Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Danka00792
Director del Fútbol

2008.05.16. 15:54:24

Ilúvatar írta:Az tuti, hogy a Milan lakók összevásárolnak mindenféle R10 cuccokat, no és? Nekünk semmi haszna nincs belőle már...
én viszont pl, szeretnék venni R10 márkájú barna utcai cipőt, még akkoris ha milanba megy. és? Nem a neve miatt veszem meg a cipőt, hanem azért mert tetszik és kész.
Ja igen, hogy aranyat ér a neve? meglehet, de nem sokáig...
Igen, ha eladjuk olcsón, akkor a Milan jár nagyon jól! Nekünk pedig úgy kéne intézni az ügyet, hogy mindenki, mi is tényleg nagyon jól járjunk. Véleményem szerint 25millió a Milan-nak aprópénz érte, ahogy látom Txikiék is hasonlóképpen gondolkodnak, nemhiába emelték olyan magasra az árát. Persze most fennáll a dilemma, mert lehet, hogy ez az utolsó ajánlatuk Ronaldinhoért.
Igen, egy semleges drukker, vagy pedig egyáltalán egy semleges ember, aki nem néz focit megveszi az R10-es cipöt, mert tetszik neki. De ha például 2éve, amikor R10 a csúcson volt, megkérdeztél volna egy Barca drukkert, hogy egy Ronaldinho-s cipöt, vagy egy mittudomén, Puma cipöt választana, tegyük fel a Puma cipő nemsokkal, de valamivel értékesebb, 80% -minimum- szerintem hogy a Ronnie-s cipöt választja. Szerintem. Szvsz igy lenne/lesz jövöre a Milan-ban is.

(nemhiába volt sok "szerintem" a hsz-ben)
Deus
Boixos Nois

2008.05.16. 15:36:30

Danka00792 írta:
. Gondolkodtam, de kösz a figyelmeztetést. :wink:
:P
Danka00792 írta: R10 nem játszik jól, de a neve még mindig aranyat ér. Gondolj bele, eligazol a Milan-ba, le merem fogadni, hogy minimum a háromnegyed város vesz Ronaldinho-s mezt, vagy kissebb nagyobb csecsebecséket.
Az tuti, hogy a Milan lakók összevásárolnak mindenféle R10 cuccokat, no és? Nekünk semmi haszna nincs belőle már...
én viszont pl, szeretnék venni R10 márkájú barna utcai cipőt, még akkoris ha milanba megy. és? Nem a neve miatt veszem meg a cipőt, hanem azért mert tetszik és kész.
Ja igen, hogy aranyat ér a neve? meglehet, de nem sokáig...
Danka00792 írta: Abban pedig én biztos vagyok, hogy nem fogja magát kivásárolni. Az irtó nagy pofátlanság lenne, és ezt szerintem ö is tudja. Plusz nem mondtam egy szóval se, hogy villogni fog vagy valami ilyesmi. :wink: :P
Miért ne vásárolná ki magát? Ha rosszul érzi magát Barcában, akkor tuti kivásárolja magát, s nem fog foglalkozni a Barca drukkerek dühével. Ha nem villog, csak sétál, meg reklamál, akkor meg mit keres itt a Barcában? menjen!
KépKép
Zehii
Barça B

2008.05.16. 15:29:40

Ilúvatar írta:
Danka00792 írta:Ha tényleg igy van, akkor én most nagyot csalódtam! Azt hittem, hogy a Barca fel tudja mérni, hogy mennyi pénzt tud kicsikarni R10-ért. 25millió nevetséges ár érte, nem szabad elfogani/nem szabadott volna elfogadni.

