Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.05. 23:49:21

Mihu írta:Nem tudom hogy miért kell egy olyan edzőre bízni egy ekkora, sztárokkal teletűzdelt csapat irányítását, aki némi túlzással a fél csapattal még együtt játszott. Szerencsére pont azokkal, akikben nincs meg a bulizós hajlam, vagy a visszaszólok az edzőnek mert a haverom. De lehet hogy egy-egy nehezebb időszakban Puyol is vagy Xavi is vissza fog neki szólni edzésen vagy ha lecseréli őket. Nem lesz ez így jó. Nem tud még kezelni sztárokat. Kíváncsi leszek arra hogy mit fog kezdeni egy Eto'o-val vagy Henry-val. És akkor még a jövő évi igazolásokról még nem is beszéltünk, akik az előzetesek szerint nem lesznek kis nevek.

Tapasztalatlan. Edzőként nem tud még kezelni komplikált helyzeteket.

Továbbra is azt mondom hogy nem volt jó döntés.
teljesen egyetértek veled! Majd az a guardiola fog kiabálni a játékosokkal akikkel ö is együtt játszott...laportanak és txikinek lesz a bohoca...nekünk nem kell egy mourinho? a real biztos h megszerezte volna ha éppen edzö kéne nekik...soha nem volt nagy edzönk és nem is lesz...ilyen lehetöséget nem kihasználni.... na mind1 ök tudják...
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.05.05. 23:49:13

Ha igazak a hírek, akkor ez nagy öröm számomra. Egyrészt Pep az egyik kedvenc játékosom volt mindig, a rövidpasszos játék egyik nagymestere, másrészt: Mourinho, ne álmodozz tovább, mehetsz oda, ahol alkalmaznak!
Előre a TITOlusokért!
Buitre
Jugador d'estrella

2008.05.05. 23:42:14

korrekt hozzáállás. Nos kíváncsi leszek Guardiolara, szimpatikus fickó volt játékosként, én inkább a válogatottból emléxem rá. No majd az idő... és ezzel a közhellyel be is fejeztem
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.05.05. 23:40:33

Buitre írta:
A lényeg, hogy a csapat továbbra is azt a focit játssza, ami miatt megszerettem sok éve, valamint legyen sikeres, nyerjünk kupákat.
ez a fontossági sorrend?
Igen ez!
Nekem legalábbis!
Egyértelmű,h a szép játék a legfontosabb.Az idei év se fájna annyira ha nem ien trágyán játszik a csapat.

A lényeg,h olyan edző legyen aki ezen nem akar változtani.Guardiola pedig nagyon jól tudja mi a nézők elvárása egy Barcával szemben.

Szerk:ettől függetlenül nyílván nem viseném el sokáig az eredménytelenséget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.05.05. 23:42:18-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.05.05. 23:39:02

Buitre írta:ez a fontossági sorrend?
Természetesen nem, illetve nem tudom...
Az ezredforduló utáni "vergődő" csapat is legalább annyira szerethető volt, mint a mostaniak.
Fontos, hogy legyenek sikerek, mert az a mérce, az a legfontosabb, de a másik tényező is - nekem - legalább olyan fontos.

Mihu írta:Nem tudom hogy miért kell egy olyan edzőre bízni egy ekkora, sztárokkal teletűzdelt csapat irányítását, aki némi túlzással a fél csapattal még együtt játszott. Szerencsére pont azokkal, akikben nincs meg a bulizós hajlam, vagy a visszaszólok az edzőnek mert a haverom. De lehet hogy egy-egy nehezebb időszakban Puyol is vagy Xavi is vissza fog neki szólni edzésen vagy ha lecseréli őket. Nem lesz ez így jó. Nem tud még kezelni sztárokat. Kíváncsi leszek arra hogy mit fog kezdeni egy Eto'o-val vagy Henry-val. És akkor még a jövő évi igazolásokról még nem is beszéltünk, akik az előzetesek szerint nem lesznek kis nevek.

