Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ha eladjuk olcsón, akkor a Milan jár nagyon jól! Nekünk pedig úgy kéne intézni az ügyet, hogy mindenki, mi is tényleg nagyon jól járjunk. Véleményem szerint 25millió a Milan-nak aprópénz érte, ahogy látom Txikiék is hasonlóképpen gondolkodnak, nemhiába emelték olyan magasra az árát. Persze most fennáll a dilemma, mert lehet, hogy ez az utolsó ajánlatuk Ronaldinhoért.Ilúvatar írta:Az tuti, hogy a Milan lakók összevásárolnak mindenféle R10 cuccokat, no és? Nekünk semmi haszna nincs belőle már...
én viszont pl, szeretnék venni R10 márkájú barna utcai cipőt, még akkoris ha milanba megy. és? Nem a neve miatt veszem meg a cipőt, hanem azért mert tetszik és kész.
Ja igen, hogy aranyat ér a neve? meglehet, de nem sokáig...
Danka00792 írta:
. Gondolkodtam, de kösz a figyelmeztetést.![]()
Az tuti, hogy a Milan lakók összevásárolnak mindenféle R10 cuccokat, no és? Nekünk semmi haszna nincs belőle már...Danka00792 írta: R10 nem játszik jól, de a neve még mindig aranyat ér. Gondolj bele, eligazol a Milan-ba, le merem fogadni, hogy minimum a háromnegyed város vesz Ronaldinho-s mezt, vagy kissebb nagyobb csecsebecséket.
Miért ne vásárolná ki magát? Ha rosszul érzi magát Barcában, akkor tuti kivásárolja magát, s nem fog foglalkozni a Barca drukkerek dühével. Ha nem villog, csak sétál, meg reklamál, akkor meg mit keres itt a Barcában? menjen!Danka00792 írta: Abban pedig én biztos vagyok, hogy nem fogja magát kivásárolni. Az irtó nagy pofátlanság lenne, és ezt szerintem ö is tudja. Plusz nem mondtam egy szóval se, hogy villogni fog vagy valami ilyesmi.![]()
Erre garancia? Sztem a téli átigazolási szezonig itt kéne tartanunk mert új edző keze alatt lehet hogy villogna megint tom nincs rá semmi garancia de sztem megérné megpróbálni...Ilúvatar írta:Danka00792 írta:Ha tényleg igy van, akkor én most nagyot csalódtam! Azt hittem, hogy a Barca fel tudja mérni, hogy mennyi pénzt tud kicsikarni R10-ért. 25millió nevetséges ár érte, nem szabad elfogani/nem szabadott volna elfogadni.
Könyörgöm... gondolkodj vazz... melyik klub akarja még a Ronnit? höh? M. City? ők 40 misit is bírnak adni érte, DE viszont Ronnie nem akar oda menni. Szal marad a Milanmilantól utolsó ajánlat a 25 misi. El kell fogadni és kész, mert különben itt ragad nálunk, azt kivásárolja magát, meg mittudomén... mellesleg, ha itt maradna és nem vásárolna ki magát, akkor jövőre MÉG olcsóbb lesz R10... Ne higyétek, hogy ha itt marad, akkor villogni fog megint, sőt....
Gondolkodtam, de kösz a figyelmeztetést.Ilúvatar írta:Könyörgöm... gondolkodj vazz... melyik klub akarja még a Ronnit? höh? M. City? ők 40 misit is bírnak adni érte, DE viszont Ronnie nem akar oda menni. Szal marad a Milanmilantól utolsó ajánlat a 25 misi. El kell fogadni és kész, mert különben itt ragad nálunk, azt kivásárolja magát, meg mittudomén... mellesleg, ha itt maradna és nem vásárolna ki magát, akkor jövőre MÉG olcsóbb lesz R10... Ne higyétek, hogy ha itt marad, akkor villogni fog megint, sőt....
Respect. Mindent leírtál. Igaz, hogy Eto'o ájkúfájghter, de brutálisan jó kaliberű játékos, s ezért nem kéne eladni...Bob8 írta:Srácok.
Ez a fórum valóban Ronaldinho-ról szól,és focista zsenialitását lehetetlen vitatni.25 évesen ennyire sokoldalú labdarúgót én még nem láttam,de ahogy Cruyff is mondta,a múltból nem lehet megélni...Valóban ő volt,aki kirángatta a Barcát a mély gödörből,viszont ezt a szintet tartani kellett volna,hiszen a génjeiben van a foci.Azonban aki évente 8 millió! Eurot kaszál,a legjobb focistákkal játszhat együtt,és magára öltheti a világ legszebb mezét,az ne ugasson,ha kibillentik az egyensúlyából,hanem alázattal álljon fel,és küzdjön tovább.Erre példa Leo Messi. (Egyébként C.Ronaldo is jó úton tart Ronaldinho példája felé...)Viszont ami az utóbbi időben történt körülötte,ez a sok lógás,"sérülés",nevetséges hazugságok,ez szánalmas,és nem méltó egy ilyen focista nevéhez.
Én kifejezetten örülök,hogy nem nyertünk semmit,mert legalább elküldik Frank-et-aki kiváló edző,viszont újat nem tud mutatni már-, és megkezdődhet a nagytakarítás.
A világ 3. leggazdagabb klubja pedig megteheti,hogy a nokedli focistákat,mint a "táncoslábú" Deco, az iqfighter Eto'o, a nyugdíjas Ronaldinho,vagy még sorolhatnám játékosainkat eladja,elküldi. És igenis vérfrissítés kell,mert ezek a játékosok már csak a nevükből élnek,s amint azt korábban írtam,itt eredmény kell,nem pedig a múltban nyert bajnokság,Bl-kupa megnyerésének"felelőseit" isteníteni.
CSAK A BARCA!!!!!
Danka00792 írta:Ha tényleg igy van, akkor én most nagyot csalódtam! Azt hittem, hogy a Barca fel tudja mérni, hogy mennyi pénzt tud kicsikarni R10-ért. 25millió nevetséges ár érte, nem szabad elfogani/nem szabadott volna elfogadni.
Szerintem Reális ár. Ne feledjétek nem 2005 vagy 2006-ot írunk. Akkor nevetségesnek hangzott volna. De mára kicsit változtak a dolgok. Ha a múlt határozná meg egy játékos árát Ronaldo még mindig 50 M körül mozogna.Danka00792 írta:Ha tényleg igy van, akkor én most nagyot csalódtam! Azt hittem, hogy a Barca fel tudja mérni, hogy mennyi pénzt tud kicsikarni R10-ért. 25millió nevetséges ár érte, nem szabad elfogani/nem szabadott volna elfogadni.Rivaldinho írta:A Barca elfogadta a Milan 25 000 000 €-s ajánlatát![]()
![]()
A sport.es szerint, ami végülis elég megbízhatóNem tudom, sírjak-e vagy nevessek... 25 misi nem olyan rossz ár
Ha tényleg igy van, akkor én most nagyot csalódtam! Azt hittem, hogy a Barca fel tudja mérni, hogy mennyi pénzt tud kicsikarni R10-ért. 25millió nevetséges ár érte, nem szabad elfogani/nem szabadott volna elfogadni.Rivaldinho írta:A Barca elfogadta a Milan 25 000 000 €-s ajánlatát![]()
![]()
A sport.es szerint, ami végülis elég megbízhatóNem tudom, sírjak-e vagy nevessek... 25 misi nem olyan rossz ár
na vééégre valami...Rivaldinho írta:A Barca elfogadta a Milan 25 000 000 €-s ajánlatát![]()
![]()
Szted miért irtam oda h ezzel nem akarom R10érdemeit kicsiinyíteni tény hogy nagyon sokat tett a Braca Bl győzelméért de a Barca nem csak R10 miatt nyerte mega bLt ott volt mellette Eto'O aki a gólokat lötte 1 nagyon jó formájú Deco és még sok mindenki de én azért még reménykedek a szívem mélyén hogy marad ahogy Maradona is mondta a Barca szezonbeli legnagyobb hülyesége lenne R10et eladni a Milánnak ...10 írta:töki ha ronaldinho nicsn ott a csapatban akkor mit nyer abban az évben a barca?csak aerre a kérdésemre válaszolj![]()
Ha igaz bár kitudja,de ha igaz akkor a volt 1ik kedvenc játékosomtól búcsút vehetek,de ha így van akkor így van ha elment Sok sikert neki és kész....A Játékosok Jönnek-Mennek,de 1 biztos a Barca ÖrökRivaldinho írta:A Barca elfogadta a Milan 25 000 000 €-s ajánlatát![]()
![]()
Nem azért de amikor R10 nagy kupákat nyert ott volt a csapatban ...10 írta:na látod MECSET ez a kulcsszó Ronaldinho kupákat tud felmutatni....Devid16 írta:Azért sztem is Messi má letett néhány meccset az asztalra...Nameg ezt a találgatást annyira nem értem én se..Minden héten olvasni róla valamit meg nem megy edz-eltűnt, sérült dagad,meg egyéb ilyen...Szóval leszálhatnának róla...Aztán majd szeptemberbe bekapcsolni a tévét azt amien mezbe lesz abba a csapatba játszik...Sztem még ők se tudják mit akarnak vele...
Hát kb,de am legyen szép kerek 30 millát adjanak érte és CSÁÓ DINHO...Karashu írta:Mintha az én szavaim fogalmazódtak volna meg Benned!Bob8 írta:Sztem Ronaldinho egy nagyképű fos,aki az utóbbi időben felháborítóan viselkedett...Kezdődött ez a nyakában lógó R10 5kilós arannyal,aztán annyira istenítették,hogy elhitte az egészet.Tudását nem vitatom,viszont ahova ő süllyedt,azt csak saját magának köszönheti.Nem méltó a Barcához.
Egy nagy kalap sz.r,menjen ahova akar,de ilyen bánásmódban,mint nálunk,sosem fog részesülni.És már sosem lesz olyan jó,mint volt...![]()
Roanldinho : 25 millió ---------------->>>>>>>> Milan
Mintha az én szavaim fogalmazódtak volna meg Benned!Bob8 írta:Sztem Ronaldinho egy nagyképű fos,aki az utóbbi időben felháborítóan viselkedett...Kezdődött ez a nyakában lógó R10 5kilós arannyal,aztán annyira istenítették,hogy elhitte az egészet.Tudását nem vitatom,viszont ahova ő süllyedt,azt csak saját magának köszönheti.Nem méltó a Barcához.
Egy nagy kalap sz.r,menjen ahova akar,de ilyen bánásmódban,mint nálunk,sosem fog részesülni.És már sosem lesz olyan jó,mint volt...
Azt gondolom ennél többet nem kaphatunk. Ha maradna, jövőre még kevesebbet, persze csak ha nem történne valamiféle csoda. Én is támogatom.Titinho írta:Az AC Milan megtette utolsó ajánlatát Ronaldinhoért, amire a Barca vezetése már valószínűleg rábólint. Az ajánlatuk 25 millió €! Ennyiért odaadná a Barca is mostmár.
Jóva, csak adják már el R10 -et!!!!Titinho írta:Az AC Milan megtette utolsó ajánlatát Ronaldinhoért, amire a Barca vezetése már valószínűleg rábólint. Az ajánlatuk 25 millió €! Ennyiért odaadná a Barca is mostmár.