Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Többet télleg nem lesz elnök, de azért mert egymás után 3szor nem lehet. 2szer még lehet v.ki egymás utánG-Jay írta:Jól mondod, többet nem lesz elnök, mivel egymás után kétszer nem lehet elnök senki.albicelesteX írta:2010-ben választás igaz?Ő már nem lesz elnök!
G.
az a beszarás h rejkárd nem tudott volna BL-t nyerni egy oylan játéksokerettel mint anno a portonál volt mikor BL-t nyerttagore írta:Barcaboy08 írta:Egyszerüen,még mindíg képtelen vagyok felfogni,hogy a világ jelenlegi legjobb edzőjét aki természetesen szabad és ide is jött volna dolgozni!!!!!Nem használ ki a vezetőség,és nem hozza ide!Ez nonszensz!Ez az ember teljesen elvesztette a józan itélőképességét....ehelyett jön egy elsőéves tejfelestökü tanulatlan tapasztalatlan edző,a spanyol negyedosztályból...hát..BRAVÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Csak úgy elmondanám,hogy itt Irországban és a környrző Angliában,Skóciában a hasukat foglyák a nevetéstől,és olyanokról cikkeznek az újságok,hogy mekkora baromságokat csinál Laporta és az ő kis team-je...teljességel érthetetlen ez számomra NEM TUDOM EZT ELFOGADNI!!!!De majd kiváncsi leszek,ha kap egy zakót a Baca a BL-selejtezőben és nem jut tovább...akkor milesz Guardiolával????mehet egy hónap után???Képtelen vagyok megérteni, ezeket a telejesen töketlen teszetosza idióta döntéseket,amiket az utóbbi időben produkál Laporta és az ő kis team-je...
Nagyon el vagyok keseredve,és nem ezt vártam volna avezetőségtől!a lehető leg rosszabb döntést hozták!Itt már nincs idő a kisérletezgetésre..de mindegy is adunk még egy évet a Madridnak,vagy ki tudja még hányat.....Bravó Laporta!
A világ legnagyobb edzője.... BeszXrok. Ezt a szöveget valaki felkapta, aztán azóta minden birka mondogatja. Most tényszerűen: sorold fel, kérlek, mit ért el edzőként (és futballistaként, elvégre futballról beszélünk), és tedd mellé a Rijkaard eredményeit. A tények azok tények.
Nagyon szánalmas már ez a Mourinhozás.
Ancelotti még mindig ott röfög a kispadon, holott hol van a Milan a bajnokságban? (És már tavaly sem voltak bajnokok, mégha a BL-t meg is nyerték...) Érdekes.... Ferguson szintén évekig nem nyert semmit a Manchesterrel, ennek ellenére még mindig ott van. És tessék: ismét döntőt játszhat a csapata a BL-ben, és ismét megnyerik a PLeague-et.
Fura, hogy máshol van türelem, csak a spanyolok engedhetik meg maguknak, hogy pl. egy KUPA-győzelem után kivágjanak egy edzőt AZON NYOMBAN, meg se várva, hogy esetleg jövőre ismét felemelkedjenek.... (Aki esetleg nem tudná, most Koemanról beszélek.)
Érdekes..
Ha valaki válaszolna, közlöm, hogy érveket várok, nem vagdalkozást. ÉRVEKET, adatokat. Köszönöm.
ez attól függ. de ez nem tartozik ide. a mostani barca teljesen szét van esve. az az MU nem volt. ez a helyzet. ezzel a BL sorsolással amúgy illett is elődöntőig evickélni, a lyon volt az egyetlen európa szűk élvonalához tartozó csapat az MU-ig.mindorokke_barca írta:ertem en.. de biztos vagyok benne h azon perc kirugtatok volna fergussont 3 v 4 eve amikor a Mu a csoportkorben kiesett 4ik helyen a blbol...
Sir Alexék, mindíg szépen játszottak...Koeman és Rijkaard csapata viszont szenvedett a pályán (1-2 kivételes meccs itt is akadt)tagore írta:aztán azóta minden birka mondogatja. Most tényszerűen: sorold fel, kérlek, mit ért el edzőként (és futballistaként, elvégre futballról beszélünk), és tedd mellé a Rijkaard eredményeit. A tények azok tények.