Könyörgöm... gondolkodj vazz... melyik klub akarja még a Ronnit? höh? M. City? ők 40 misit is bírnak adni érte, DE viszont Ronnie nem akar oda menni. Szal marad a Milan :arrow: milantól utolsó ajánlat a 25 misi. El kell fogadni és kész, mert különben itt ragad nálunk, azt kivásárolja magát, meg mittudomén... mellesleg, ha itt maradna és nem vásárolna ki magát, akkor jövőre MÉG olcsóbb lesz R10... Ne higyétek, hogy ha itt marad, akkor villogni fog megint, sőt....
Erre garancia? Sztem a téli átigazolási szezonig itt kéne tartanunk mert új edző keze alatt lehet hogy villogna megint tom nincs rá semmi garancia de sztem megérné megpróbálni...
Danka00792
Director del Fútbol

2008.05.16. 15:29:36

Ilúvatar írta:Könyörgöm... gondolkodj vazz... melyik klub akarja még a Ronnit? höh? M. City? ők 40 misit is bírnak adni érte, DE viszont Ronnie nem akar oda menni. Szal marad a Milan :arrow: milantól utolsó ajánlat a 25 misi. El kell fogadni és kész, mert különben itt ragad nálunk, azt kivásárolja magát, meg mittudomén... mellesleg, ha itt maradna és nem vásárolna ki magát, akkor jövőre MÉG olcsóbb lesz R10... Ne higyétek, hogy ha itt marad, akkor villogni fog megint, sőt....
Gondolkodtam, de kösz a figyelmeztetést. :wink:
R10 nem játszik jól, de a neve még mindig aranyat ér. Gondolj bele, eligazol a Milan-ba, le merem fogadni, hogy minimum a háromnegyed város vesz Ronaldinho-s mezt, vagy kissebb nagyobb csecsebecséket.
Abban pedig én biztos vagyok, hogy nem fogja magát kivásárolni. Az irtó nagy pofátlanság lenne, és ezt szerintem ö is tudja. Plusz nem mondtam egy szóval se, hogy villogni fog vagy valami ilyesmi. :wink: :P
Deus
Boixos Nois

2008.05.16. 15:25:46

Bob8 írta:Srácok.

Ez a fórum valóban Ronaldinho-ról szól,és focista zsenialitását lehetetlen vitatni.25 évesen ennyire sokoldalú labdarúgót én még nem láttam,de ahogy Cruyff is mondta,a múltból nem lehet megélni...Valóban ő volt,aki kirángatta a Barcát a mély gödörből,viszont ezt a szintet tartani kellett volna,hiszen a génjeiben van a foci.Azonban aki évente 8 millió! Eurot kaszál,a legjobb focistákkal játszhat együtt,és magára öltheti a világ legszebb mezét,az ne ugasson,ha kibillentik az egyensúlyából,hanem alázattal álljon fel,és küzdjön tovább.Erre példa Leo Messi. (Egyébként C.Ronaldo is jó úton tart Ronaldinho példája felé...)Viszont ami az utóbbi időben történt körülötte,ez a sok lógás,"sérülés",nevetséges hazugságok,ez szánalmas,és nem méltó egy ilyen focista nevéhez.
Én kifejezetten örülök,hogy nem nyertünk semmit,mert legalább elküldik Frank-et-aki kiváló edző,viszont újat nem tud mutatni már-, és megkezdődhet a nagytakarítás.
A világ 3. leggazdagabb klubja pedig megteheti,hogy a nokedli focistákat,mint a "táncoslábú" Deco, az iqfighter Eto'o, a nyugdíjas Ronaldinho,vagy még sorolhatnám játékosainkat eladja,elküldi. És igenis vérfrissítés kell,mert ezek a játékosok már csak a nevükből élnek,s amint azt korábban írtam,itt eredmény kell,nem pedig a múltban nyert bajnokság,Bl-kupa megnyerésének"felelőseit" isteníteni.
CSAK A BARCA!!!!!
Respect. Mindent leírtál. Igaz, hogy Eto'o ájkúfájghter, de brutálisan jó kaliberű játékos, s ezért nem kéne eladni...
KépKép
Deus
Boixos Nois

2008.05.16. 15:22:10

Danka00792 írta:Ha tényleg igy van, akkor én most nagyot csalódtam! Azt hittem, hogy a Barca fel tudja mérni, hogy mennyi pénzt tud kicsikarni R10-ért. 25millió nevetséges ár érte, nem szabad elfogani/nem szabadott volna elfogadni.

Könyörgöm... gondolkodj vazz... melyik klub akarja még a Ronnit? höh? M. City? ők 40 misit is bírnak adni érte, DE viszont Ronnie nem akar oda menni. Szal marad a Milan :arrow: milantól utolsó ajánlat a 25 misi. El kell fogadni és kész, mert különben itt ragad nálunk, azt kivásárolja magát, meg mittudomén... mellesleg, ha itt maradna és nem vásárolna ki magát, akkor jövőre MÉG olcsóbb lesz R10... Ne higyétek, hogy ha itt marad, akkor villogni fog megint, sőt....
KépKép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.16. 15:22:05

Danka00792 írta:
Rivaldinho írta:A Barca elfogadta a Milan 25 000 000 €-s ajánlatát :!: :!:

A sport.es szerint, ami végülis elég megbízható :roll: Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek... 25 misi nem olyan rossz ár :idea:
Ha tényleg igy van, akkor én most nagyot csalódtam! Azt hittem, hogy a Barca fel tudja mérni, hogy mennyi pénzt tud kicsikarni R10-ért. 25millió nevetséges ár érte, nem szabad elfogani/nem szabadott volna elfogadni.
Szerintem Reális ár. Ne feledjétek nem 2005 vagy 2006-ot írunk. Akkor nevetségesnek hangzott volna. De mára kicsit változtak a dolgok. Ha a múlt határozná meg egy játékos árát Ronaldo még mindig 50 M körül mozogna.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bob8
Barça C

2008.05.16. 15:20:56

Srácok.

Ez a fórum valóban Ronaldinho-ról szól,és focista zsenialitását lehetetlen vitatni.25 évesen ennyire sokoldalú labdarúgót én még nem láttam,de ahogy Cruyff is mondta,a múltból nem lehet megélni...Valóban ő volt,aki kirángatta a Barcát a mély gödörből,viszont ezt a szintet tartani kellett volna,hiszen a génjeiben van a foci.Azonban aki évente 8 millió! Eurot kaszál,a legjobb focistákkal játszhat együtt,és magára öltheti a világ legszebb mezét,az ne ugasson,ha kibillentik az egyensúlyából,hanem alázattal álljon fel,és küzdjön tovább.Erre példa Leo Messi. (Egyébként C.Ronaldo is jó úton tart Ronaldinho példája felé...)Viszont ami az utóbbi időben történt körülötte,ez a sok lógás,"sérülés",nevetséges hazugságok,ez szánalmas,és nem méltó egy ilyen focista nevéhez.
Én kifejezetten örülök,hogy nem nyertünk semmit,mert legalább elküldik Frank-et-aki kiváló edző,viszont újat nem tud mutatni már-, és megkezdődhet a nagytakarítás.
A világ 3. leggazdagabb klubja pedig megteheti,hogy a nokedli focistákat,mint a "táncoslábú" Deco, az iqfighter Eto'o, a nyugdíjas Ronaldinho,vagy még sorolhatnám játékosainkat eladja,elküldi. És igenis vérfrissítés kell,mert ezek a játékosok már csak a nevükből élnek,s amint azt korábban írtam,itt eredmény kell,nem pedig a múltban nyert bajnokság,Bl-kupa megnyerésének"felelőseit" isteníteni.
CSAK A BARCA!!!!!
Danka00792
Director del Fútbol

2008.05.16. 15:17:53

A sport.es szerint, ami végülis elég megbízható :roll: Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek... 25 misi nem olyan rossz ár :idea:
Ha tényleg igy van, akkor én most nagyot csalódtam! Azt hittem, hogy a Barca fel tudja mérni, hogy mennyi pénzt tud kicsikarni R10-ért. 25millió nevetséges ár érte, nem szabad elfogani/nem szabadott volna elfogadni.
weathered2
Barça C

2008.05.16. 15:13:35

Nem nyert meg egyedül semmit....csak az ö tudasa emelte a tobbi csapat fole a barcat....
Deus
Boixos Nois

2008.05.16. 15:07:20

na vééégre valami... 8)

csak azokat nem értem, akik itt bőgnek, hogy eladjuk Dinhót... no comment... Az a dinho, aki BL -t nyert, az már nem lesz többé. Egyszerűen volt egy időszak amikor csillogot, aztán lezárult s elpuhult, mert elért mindent. Semmi sem tart örökké.

szal: csáó dinho! köszönöm a szolgálatod!
KépKép
Zehii
Barça B

2008.05.16. 14:58:53

10 írta:töki ha ronaldinho nicsn ott a csapatban akkor mit nyer abban az évben a barca?csak aerre a kérdésemre válaszolj :!: :roll:
Szted miért irtam oda h ezzel nem akarom R10érdemeit kicsiinyíteni tény hogy nagyon sokat tett a Braca Bl győzelméért de a Barca nem csak R10 miatt nyerte mega bLt ott volt mellette Eto'O aki a gólokat lötte 1 nagyon jó formájú Deco és még sok mindenki de én azért még reménykedek a szívem mélyén hogy marad ahogy Maradona is mondta a Barca szezonbeli legnagyobb hülyesége lenne R10et eladni a Milánnak ...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.16. 14:49:29

Én azért megvárnám a nyilatkozatát, de még nagyon remélem hogy nálunk marad.. :cry: Egy igazi élő legenda ő, remélem marad, de ha Eto'o a piacon van akkor már nem fogok csodálkozni sok mindenen... :(

MINDÖRÖKKÉ RONALDINHO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.16. 14:29:02

remélem h nem fogadták el a 25millios ajánlatot, meert inkább nekünk kéne adni 25 milliot meg r10-et, és ök adnák KAKAt, én örülnék neki... :D
szajko
Director del Fútbol

2008.05.16. 14:21:41

Ha igaz bár kitudja,de ha igaz akkor a volt 1ik kedvenc játékosomtól búcsút vehetek,de ha így van akkor így van ha elment Sok sikert neki és kész....A Játékosok Jönnek-Mennek,de 1 biztos a Barca Örök :!: :!: :cry:
Zehii
Barça B

2008.05.16. 14:11:57

10 írta:
Devid16 írta:Azért sztem is Messi má letett néhány meccset az asztalra...Nameg ezt a találgatást annyira nem értem én se..Minden héten olvasni róla valamit meg nem megy edz-eltűnt, sérült dagad,meg egyéb ilyen...Szóval leszálhatnának róla...Aztán majd szeptemberbe bekapcsolni a tévét azt amien mezbe lesz abba a csapatba játszik...Sztem még ők se tudják mit akarnak vele...
na látod MECSET ez a kulcsszó Ronaldinho kupákat tud felmutatni....
Nem azért de amikor R10 nagy kupákat nyert ott volt a csapatban ... :D A BL döntőn is ott lett volna ha nem sérül le ... A Chelsea ellen is jól játszott kiállítottak róla 1 embert szal abban a BL győzelemben elég nagy résza van Messinek is :D Ezzel nem akarom R10érdemeit kicsinyíteni...
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.05.16. 14:07:38

A Barca elfogadta a Milan 25 000 000 €-s ajánlatát :!: :!:

goda06
Jugador del Barça

2008.05.16. 13:35:11

Azért látom van itt mindenféle hozzászólás.

1. Én 25 misinél többet kérnék érte (min. 30). Nem számít, hogy mekkora az értéke, ennél többet is megérne a Milánnak szvsz., csak zsugoriskodnak.

2. Azért ne feledjétek el, hogy Roni volt a húzóember 2 éve és ő varázsolt mosolyt a szurkolók arcára, és ha elmegy, akkor nem arra kell emlékezni, hogy a végén jár-e edzésre vagy nem, hanem arra amikor pl. felálva tapsolt neki a Real közönsége. Lehet utálni, de az akkori tettei miatt megérdemli, hogy a jóra emlélezzünk és mondjuk ne nagyképűzzük le, hisz lemerem fogadni, hogy senki sincs vele szem. kapcsolatban :D
És ezzel nem védeni akarom, mert nagyon megváltozott tényleg, de ilyen alapon az egész Barcát utálni kellene, mert hagyták, hogy ez legyen vele.

Egy szó mint száz: úgy váljunk el tőle, mint attól aki meghatározó játékosa volt a Barcának és remek perceket varázsolt elénk annó (nem a közeljövőben fogunk hasonló játékost látni)
Barca, Ronaldinho
szajko
Director del Fútbol

2008.05.16. 12:40:33

Karashu írta:
Bob8 írta:Sztem Ronaldinho egy nagyképű fos,aki az utóbbi időben felháborítóan viselkedett...Kezdődött ez a nyakában lógó R10 5kilós arannyal,aztán annyira istenítették,hogy elhitte az egészet.Tudását nem vitatom,viszont ahova ő süllyedt,azt csak saját magának köszönheti.Nem méltó a Barcához.
Egy nagy kalap sz.r,menjen ahova akar,de ilyen bánásmódban,mint nálunk,sosem fog részesülni.És már sosem lesz olyan jó,mint volt...
Mintha az én szavaim fogalmazódtak volna meg Benned! :D
Roanldinho : 25 millió ---------------->>>>>>>> Milan
Hát kb,de am legyen szép kerek 30 millát adjanak érte és CSÁÓ DINHO... :lol:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.05.16. 12:38:17

Bob8 írta:Sztem Ronaldinho egy nagyképű fos,aki az utóbbi időben felháborítóan viselkedett...Kezdődött ez a nyakában lógó R10 5kilós arannyal,aztán annyira istenítették,hogy elhitte az egészet.Tudását nem vitatom,viszont ahova ő süllyedt,azt csak saját magának köszönheti.Nem méltó a Barcához.
Egy nagy kalap sz.r,menjen ahova akar,de ilyen bánásmódban,mint nálunk,sosem fog részesülni.És már sosem lesz olyan jó,mint volt...
Mintha az én szavaim fogalmazódtak volna meg Benned! :D
Roanldinho : 25 millió ---------------->>>>>>>> Milan
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.16. 11:49:07

Titinho írta:Az AC Milan megtette utolsó ajánlatát Ronaldinhoért, amire a Barca vezetése már valószínűleg rábólint. Az ajánlatuk 25 millió €! Ennyiért odaadná a Barca is mostmár.
Azt gondolom ennél többet nem kaphatunk. Ha maradna, jövőre még kevesebbet, persze csak ha nem történne valamiféle csoda. Én is támogatom.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Deus
Boixos Nois

2008.05.16. 11:48:25

Titinho írta:Az AC Milan megtette utolsó ajánlatát Ronaldinhoért, amire a Barca vezetése már valószínűleg rábólint. Az ajánlatuk 25 millió €! Ennyiért odaadná a Barca is mostmár.
Jóva, csak adják már el R10 -et!!!!
KépKép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.16. 11:47:30

Most néztem egy MU meccset és mikor szabálytalanok voltak C.RONALDO val akk mindig megáll és vár a sípszóra ahogy Ronnie is szokta.Ezt naon nem birom.
Bob8
Barça C

2008.05.16. 11:43:48

Sztem Ronaldinho egy nagyképű fos,aki az utóbbi időben felháborítóan viselkedett...Kezdődött ez a nyakában lógó R10 5kilós arannyal,aztán annyira istenítették,hogy elhitte az egészet.Tudását nem vitatom,viszont ahova ő süllyedt,azt csak saját magának köszönheti.Nem méltó a Barcához.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.16. 11:13:25

25-ért el kell adni.Más csapat nem veszi meg és akk a nyakunkon marad.

Ebből a pénzből már megtudjuk venni Silvát.
Válasz küldése