi
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Igen Kedves Péteristák!!!
Nagy szeretettel kívánok Nektek Nagyon Boldog Névnapot!!
Remélem, hogy szépen átpántlikázott BL-döntőt kaptok este ajándékba!!!
Üdvözlettel a Ti Krojf komátok.
Nagy szeretettel kívánok Nektek Nagyon Boldog Névnapot!!
Remélem, hogy szépen átpántlikázott BL-döntőt kaptok este ajándékba!!!
Üdvözlettel a Ti Krojf komátok.
huuhh hát szorít az idő és mindenképpen kiszeretnénk menni pár haverommal Barca-Mallorca meccsre ugyh megkérdezem h van e esetleg köztetek Barca MEMBER??csak azért mert ha esetleg tudna nekünk 4 jegyet rendelni (persze minden költséget mi állnánk) azzal egy álmot váltana valóra!!!köszi
lécci segitsetek!!
lécci segitsetek!!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Köszi köszi!! 
Neked is kösz Dénes hogy elfelejtettél...
vagy Dani?? Nóbádinóz!! Lászlón látszik, hogy egy igazi úriember, akinek a titkárnője mindent a fejében tart!
Pénteken szaknyelvvizsgulok, remélem sikeresen... most pont a levélírással vagyok elfogalva de nagyon...
Ha valaki tudna segíteni ezügyben azt megköszönném... Tehát 7 féle levél/fogalmazás várható: Formal letters (letter enquiry, reply enquiry, letter of compliant, covering letter) valamint lesz Memo(cégen belüli okosság), Report(jelentés) és Leaflet(brossúra)
Ha vkinek van ebből anyaga, azt névnapi köszöntőként szívesen elfogadnám
Főleg az utóbbi 3 érdekelne. köfi előre!

Neked is kösz Dénes hogy elfelejtettél...

Pénteken szaknyelvvizsgulok, remélem sikeresen... most pont a levélírással vagyok elfogalva de nagyon...
Ha valaki tudna segíteni ezügyben azt megköszönném... Tehát 7 féle levél/fogalmazás várható: Formal letters (letter enquiry, reply enquiry, letter of compliant, covering letter) valamint lesz Memo(cégen belüli okosság), Report(jelentés) és Leaflet(brossúra)
Ha vkinek van ebből anyaga, azt névnapi köszöntőként szívesen elfogadnám

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Holnap ebből írok én is...Drigo írta:Két parciális derivált, valamint egy érintősík meghatározás között kell egy kis szusszanás![]()
Milyen jó dolog is a matek zh.

Aztán csak okosan majd.

Amúgy Péterek: Boldog Névnapot azoknak, akik ma tartják!

-
- Eurobarca Staff
1. Marhára unalmas, hogy mindig Te veszed észre a hibáimbarca99 írta:ORDOOOG! Ordoooooog! Neked is boldog névnapot, ha má' Dani elfelejtette.![]()
![]()

2. Kicsire nem adunk, főleg nem egy DB fan-ra

Bazz ha nem pörgettem végig mindenki nevét, akkor itt dögöljek meg.
De, hogy jól végződik, azt én is remélem, de egy sikeres matek ZH is megtenné kezdésnek.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ORDOOOG! Ordoooooog! Neked is boldog névnapot, ha má' Dani elfelejtette.
Na meg persze mypeternek és a többi Péternek is. Reméljük jól végződik ez a nap. 

-
- Eurobarca Staff
Az összes Péterünknek Boldog Névnapot kívánok, bár elsőre csak mypeter ugrik be összes címszó alatt.
Két parciális derivált, valamint egy érintősík meghatározás között kell egy kis szusszanás
Két parciális derivált, valamint egy érintősík meghatározás között kell egy kis szusszanás

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Van esetleg olyan köztetek akik regisztrálták magukat a Barca hivatalos honlapján mint Barca member???nagyon fontos lenne mert szeretnék infokat megtudni!!!köszi!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen, Los olvastam, és egyetértek Veled. 

-
Ha megtelik, akkor az utolsókat törli ki automatikusan.Enrique írta:1) lehet, hogy megtelt a TE elküldött fiókodVarga Tamás írta:Ákocka, Los!
Minek van a pü, ha úgysem olvassátok el őket?
Ákoska!
Neked már 2 napja írtam egyet, deelolvasásra még nem került.
2) lehet, hogy megtelt az Ő beérkezett fiókjuk
Egyébként már válaszoltam, Tamás.

in to exile
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na, a műegyetemistáknak új rektoruk lesz. Molnár Károly, eddigi rektort a kutatás-fejlesztésekért felelős tárca nélküli miniszternek jelölte Gyurcsány Ferenc. Áki, Slither, Dani! Büszkék lehettek e nagyszerű intézmény magas szintű oktatói karára, és vezetőjére. Hallgattam párszor közéleti, oktatáspolitikai műsorokban Molnár professzort, és nagy koponyának ismertem meg.
Remélem, nem OFF.
Remélem, nem OFF.

- Victor_Valdes
socio66 küldem 1 pü-t!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -