[quote="Nóbi"]ezquerro szerintem nem akkora spíler, hogy beférne a barszába. lassan ott tartunk, hogy egy szimplán "jó" játékos nem fér be a barszába, csakis nagyon jó játékosoknak lehet helyet szorítani. ezquerro max csere lenne, arra meg ott vannak a fiatalok, ill saviola v akkor már nagyobb arcot kéne oda venni. mondjuk joaquin jó lenne de ő uccse jön, úgyhogy maradhatna a hírek szerint onri, aki szintén nagyon jól nyomja a széleken is (főleg a balon).
mongyuk henryt uccse adja el a szarzenyál, mer elmegy pires meg reyes is, ezé EZT a franciát mán nem fogják elengedni, max ha saviolát vagy riquét be lehetne vonni az üzletbe, amiről sajnos nem tudok...
még annyit engedjetek meg nekem, h leírjam véleményemet a hátvédsorról is

tehát sztem kéne egy balszélső, szilvinnyó mehet. gallast ÉS kompanyt akarjátok (amúgy én is

), de gallas épp azé menne el, h kezdőként játszhasson középső védőt. nos kompany is az és gallas amugyse biztos h kezdhetne, mer rafa idén nagyon jó s szerintem frenkinél is favorit, akkor meg minek középső védő??? max kompany, mer ő még fiatal is...
összefoglalva: balhátvéd és szélső támadó(k) kellenek!!![quote]
Tavaly sokan elmentek a Barcából is,pedig milyen tavaszt produkáltak?!Az Arsenalnál vérfrissítés kell,szóval sztem beleférhet, hogy eladják Henry-t!