Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Adebayort én nem kedvelem bár igaz,hogy sok gólt lő de én a barcába nem tudnám elképzelni 1enlőre maradjunk Henry-nál és Eto'o-nálnorbert55 írta:Ha nem jönne össze Benzema akk ti mit szolnátok Adebayorhoz?
visca el barca írta:már ne is haragudj, de ha benzema 40 millió, akkor eto'o legalab 80....norbert55 írta:Ha jól tudom Benzemáért 40-et kéne fizetni.Namost.Eto'o-ért kapunk tuti 30-at akk arra 10-et ráadunk vagy 15-öt akk meglehet.
már ne is haragudj, de ha benzema 40 millió, akkor eto'o legalab 80....norbert55 írta:Ha jól tudom Benzemáért 40-et kéne fizetni.Namost.Eto'o-ért kapunk tuti 30-at akk arra 10-et ráadunk vagy 15-öt akk meglehet.
Benzema középcsatár,kérlekKarashu írta:Eto'o tuti, hogy menni fog, nem baj, ott van Henry, végre kénylemesen beilleszkedhet a csapatba! (hát nagyon remélem, hogy minimum egy évre még itt tartják!)
Alvesnek nagyon örülök, Piqué helyett Garayt hoztam volna inkább! Bár ez a buli 10 millióval több lett volna, de jobban megérte volna! Sztem. Keita egy jó húzás, grat Lapi pap!![]()
Benzema szélső játékos, vagy középcsatár?Mert egy Benzema-Henry-Messi 3-ast szívesen elnézegetnék!
Én bízok abban hogy olyan jó barca jön össze jövőre hogy Touré, és Keita nélkül is fel tudnánk éllítani egy jó csapatot két hétre.Victor_Valdes írta:Keita jó játékos, de ha afrika kupa van akkor meg sz*punk.
Ez így igaz...MEg am Iniesta is játszott már ebbe a szezonba nem 1x vkp poszton szóval én is elhoznám Keitát mivel nem is drága...Zsolti írta:addig ott lenne Marquez,ha minden kötél szakadna...persze,ha nem megy el..meg vészhelyzetben Ini,meg Xavi is tud VKP-t játszani...de sztem Keita nagyon jó árban lenne,és annyi pénzért nem biztos,hogy találnák ilyen kaliberű embert Toure mellé/mögé...aki még a pad miatt sem rí!Victor_Valdes írta:
Keita jó játékos, de ha afrika kupa van akkor meg sz*punk.
addig ott lenne Marquez,ha minden kötél szakadna...persze,ha nem megy el..meg vészhelyzetben Ini,meg Xavi is tud VKP-t játszani...de sztem Keita nagyon jó árban lenne,és annyi pénzért nem biztos,hogy találnák ilyen kaliberű embert Toure mellé/mögé...aki még a pad miatt sem rí!Victor_Valdes írta:
Keita jó játékos, de ha afrika kupa van akkor meg sz*punk.
Keita jó játékos, de ha afrika kupa van akkor meg sz*punk.Zsolti írta: Keita jó üzlet lenne.
Hát szerintem a cserepadra jó volna,de a kezdőbe más csatárt tennék inkább a másik francia Henry.....albicelesteX írta:Akkor feldobok én is egy nevet!Kiegészítő embernek vagy akár kezdőnek is!Djibril Cissé?
Guardiola írta:http://www.mno.hu/portal/560434 erdekes de nem vagyok megyozodve arrol hogy igaz is...
latom mar felmerult ez a tema, ez esetben bocs