Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt, Szombathelyin is már két órája esik az eső. Délelőtt még jó idő volt, a Nap is kisütött, de ebéd után elkezdődött felhősödni, és fél négy után megeredt. A hétvégére jó időt, meleget, napsütést mondanak. Majd látjuk.barca99 írta:Május elseje van, és meg sem emlékezünk róla? Nézzük mit gondol a témáról Gino és családja.
Más: mindenhol ennyire szr idő volt, mint nálunk? Egyszerűen semmit nem lehetett ma csinálni... Reggel eső, majd felszárad. Majd megint eső, az is felszárad. Majd... na ki ne találjátok, esett. Jelenleg szárad.Mire tervezünk vmit, addigra megint jön egy félórás zuhé, és lehet megint várni. Remélem a hétvégén már jobb idő lesz.
AsszedalbicelesteX írta:uhh én is peti vagyok és köszönöm!de asszem péter az júniusba is van és én akkor ünneplem!asszem!
Holnap ebből írok én is...Drigo írta:Két parciális derivált, valamint egy érintősík meghatározás között kell egy kis szusszanás![]()
Milyen jó dolog is a matek zh.
1. Marhára unalmas, hogy mindig Te veszed észre a hibáimbarca99 írta:ORDOOOG! Ordoooooog! Neked is boldog névnapot, ha má' Dani elfelejtette.![]()
![]()
Ha megtelik, akkor az utolsókat törli ki automatikusan.Enrique írta:1) lehet, hogy megtelt a TE elküldött fiókodVarga Tamás írta:Ákocka, Los!
Minek van a pü, ha úgysem olvassátok el őket?
Ákoska!
Neked már 2 napja írtam egyet, deelolvasásra még nem került.
2) lehet, hogy megtelt az Ő beérkezett fiókjuk