nah, mivel nagyon ráérek ábrándoznék én is egy kicsit a jövő évi csapatunkat illetően.
természetesen azok, a nevek fognak szerepelni az összeállításban amikkel mostanában dobálózik a média, de azért később megjegyzem, hogy egy-egy posztra én kit szeretnék leginkább.
játékrendszerbe legfőképp a konzervatív 4-4-2-t preferálom, de mivel, a barca elképzelhetetlen irányító nélkül, ezért hajlok a 4-2-3-1 felé, ami egy kis mozgással természetesen rendeződhet 4-5-1-re, vagy éppen 4-3-3-ra is.
szóval:
---------------------------------
VV-----------------------------------
----------------------------(Jorquera)---------------------------------
-----
D.Alves-------
Puyol----------
Garay----------
Abidal-----
--------(X)--------(Valiente)--------(Milito)--------(Silvinho)-------
-----------------------------------------
Yaya------------------------
----------------------------------------(Keita)----------------------------
----------------------------
Xavi-------------------------------------
--------------------------(Iniesta)----------------------------------------
----
Messi----------------------------------------------
Henry-----
---(Bojan)--------------------------------------------(Iniesta)----
----------------------------------------
VDV----------------------------
--------------------------------------(Iniesta)---------------------------
---------------------------
Eto'o----------------------------------------
--------------------------(Henry)-----------------------------------------
posztok (melyik, hogy áll) játékosok, akiket én hoznék a megszerezhető (?) kategóriából
kapus: azok táborába tartozom, akik lecserélnék VV-t. Itt számomra egyetlen egy játékos jöhet szóba, sebastien frey. parma szurkolóként évek óta követem teljesítményét, nagyon-nagyon jó hálóőr. Mellesleg ha a fiorentinához beköszönnénk egy jókora összegel, nem biztos hogy egyből elzavarnának. tartaléknak maradhatna jorquera (VV gondolom nem maradna padozni)
védelem: a bal oldal abidallal rendben van, sylvinho is jó lesz még egy évig. jobb oldalra d.alves hasznos lesz (én nem szeretem, de ez kevésbé fontos...), kérdés, hogy ki lesz a helyettese... minőségi játékos biztos nem jön mögé, én nem bánnám ha maradna zambrotta, ő jó lenne oda is meg a bal oldalra is. középen puyol és milito egyértelmű (miután felépült), marquezt marasztalnám. garay jó játékos, "olcsó" is. pique nem tudom mekkora érték, ha a mencseszterbe 5 perceket sem kap. én kolo tourét nagyon szeretném, de sztem aki itt megszerezhető kategóriában van (a már említetteken kívül) az: squillaci, barzagli, ledley king, ujfalusi, mathijsen. hangsúlyozom, megfizethető kategória és semmivel nem rosszabbak mint mondjuk garay
kp: védekező részlegre egyértelműen yaya. keita neve elég sokat szóban van, sztem nagyszerű igazolás lenne mögé. poulsent nem díjazom, de mondom, ha marquez marad, ő is jó ide. xavi helye megkérdőjelezhetetlen középen, iniesta pedig mint a rajzbol is látható univerzális játékos. irányító egyértelműen kell, nekem ide VDV-on kívül más nem igazán jöhetne szóba... diego usem jöm, nasri meg még nem érett ide. ronnie helyére bal oldalra én nem hoznék senkit. ott van akár iniesta, akár 2santos, akár VDV ha jönne. silva teljes pénzkidobás. jobb oldalra uszintén senki, messi, bojan jól elvannak ott (ha szükséges iniseta)
csatár: ha eladjuk eto'ot tényleg hülye mindenki odaát... pótolni nagyon nehéz lenne... én bízom hogy marad, ha így lesz akkor vkit még kéne mögé hozni, mert klasszikus csatárunk az nincs: mert sem henry, sem bojan, sem messi nem az... ide sok jelölt van. csak azokat írom akik nem 40 millióba kerülnek, és vállalnák, hoy nem első számú csatárok: milito, luis fabiano, martins (nálam no 1. játékos) niang, fred
az még kérdés, hogy a "tölteléket", miből töltik fel (érts oleguer, edmilson, guddy, ezquerro)
én azért elnéznék egy ilyen kb 20-as keretet jövőre (igen, álmodozom...lehet nem?)
kapusok: frey, jorquera, X
védők: puyol, milito, valiente, barzagli, abidal, sylvinho, d. alves
kp: yaya, keita, xavi, iniesta, vdv,
kp - csatár: , messi, 2santos, bojan, henry,
csatár: eto'o, martins
szó mint szó az első meccsen ilyen kezdőt elnéznék:
frey - abidal, barzagli, puyol, d. alves - yaya, xavi - henry, vdv, messi - eto'o
bocs, kicsit hosszú voltam, de nagyon ráérek