Ancelotti még mindig ott röfög a kispadon, holott hol van a Milan a bajnokságban? (És már tavaly sem voltak bajnokok, mégha a BL-t meg is nyerték...) Érdekes.... Ferguson szintén évekig nem nyert semmit a Manchesterrel, ennek ellenére még mindig ott van. És tessék: ismét döntőt játszhat a csapata a BL-ben, és ismét megnyerik a PLeague-et.
Fura, hogy máshol van türelem, csak a spanyolok engedhetik meg maguknak, hogy pl. egy KUPA-győzelem után kivágjanak egy edzőt AZON NYOMBAN, meg se várva, hogy esetleg jövőre ismét felemelkedjenek.... (Aki esetleg nem tudná, most Koemanról beszélek.)
Érdekes..
Ha valaki válaszolna, közlöm, hogy érveket várok, nem vagdalkozást. ÉRVEKET, adatokat. Köszönöm.
Tehát sorolom....tagore írta:Barcaboy08 írta:Egyszerüen,még mindíg képtelen vagyok felfogni,hogy a világ jelenlegi legjobb edzőjét aki természetesen szabad és ide is jött volna dolgozni!!!!!Nem használ ki a vezetőség,és nem hozza ide!Ez nonszensz!Ez az ember teljesen elvesztette a józan itélőképességét....ehelyett jön egy elsőéves tejfelestökü tanulatlan tapasztalatlan edző,a spanyol negyedosztályból...hát..BRAVÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Csak úgy elmondanám,hogy itt Irországban és a környrző Angliában,Skóciában a hasukat foglyák a nevetéstől,és olyanokról cikkeznek az újságok,hogy mekkora baromságokat csinál Laporta és az ő kis team-je...teljességel érthetetlen ez számomra NEM TUDOM EZT ELFOGADNI!!!!De majd kiváncsi leszek,ha kap egy zakót a Baca a BL-selejtezőben és nem jut tovább...akkor milesz Guardiolával????mehet egy hónap után???Képtelen vagyok megérteni, ezeket a telejesen töketlen teszetosza idióta döntéseket,amiket az utóbbi időben produkál Laporta és az ő kis team-je...
Nagyon el vagyok keseredve,és nem ezt vártam volna avezetőségtől!a lehető leg rosszabb döntést hozták!Itt már nincs idő a kisérletezgetésre..de mindegy is adunk még egy évet a Madridnak,vagy ki tudja még hányat.....Bravó Laporta!
A világ legnagyobb edzője.... BeszXrok. Ezt a szöveget valaki felkapta, aztán azóta minden birka mondogatja. Most tényszerűen: sorold fel, kérlek, mit ért el edzőként (és futballistaként, elvégre futballról beszélünk), és tedd mellé a Rijkaard eredményeit. A tények azok tények.
Érdekes..
Barcaboy08 írta:Egyszerüen,még mindíg képtelen vagyok felfogni,hogy a világ jelenlegi legjobb edzőjét aki természetesen szabad és ide is jött volna dolgozni!!!!!Nem használ ki a vezetőség,és nem hozza ide!Ez nonszensz!Ez az ember teljesen elvesztette a józan itélőképességét....ehelyett jön egy elsőéves tejfelestökü tanulatlan tapasztalatlan edző,a spanyol negyedosztályból...hát..BRAVÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Csak úgy elmondanám,hogy itt Irországban és a környrző Angliában,Skóciában a hasukat foglyák a nevetéstől,és olyanokról cikkeznek az újságok,hogy mekkora baromságokat csinál Laporta és az ő kis team-je...teljességel érthetetlen ez számomra NEM TUDOM EZT ELFOGADNI!!!!De majd kiváncsi leszek,ha kap egy zakót a Baca a BL-selejtezőben és nem jut tovább...akkor milesz Guardiolával????mehet egy hónap után???Képtelen vagyok megérteni, ezeket a telejesen töketlen teszetosza idióta döntéseket,amiket az utóbbi időben produkál Laporta és az ő kis team-je...