Honnan tudod? Szerintem tényleg felesleges előre pálcát törni felette. Mi van, ha pont a fiatalsága miatt fog beválni? Én bízom benne, biztos megvolt a Laportáék oka, hogy őt akarják a padra...
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2008.05.06. 01:02:13-kor.
Mihu
Director del Fútbol

2008.05.05. 23:36:11

Nem tudom hogy miért kell egy olyan edzőre bízni egy ekkora, sztárokkal teletűzdelt csapat irányítását, aki némi túlzással a fél csapattal még együtt játszott. Szerencsére pont azokkal, akikben nincs meg a bulizós hajlam, vagy a visszaszólok az edzőnek mert a haverom. De lehet hogy egy-egy nehezebb időszakban Puyol is vagy Xavi is vissza fog neki szólni edzésen vagy ha lecseréli őket. Nem lesz ez így jó. Nem tud még kezelni sztárokat. Kíváncsi leszek arra hogy mit fog kezdeni egy Eto'o-val vagy Henry-val. És akkor még a jövő évi igazolásokról még nem is beszéltünk, akik az előzetesek szerint nem lesznek kis nevek.

Kép
Buitre
Jugador d'estrella

2008.05.05. 23:34:48

A lényeg, hogy a csapat továbbra is azt a focit játssza, ami miatt megszerettem sok éve, valamint legyen sikeres, nyerjünk kupákat.
ez a fontossági sorrend?
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.05.05. 23:29:40

Furcsa ezt mondani, de nekem édesmindegy ki a csapat vezetőedzője. A lényeg, hogy a csapat továbbra is azt a focit játssza, ami miatt megszerettem sok éve, valamint legyen sikeres, nyerjünk kupákat.

Most még teljesen felesleges ítélkezni felette - mikor Frenki érkezett, akkor is egy "nevenincs" edző ment Barcelonába, mégis bevált. Az idő tényleg el fogja dönteni.
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.05. 23:07:45

Egy biztos...ha ezeket a dolgokat beváltja amikkel ebben az interjúban készül, akkor még valami jó is kisülhet ebből a döntésből:

http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7806 (csak emlékeztetőül)

Még egy biztos dolog lesz ha tényleg Ő lesz az edző. A fiatalítás! Thiago, Assulin és talán még Marc Crosas (ő benne lesz a keretben, hiszen hasonló játékos mint Ő volt, talán megpróbálja a maga formájára alakítani a srácot) szerintem jövőre fent lesznek a keretben és még további fiatal igazolások lehetnek. Gondolok itt pl.: Garayra, vagy Silvara éppen.

Őt egyébként inkább másodedzőnek tudtam volna elképzelni, de ha ezeket a dolgokat tényleg megvalósítja akkor abból tényleg kisülhet a Barca számára valami jó dolog is...én most ebben bízom! :wink:

szerk.: A Nemzeti Sport már is lehozott egy cikket erről a döntésről:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=179145
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.05. 22:55:55

Az idő eldönti, hogy jó döntés volt-e.
Nem vagyok én sem biztos benne, hogy jó döntés volt...
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.05. 22:55:43

Hát ez most eléggé meglepet ez a hír.. :roll: De a vezetők biztos tudják h miért őt választották sok szerencsét Pepnek serlegekben gazdag évet kívánok mind neki mind a csapatnak 8) És ha Peppel újra milennénk európa legjobb csapat akkor meg mondhatjuk h háá igen mi nekünk nem kellenek a nagy nevű edzők mi azokat is kineveljük :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2008.05.05. 22:59:27-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.05. 22:46:03

hát nem tudom bakker... most, h így jobban belegondolok...
sztem egy barca-kaliberű csapathoz, egy hasonló formátumú edző kellene.
láthattuk, h mire jutott a frenki, amikor elfogyott a lendület a zsugásokból, plusz ráadásul ten cate is lekoccolt... nem sokra.
ez persze nem biztos, de sztem suszter sem itt tartana a madriddal, ha nem a kapello-féle melóba kellett volna beleállnia.
viszont meg kellene adni neki a bizalmat, mivel jóformán a vezetőkön és a fakón kívűl senki sem tudja, h milyen edző, hátha nyit egy ásszal...
bár ez a kísérletezgetés...
PUYOL-XAVI-INIESTA
gergo9
Director del Fútbol

