2008.05.16. 20:48:40
csak a keret (majd Guardiola kiválasztja a kezdőcsapatot):
Kapusok: Valdes, Jorquera
Nem szállok vitába kapus ügyben.
Álomvédelem: Alves, Lahm, Puyol, Milito, Garay, Piqué, Abidal, Sylvinho
Lahm szerződést hosszabbított, tudom. De micsoda versenyhelyzetet teremtene és sérülések esetén meg nem gyengülne a védelem. Egyetlen probléma, h Sylvinho túlságosan kevés szerephet juthat így. Garay is és Piqué is kell. Piqué hasonló Marquezhez, középső védő és vkp -t is játszik. Szóval, ha Touré és Keita ANK-n lesz akkor majd ő játszik a helyükön. Garay meg Thuram helyére. Milito sérülése miatt ott a lehetőség bizonyítani.
Védekező Középpályások:: Touré, Keita, Piqué, Crosas
Touré helye megkérdőjelezhetetlen, Keitanál jobb csereember meg nem is kell. Azt meg már írtam, h ha két év múlva ANK lesz, akkor Piqué tökéletes vagy az addigra már beérő Crosas, ha Piqué a védelem közepében kap helyet.
Középső Középpályások: Xavi, Iniesta
Rotálhatják egymást, kicsivel Touré elött, de az irányító mögött. Nem szabad megválni tőlük.
Irányító: ? , Thiago
Ide nem mondok senkit, mert annyi lehetőség van és valaki úgy is belekötne. Bízok a vezetőségben, jól szoktak igazolni. Thiago cserének jó lesz, de jobban örülnék, ha még maradna a B csapatban.
Szélsők: Messi, dos Santos, Gay Assulin, Mancini (Silva?) esetleg Bojan
Messi jobbszélen, ez nem kérdőjel. Mancini a túloldalon, nála jobb nem kell, vagy ha már annyira divatos és nem jön össze a Roma sztárja akkor Silva és ennyi. De azért Mancini már befutott sztár és kell a másik oldalra is egy ember aki egyenletes teljesítményre képes, nem csak villanásokra. dos Santos, ha elég lehetőséget kap akkor jövőre már biztos fog mutatni valamit. Ha valaki sérült akkor Bojan is ki szokott húzodni. Tehetséges fiú, megoldja. Assulinról ugyanaz a véleményem mint Thiagoról, jó lenne azért, ha még maradna lent, de meg is mutathatja néhány meccsen a zsenialitását.
Csatárok: Eto'o, Henry, Bojan
Szeretném, ha Eto'o maradna, nála jobb középcsatárt elképzelni se tudok a Barcelonába. Henry meg lassan ideszokik és akkor nem lesz probléma. Bojanról meg ugye nem kell semmit se írnom, mindenki tudja mire képes és, h ennél csak jobb lesz. Ha Eto'o maradna, akkor én csatárt nem vennék, ha menne, akkor sajnos muszáj. Nemfogom én se feltalálni a spanyol viaszt, Benzema vagy Huntelaar, de nekem Benzema szimpatikusabb.
Hadrend: 4-2-3-1
Kapus, Jvédő, Kvédő, Kvédő, Bvédő, Vkp, Vkp, Kk, Irányító, Jszélső, Bszélső, Csatár. Bocsánat a gyenge ábrázolásért, de nemvolt kedvem rajzolni.
Kicsit változott a véleményem, a legutobbi írásom óta, remélem ez azért nem akkora probléma.
[/u][/b]