Ezt,és még ezer ilyen hozzászólást lehet olvasni,a Goal.com-on..a legtöbbjét persze spanyoloktól...Cesc -From Spain
One of the biggest clubs on europe turns amateur! barça will cry for jose mourinho...
Jól mondod, többet nem lesz elnök, mivel egymás után kétszer nem lehet elnök senki.albicelesteX írta:2010-ben választás igaz?Ő már nem lesz elnök!
Capon írta:Most kéne Laporta elé rakni a nyári átigazolásora szánt pénzügyi keretet. Most szerintem bármekkora összeget aláírna:D
Én is a Discoveryn láttam... Mellesleg ezért tényleg minden tisztelet kijár neki!!! Ja és lehet, hogy meglepő, ha valaki elvből csinál valamit, de én örülök, hogy legalább van ilyen...Varga Tamás írta:
Ha te ezt elhiszed, akkor nagyon nív emberke vagy. Az életben mit csinálsz te ingyen? Laporta sem hülye.
Tényleg nem kap pénzt érte.Laporta katalán,a szive csücske a Barca,és azért hogy ő az elnök,nem kér pénzt.Van egy dokumentum film,nemrég sokat mutogatták a Discovery-n,abban benne van minden,ahogy Laporta és társai jöttek,és kihuzták a bajbol a Barcát,amikor leigazolták Ronnie-t,amikor eleinte a szurkolók Rijkaard ellen tüntettek vagy mikor a Barca keménymag Laportát fenyegette,de ő kiállt a csapatért,folytatta a munkáját,és hát láttuk mien csapatot épitett Frankkel...
Ezért nagyon tisztelem,és soha nem tudnám azt mondani hogy mondjon le,mint a kedves barcelonai szurkolók,mert tudom,mit tett anno a csapatért!
2010-ben. Ha addig el nem kergetik.Tomi írta:Egy ilyen világhirű klubnak miért a B-csapatból kell edzőt hozni??? Laporta nem normális. Szabad a világ legjobb edzője, talán még várt is a mi ajánlatunkra... erre [auto_cenzúra]... Mikor lesz elnökválasztás?
Ezt mér kell minden nap 3x elmondani ? Egy klasszikust idézve : "A folklór műsort pedig köszönjük, de már az előbb se értettük!" Mindenki felfogta már, tudom hogy ez egy fórum, de már hatszor leírtad kül. topicokba, lehet hogy cska engem zavar, na mind1...Varga Tamás írta: Tipikus esete a 19-re lapot kérek esetnek. Ha bejön, én vagyok a császár, de ha felső jön, akkor bebuktam az egészet. Reménykedem az első variációban, az eszem viszont a második esetet mondatja velem.
De, bízzunk Benne, szorítsunk Neki. Talán sikerülni fog. Reménykedjünk.![]()
Tényleg nem kap pénzt érte.Laporta katalán,a szive csücske a Barca,és azért hogy ő az elnök,nem kér pénzt.Van egy dokumentum film,nemrég sokat mutogatták a Discovery-n,abban benne van minden,ahogy Laporta és társai jöttek,és kihuzták a bajbol a Barcát,amikor leigazolták Ronnie-t,amikor eleinte a szurkolók Rijkaard ellen tüntettek vagy mikor a Barca keménymag Laportát fenyegette,de ő kiállt a csapatért,folytatta a munkáját,és hát láttuk mien csapatot épitett Frankkel...Varga Tamás írta: Ha te ezt elhiszed, akkor nagyon nív emberke vagy. Az életben mit csinálsz te ingyen? Laporta sem hülye.
Tipikus esete a 19-re lapot kérek esetnek. Ha bejön, én vagyok a császár, de ha felső jön, akkor bebuktam az egészet. Reménykedem az első variációban, az eszem viszont a második esetet mondatja velem.Vito írta:hazárdőrAprieto írta:Laporta bejelentette, hogy a szezon végeztével Guardiola váltja Rijkaardot!![]()
hajrá Pep!!