Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem buta, hanem rossz okfejtésű.Barcaforever írta:Tény, h nagyon gólérzékeny.De sztem csúcsárán ellehtne adni, pótolni sztem könnyen lehetne Villával, aki sztem kicsit színesebb is. ( nem kell félreérteni)![]()
Rossel tuti adná el.De én is.Új csapat kell, új arcokkal.![]()
Henryt meghagynám viszont![]()
egy új arculathoz, vagy 2-3 évre.
Lehet buta vagyok.
méltó utódja a Barcában van már és francia származású inkább neki kéne egy csere és, ő mér ne lehetne BenzemaZsolti írta:Hát én nemtudom,hogy örüljek,vagy szomorkodjak..sohasem tartozott a kedvenc játékosaim közé,persze mindig elismertem,meg minden....de a nyilatkozatai,illetve a sárgás szituja miatt nem érzem mostmár elengedhetetlen fontosságúnak a maradását..
Az is igaz,hogy nehéz lesz találni métó utódot a helyére,de lehet találni...![]()
De az a valaki remélem nem Benzema lesz..![]()
de még midnig inkább amellett vagyok,hogy maradjon!
Nem vitás. De idén a "vakok között a félszemű" alapon azért az többiekhez képest szerintem jobb volt. És itt említhetnék egy Deco-t, akivel egyszerre került a klubhoz. Ég és föld.lionelmessi19 írta:Nekem azért az ideinél lényegesen jobb játék kéne tőle is...
Azért azt ne felejtsd el, hogy a szezon nagy részét sérülés + válogatott fellépések miatt kihagyta. Mindezek ellenére ő lett a keret legeredményesebb játékosa. Nagyon sajnálnám ha elmenne...lionelmessi19 írta:Nekem azért az ideinél lényegesen jobb játék kéne tőle is...
Én annak örülnék, ha még sokáig velünk lenne és ontaná a gólokat.lionelmessi19 írta:Nagyon remélem, hogy itt marad..![]()
Egy évre még mindenképpen..
Úgy emlékszem, azt nyilatkozta, hogy ha elhagyja a Barcát, akkor biztos, hogy nem spanyol csapatba igazol.Capon írta:Remélem Eto'o-nak nem fordult meg a fejében a távozás gondolata.Ő a spanyol ligába született. Ezt a bajnokságot neki találták ki. Nem hiszem, hogy angliában vagy olaszországban ugyan ezt a teljesitményt tudná mutatni. Márpedig ha megy spanyolországban akkor csak anglia marad szerintem.Spanyolban nincsen más olyan klub ami megfelelő lenne neki. Egy azért még van, de madridba max annyira vágyhat mint pl. moszkvába.
Hát ha elmenne én Drogbát képzelném el legszívesebben,de Villát se bánnám bár igaz remélem marad....Csak a Barca! írta:Hát mindenképp megy akkor egy Villat, egy Ibrapapát, vagy egy Dr. Ogbát jobban el tudok képzelni helyettesnek mint Benzemat.