belegondoltál abba hogy ez mennyibe kerülne?veg123 írta:Szerintem egy Dani Alves, Fabregas, Benzema igazolás jót tenne a csapatnak.
alvés ok szinte biztos h jön
benzema erre is van esély
de fabregas? nem is jönne és nem is tudnánk megfizetni
belegondoltál abba hogy ez mennyibe kerülne?veg123 írta:Szerintem egy Dani Alves, Fabregas, Benzema igazolás jót tenne a csapatnak.
Alves,Piqué,Keita,Silva,Benzema ok de a többi,azok nem kellenének ide.Chrisbarca írta:Legvalószinübb érkezök az Elmundodeportivo.es szerint:
Alves(Sevilla)
Piqué(ManU)
Coloccini(Depor)---szerintem nem kéne (helyette mondjuk Kompany)
Chivu(Inter)---VICC
Keita(Sevilla)
Víctor Sánchez(Barca B)
Hleb(Arsenal)
Mancini(Inter)
Adebayor(Arsenal)---nem tartom érett csatárnak a huszonpár PL gólja ellenére sem (nem Eto'o szint)
Silva(Valencia)
Benzema(Lyon)--- meglátjuk, egyenlöre közömbös számomra
Bár gondolom ezzel nem okoztam nagy meglepit
Elég sok. Ma már átesett az orvosi vizsgálaton is, vagy tegnap.Figinho írta:Mennyi az esélye annak,hogy Piqué jövőre a Barcában fog játszani?
Nem feltétlen kell minden poszton csillogó sztároknak lennie, marad belőlük így is elég. Nem sokra mentünk velük, és a madrid sem annak idején(bár szerintem ez a mostani madrid is egy kalap fosMosquito írta:Eléggé kiábrándító, hogy ilyen nevek merülnek fel lehetséges igazolásként, mint Mancini, Hleb vagy Adebayor. Ilyen játékosokkal majd az atletico madriddal és a valenciával küzdünk majd az uefa kupás helyekért.![]()
A spanyolosítást meg végképpen nem tartom jó ötletnek.
Nem tudom, mert nem ismerek minden játékost.Csak a Barca! írta:Akkor te mit tartasz jó ötletnek? Te mit csinálnál és kit hoznál ide?
Borzasztóan kellene egy olyan gyerek, mint ő. Szörnyű volt látni az utóbbi meccseinken, hogy Eto'onak kellett visszalépni szervezni a játékot. Szóval vagy ő vagy más, de egy klasszikus irányító nagyon kéne...baguvixXx írta:Hamburg Karlsruhe 5-0
VDV eddig lőtt egy tizigólt és adott 2 gólpaszt
Szerk: Mostmár 6-0 VDV gólpaszz mesterhármas
Szerk2: 7-0 a vége VDV 1 (tizi)gól és 3 gólpaszz nem rossz...
Akkor te mit tartasz jó ötletnek? Te mit csinálnál és kit hoznál ide?Mosquito írta:Eléggé kiábrándító, hogy ilyen nevek merülnek fel lehetséges igazolásként, mint Mancini, Hleb vagy Adebayor. Ilyen játékosokkal majd az atletico madriddal és a valenciával küzdünk majd az uefa kupás helyekért.![]()
A spanyolosítást meg végképpen nem tartom jó ötletnek.
3 éve Eto'o pont ugyanezt nyilatkozta. Akkor ő is egy mocsok ember?Kaka10 írta:"Ötven? Nem is tudom, megpróbálom!" - nyilatkozta Ronaldo.
ppfffuuuuuuu de utálom!!!Még jó hogy nem akarjuk leigazolni!!Fantasztikus játékos de mocsok ember!!!
Szerintem is jöhetne, Oleguer helyett mindenképp jó lenne.Los Banditos írta:Nagyon sajnálom viszont, hogy Valiente neve még szóba se jött. Pedig elég tehetséges védő.
Hú szerintem ez egy elég jó elképzelés, a leírtakkal együtt. Így nagyon erősek lennénk szerintem.lionelmessi19 írta:Először egy kezdőcsapat:
-----------------------Valdes----------------------
--Alves--------Puyol---------Milito-------Abidal--
------------------------Touré----------------------
--------------Xavi---------------Iniesta-----------
------------------------Messi-----------------------
---------------Samu-----------Henry-------------
Bocsi Roma, összekevertem az öreggelMaster19 írta:
Elirtad!Mancini nem az interben játszik!
Elirtad!Chrisbarca írta:Legvalószinübb érkezök az Elmundodeportivo.es szerint:
Alves(Sevilla)
Piqué(ManU)
Chivu(Inter)---VICC
Keita(Sevilla)
Víctor Sánchez(Barca B)
Hleb(Arsenal)
Mancini(Inter)
Adebayor(Arsenal)---nem tartom érett csatárnak a huszonpár PL gólja ellenére sem (nem Eto'o szint)
Silva(Valencia)
Az utolsó mondatom is elég fontos.Csak a Barca! írta:Azért, ha idén nem lett volna ilyen ratyi az egész csapat, akkor nem éreztük volna meg annyira a hiányukat. Egyébként meg Pique tud játszani vkpt is, szóval arra a kis időre jó lesz ő is, na meg ott van Marquez is (ha marad).Fernando írta:2 évente 4 hétre. Oké. Most aztmondod nemsok. Akkor nézd meg, hogy mostis mennyit szenvedtünk míg nemvolt Eto'o és Touré. Főleg Touré. De ha elmegy mindkettő akkor lesz 2 távollévő védekező középpályásunk. Mellesleg sztem vannak nála sokkal jobb játékosok is.
A kérdés csak az, hogy ezek közül mennyit sikerül megvenni. Mert azzal még nem lesznek közelebb, hogy leírnak 10 nevet és álmodoznak róluk.Chrisbarca írta:Legvalószinübb érkezök az Elmundodeportivo.es szerint:
Alves(Sevilla)
Piqué(ManU)
Chivu(Inter)---VICC
Keita(Sevilla)
Víctor Sánchez(Barca B)
Hleb(Arsenal)
Mancini(Inter)
Silva(Valencia)
Jó ötlet, nekem tetszene, csak 1 a bibi van vele... Nem adják oda, meg egy valag pénzbe kerülne, ha mégis és ő is menne ANKra és Fernando szomorú lenne emiatt.smartarse írta:Üdv. Mindenkinek!
És esetleg ha Touret nem engednénk el pl. úgy hogy mi
hozzuk el a tesóját az Arsenaltól? középre úgy is erősíteni kéne....
Azért, ha idén nem lett volna ilyen ratyi az egész csapat, akkor nem éreztük volna meg annyira a hiányukat. Egyébként meg Pique tud játszani vkpt is, szóval arra a kis időre jó lesz ő is, na meg ott van Marquez is (ha marad).Fernando írta:2 évente 4 hétre. Oké. Most aztmondod nemsok. Akkor nézd meg, hogy mostis mennyit szenvedtünk míg nemvolt Eto'o és Touré. Főleg Touré. De ha elmegy mindkettő akkor lesz 2 távollévő védekező középpályásunk. Mellesleg sztem vannak nála sokkal jobb játékosok is.