2008.05.05. 22:43:29

Emlékezzetek volt egy cikk ami Guardiola elképezeléseiről szólt!!!! Orvosi stáb lecserélése, keret alapvető megújítása teljesen helyénvalók voltak és nagyjából mindenki bólogatott is hogy jólvan ő kell a padra!!!!! És valóban inkább a hozzállásal van baj mint a tudással!!! Őt nem úgy ismerem mint aki hagyja hogy a játékosai ronaldinyóféle életet éljenek!!!!
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.05. 22:35:53

A holnapi napon a katalán SPORT napilap közölni fogja az összes részletet a döntéssel kapcsolatban és megválaszolni ész érvekkel, hogy miért Guardiola-ra esett a vezetőség döntése.

Kíváncsian várom majd a részéleteket...

Még arra leszek kíváncsi, hogy így Luís Enrique elfogadja-e a másodedző szerepét Pep mellett??? Talán így már visszatér a Barcához, vagy ha nem ő akkor Pep segítőjére mindenképpen kíváncsi leszek... :roll:

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.05.05. 22:35:40

Hát, hát... :roll:
Imádom, szeretem, de elhibázott döntésnek tartom... Túlságosan tapasztalatlan, nem biztos, hogy fel fog tudni nőni egy ekkora feladathoz...
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.05. 22:35:36

Primitive írta:Hát, számomra ez volt a lehető legelfogadhatatlanabb döntés. Mint edző nem tett le még semmit az asztalra, éshát, egy Barcát nem könnyű irányítani... :roll:

Kétségeim vannak affelől, hogy boldogulni fog -e? Remélem, hogy néhány serleggel rá fog cáfolni erre a gondolatomra.. :roll:
Most ha begyüjt 2 KAtalánkupát az is serlegnek számit! :D:D Áhh a legrosszabb választás , nemtudom hogy nyalhatta be magát vagy miylen szöveggel!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.05. 22:32:30

egyébként ha nem sumákol a vezetőség, mint ahogy a legutóbbi időkig, hanem kőkeményen kiállnak az edző mellett, megfelelő időben és a megfelelő módon helyrerakva az esetlegesen kummantókat, akkor még jók is lehetünk peppel, mert a csapatot nem is annyira futballtudásból, hanem inkább a hozzáállásukkal kapcsolatban kell rendbe tenni.
azért remélem taktikailag jobban ott van, mint rijkaard...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.05. 22:30:16

Szerintem akik Barcelonában élnek a csapattól párszázméterre azok mégjobban tudják hogy mi a szitu! és a számok magukért beszélnek! Erről ennyit!
Primitive
Entrenador del Barça

2008.05.05. 22:29:51

Hát, számomra ez volt a lehető legelfogadhatatlanabb döntés. Mint edző nem tett le még semmit az asztalra, éshát, egy Barcát nem könnyű irányítani... :roll:

Kétségeim vannak affelől, hogy boldogulni fog -e? Remélem, hogy néhány serleggel rá fog cáfolni erre a gondolatomra.. :roll:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.05. 22:28:44

Az El Mundo-n is van egy szavazás, arról a kérdésről, hogy elfogadnád-e Guardiola-t jövőre a Barca kispadján?
A kérdésre a szavazók 80%-a nemmel voksolt, 20%-a pedig igennel és több mint 17600 szavazat érkezett be eddig. Kint sem örülnek neki... :? Bennem pedig vegyes érzések kavarognak jelen pillanatban.

Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.05.05. 22:28:08

Érdekes lesz,de ennél csak jobb lehet.[Itt nem a 6-0 -ra gondolok..]
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.05. 22:26:17

Laporta csak bólint a végén kb ennyit jelent az ő szerepe!
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.05. 22:22:47

Gomezinho írta:Látom mindfenki kitörő örömmel fogadja!
nem baj, az lenne jó, ha ránkcáfolna.
azt viszont még mindig nem tudom elképzelni, h hogyan fogja a barca sztárjait megfékezeni. itt azért nem 17-18 éves fiatalokkal kell szórakozni, hanem olyan kaliberekkel mint a samu, v deco (esetleg, ha marad), akik ugye "elfelejtették", h hány sárgalapjuk van :lol: :lol: :lol: :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt