Igen, ha eladjuk olcsón, akkor a Milan jár nagyon jól! Nekünk pedig úgy kéne intézni az ügyet, hogy mindenki, mi is tényleg nagyon jól járjunk. Véleményem szerint 25millió a Milan-nak aprópénz érte, ahogy látom Txikiék is hasonlóképpen gondolkodnak, nemhiába emelték olyan magasra az árát. Persze most fennáll a dilemma, mert lehet, hogy ez az utolsó ajánlatuk Ronaldinhoért.Ilúvatar írta:Az tuti, hogy a Milan lakók összevásárolnak mindenféle R10 cuccokat, no és? Nekünk semmi haszna nincs belőle már...
én viszont pl, szeretnék venni R10 márkájú barna utcai cipőt, még akkoris ha milanba megy. és? Nem a neve miatt veszem meg a cipőt, hanem azért mert tetszik és kész.
Ja igen, hogy aranyat ér a neve? meglehet, de nem sokáig...
Igen, egy semleges drukker, vagy pedig egyáltalán egy semleges ember, aki nem néz focit megveszi az R10-es cipöt, mert tetszik neki. De ha például 2éve, amikor R10 a csúcson volt, megkérdeztél volna egy Barca drukkert, hogy egy Ronaldinho-s cipöt, vagy egy mittudomén, Puma cipöt választana, tegyük fel a Puma cipő nemsokkal, de valamivel értékesebb, 80% -minimum- szerintem hogy a Ronnie-s cipöt választja. Szerintem. Szvsz igy lenne/lesz jövöre a Milan-ban is.
(nemhiába volt sok "szerintem" a hsz-ben)