Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
38.Messi-#19 írta:41 éves...(ha jól tudom)gekkodan írta:Canizares elakar jönni a Valenciából. Azonnal le kell rá csapni.
Mintha én mondtam volnaVaratrix írta:Akarjon Spanyolban focizni csak hozzánk ne jöjjön az a szappan opere hős.DaNNy írta:NSO:
Cristiano Ronaldo: „Spanyolországban akarok futballozni”
Hát nemtom mennyire megbizhato az NSO..
Akarjon Spanyolban focizni csak hozzánk ne jöjjön az a szappan opere hős.DaNNy írta:NSO:
Pont annak gondoltamVaratrix írta:Remélem csak csrekapusnak gondolod. Én nem szívesen látnám Valdes helyett. Csere kapusnak okés, talán....gekkodan írta:Canizares elakar jönni a Valenciából. Azonnal le kell rá csapni.
Remélem csak csrekapusnak gondolod. Én nem szívesen látnám Valdes helyett. Csere kapusnak okés, talán....gekkodan írta:Canizares elakar jönni a Valenciából. Azonnal le kell rá csapni.
Erről már beszéltünk a "Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai" c. topikban.DaNNy írta:NSO:
Igen lassan már arrol kell beszéljünk h kit nem hoznak hirbe velünk. nekem tetszik a francia és holland gyerek is, ha etoo tényleg távozik akkor a kettö közül valamelyik jöhetne. ha viszont marad akkor szerintem annak is mindenki örülne. Ha visszanézzük az éveket akkor rengeteg holland megfordult nálunk, igy szerintem huntelaart is szivesen látná a közönség, fföleg ha olyan lesz mint kluivert volt fénykorábanCsak a Barca! írta:Csoda, hogy eddig nem hozták hírbe velünk, de most már ő se marad ki a sorból. Huntelaar a Barca kívánságlistáján. Hitelesség megint megkérdőjelezhető.
kérjük el melléje Emersont is. cserének jó lenne Touré mögé. Keita is jó lenne, de afrika kupára majd ő is megy, de mondjuk jövőre az nem lesz.Blaugrano írta:Hihetelen ez a Milan nem igaz h sajnálják a pénzt. R10-ért 25 milla...
Mit vársz egy játékosért, aki 2 szezon alatt jóformán semmit se mutatott és állandó sérülésekkel, illetve túlsúllyal bajlódik, ezenkívül motiválatlan.Lehet ez most nagyon nyersnek tűnt, de sajnos ez az igazság.Én még ennyire se számítottam, ennyit is csak a reklámértéke miatt ér.Blaugrano írta:Hihetelen ez a Milan nem igaz h sajnálják a pénzt. R10-ért 25 milla...
Már csak 1 maradt.......nemzetisport.hu írta:Bayern München: Lahm szerződést hosszabbított
Hosszas huzavona után 2012-ig meghosszabbította szerződését Philipp Lahm, a Bayern München és a német válogatott szélsőhátvédje.
Az elmúlt hetekben több híresztelés is szárnyra kapott, azt állítva: Lahm el akar igazolni a bajoroktól.
„Nagyon örülök az új szerződésnek, különben nem írtam volna alá. A csapatot még jobban megerősítjük, és a BL-ben is főszerepet akarunk játszani. A célom? Bajnokok Ligája-győzelem a Bayernnel” – nyilatkozta a védő.
Kaka es Deco teljesen mas stilusu jatekosok, en nem szeretnem ha ot hoznank ide.[/quote]Guardiola írta:
Mert Deco helyet kell egy irányító és pl Kaka pont jó lenne (de úgyse adják el, szóval tökmindegy, hogy akarjuk e vagy sem).
kiscsab21 írta:Jah igen Henry 8 év alatt vált Istenné....de nincs idő még 8évet várni és aki 8 év alatt lett isten az egy másik csapatban is foytassa ugyanugy vagyis 1 év sztem bőven elég hogy belejöjjön....SZERINTEM!Bár sose lehet tudni....és reméljük guardiola beválik....de ha nem akkor legalább lehet arra fogni hogy még tapasztalatlan ezen a szinten....
De amugy meg akárki megy, akárki jön....MINDIG GRÁNÁTVÖRÖS KÉK LESZ A SZÍVEM!!!Más nem számít;)
Ui: Messi, Bojan, Gio do Santos....leginkább az ő fejlődésük érdekel..mind3ból lehet Isten...az egyik már az!:D:D