Hát...hát...hát... Nehéz ilyenkor bármit is írni, legalábbis most nekem. Azért pár sort megjegyeznék.
Tegnap este a meccs lefújása után (sőt már a meccs közben is) nagyon el voltam keseredve, látva ezt a "Barcát". Igen...azért tettem idézőjelbe, mert ez minden volt csak nem a Barca! Meglátásom szerint tegnap este szégyent hoztak a mezükre és a szívük felett lévő címerre ezek a fiúk! Már-már én szégyelltem magam, annyira rosszul játszottunk.
Én (ahogy már azt a meccs előtt és tegnap egész nap hangoztattam) nem vártam győzelmet a fiúktól és nem is bíztam benne, mert tudtam, hogy a Madrid nagyon fel fogja szívni magát. Tudtam, hogy ez a "Barca" nem tud (hozzáteszem, jelen helyzetben nem tud) úgy játszani, hogy felvegye a versenyt tegnap este a Madriddal. Abban bíztam, hogy esetleg egy döntetlent kiharcolhatunk vagy még a vereség is belefért volna ha SZÍVVEL-LÉLEKKEL játszottunk, harcoltunk volna!!! De nem!!! Ilyen lélektelen, motiválatlan, taktikailag 0, akarat 0, amatőr játékot nagyon de nagyon régen produkált a Barca! A játékosok helyében én elsüllyednék szégyenemben! Nem kellett volna itt 5-0-ra nyerni vagy 3-1-re idegenben, egy döntetlennel is szerintem elégedett lett volna mindenki, de az akarat legapróbb szikrájának hiányában ez nagyon nehéz volt! Egyedül Messit emelném ki, Ő még 4-0-nál is hajtott, megindult a kapu felé egyedül (nem is 1x), kapura lőtt, gólpasszt adott, sokszor csak szabálytalanul tudták szerelni is.
Ha már kiemeltem Messit mint "pozitív oldalt" akkor had emeljem ki Victor Valdést mint "negatív oldalt". Én nem tudom, hogy tegnap este mit szedett be, vagy mit szívott ez a gyerek de amit tegnap este művelt az talán élete legrosszabb meccse volt! Csak róla kaphattunk volna még plusszba kb. 3 gólt! Eszméletlen gyenge volt, nem is tudom mi lett vele! De ez mondjuk az egész csapatról elmondható...
Akkor néztem még nagyot amikor megláttam, hogy Guddy hol játszik!

Nem a középpályán, hanem eggyel előtte játszott a kp-ok és a támadók között. Minek??? Az már csak hab volt a tortán, hogy a 23. percben le is cserélte (össz-vissz talán 1x-2x volt nála a labda, akkor is eladta) és helyette Giovani jött be. Azt figyeltem meg utána, hogy össze-vissza futkároztak elől, azt se tudták, hogy kinek hol van a posztja, hova mozogjon, hova passzoljon! Mind a 4 támadónk "kipróbálta a másik pozícióját", ami nagyon nagy zűrzavart okozott.
A védelemről nem is írnék semmit, mivel annyira nem méltatom a tegnap esti produkciójukat, hogy minősítsem őket Marquezzel az élen! Csak egy szó: Katasztrófa!
Összegezve a tegnap esti mérkőzést, leírhatjuk, hogy az utóbbi évek legrosszabb teljesítményét láthattuk kedvenceinktől amit (személyszerint én) sokáig nem fogok elfeljteni. Guardiola ennél már csak jobbat csinálhat, mivel ennél rosszabb produkció nem létezik!
A Madridnak mindenesetre gratulálok, mind a mérkőzéshez (szerintem a szezon meccsét játszották, persze ehhez kellett a mi asszisztálásunk is) mind pedig a bajnokság megnyeréséhez! Ha valaki még mindig kétségbe vonná a Madrid bajnoki címét annak ajánlom, hogy nézze meg a tegnapi meccset újra!
Jól mondta Iván a stúdióban is (ezt tudtuk eddig is, mostmár legalább az egész ország tudja) véget ért egy korszak a Barcánál! Nem hittem volna, hogy ilyen "csúnya" lesz a vége, de nincs mit tenni! Jöhetnek az új edzők, játékosok, az új nyári tervek (tekintve, hogy BL-selejtezőt kell játszanunk) meg még kitudja, hogy kicsoda, de teljes átalakítás, "vérátömlesztés" kell ennek a csapatnak, mivel ez a csapat jelenleg sehol nincs. Bízom benne, hogy egy jó csapatot hoz össze Laporta, Txiki és Guardiola a nyáron és újra visszavezeti ezt a csapatot arra az útra ami meg vagyon írva a Barcának!
KÖSZÖNJÜK FRANK RIJKAARD, VISZLÁT! (és több játékosra is ugyanez vonatkozik)
U.I.: Ahhoz képest, hogy az elején nem nagyon tudtam mit írni, egész belejöttem!