Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
DaveN
Jugador del Barça

2008.05.17. 19:27:28

veg123 írta:Szerintem egy Dani Alves, Fabregas, Benzema igazolás jót tenne a csapatnak. :D
belegondoltál abba hogy ez mennyibe kerülne?
alvés ok szinte biztos h jön
benzema erre is van esély
de fabregas? nem is jönne és nem is tudnánk megfizetni
veg123
Barça C

2008.05.17. 19:12:43

Szerintem egy Dani Alves, Fabregas, Benzema igazolás jót tenne a csapatnak. :D
Blaugrano
Barça B

2008.05.17. 18:33:16

Chrisbarca írta:Legvalószinübb érkezök az Elmundodeportivo.es szerint:

Alves(Sevilla)
Piqué(ManU)
Coloccini(Depor)---szerintem nem kéne (helyette mondjuk Kompany)
Chivu(Inter)---VICC
Keita(Sevilla)
Víctor Sánchez(Barca B)
Hleb(Arsenal)
Mancini(Inter)
Adebayor(Arsenal)---nem tartom érett csatárnak a huszonpár PL gólja ellenére sem (nem Eto'o szint)
Silva(Valencia)
Benzema(Lyon)--- meglátjuk, egyenlöre közömbös számomra

Bár gondolom ezzel nem okoztam nagy meglepit :oops:
Alves,Piqué,Keita,Silva,Benzema ok de a többi,azok nem kellenének ide.
Força Barça!!!
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.17. 18:30:51

Figinho írta:Mennyi az esélye annak,hogy Piqué jövőre a Barcában fog játszani?
Elég sok. Ma már átesett az orvosi vizsgálaton is, vagy tegnap. :lol:

link
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csak a Barca! 2008.05.17. 18:33:30-kor.
Figinho
Jugador d'estrella

2008.05.17. 18:29:01

Mennyi az esélye annak,hogy Piqué jövőre a Barcában fog játszani?
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.05.17. 18:19:50

Mosquito írta:Eléggé kiábrándító, hogy ilyen nevek merülnek fel lehetséges igazolásként, mint Mancini, Hleb vagy Adebayor. Ilyen játékosokkal majd az atletico madriddal és a valenciával küzdünk majd az uefa kupás helyekért. :(
A spanyolosítást meg végképpen nem tartom jó ötletnek.
Nem feltétlen kell minden poszton csillogó sztároknak lennie, marad belőlük így is elég. Nem sokra mentünk velük, és a madrid sem annak idején(bár szerintem ez a mostani madrid is egy kalap fos :lol: ), sokkal inkább kellenek ambíciózus, tehetséges játékosok. Csillogni meg ott van Messi, Henry, Eto'o(ha marad), na meg Alvés :lol: . 2006-ban sem volt jobb keretünk, mint jövőre várható, sőt szerintem lényegesen gyengébbek voltunk. Akkor volt egy a világnál kb 3x jobb R10-ünk, és a többieket felhúzta. Jövőre könnyen lehet Messinek egy hasonló éve, és akkor a margit... mert ahol ők elindúlnak, ott mi is és így semmit sem nyerhetnek :lol: :lol: :lol:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Mosquito

2008.05.17. 18:04:06

Csak a Barca! írta:Akkor te mit tartasz jó ötletnek? Te mit csinálnál és kit hoznál ide?
Nem tudom, mert nem ismerek minden játékost.
A felsoroltakat viszont igen és úgy gondolom(szerintem), hogy ezek a focisták nem lesznek a segítségünkre abban, hogy a Barca ismét Spanyolország illetve Európa legjobb csapata legyen.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.17. 17:46:37

baguvixXx írta:Hamburg Karlsruhe 5-0
VDV eddig lőtt egy tizigólt és adott 2 gólpaszt

Szerk: Mostmár 6-0 VDV gólpaszz mesterhármas :D
Szerk2: 7-0 a vége VDV 1 (tizi)gól és 3 gólpaszz nem rossz...
Borzasztóan kellene egy olyan gyerek, mint ő. Szörnyű volt látni az utóbbi meccseinken, hogy Eto'onak kellett visszalépni szervezni a játékot. Szóval vagy ő vagy más, de egy klasszikus irányító nagyon kéne...
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.17. 17:35:00

Mosquito írta:Eléggé kiábrándító, hogy ilyen nevek merülnek fel lehetséges igazolásként, mint Mancini, Hleb vagy Adebayor. Ilyen játékosokkal majd az atletico madriddal és a valenciával küzdünk majd az uefa kupás helyekért. :(
Akkor te mit tartasz jó ötletnek? Te mit csinálnál és kit hoznál ide?
Mosquito

2008.05.17. 17:32:22

Eléggé kiábrándító, hogy ilyen nevek merülnek fel lehetséges igazolásként, mint Mancini, Hleb vagy Adebayor. Ilyen játékosokkal majd az atletico madriddal és a valenciával küzdünk majd az uefa kupás helyekért. :(
baguvixXx
Jugador d'estrella

2008.05.17. 17:01:42

Hamburg Karlsruhe 5-0
VDV eddig lőtt egy tizigólt és adott 2 gólpaszt

Szerk: Mostmár 6-0 VDV gólpaszz mesterhármas :D
Szerk2: 7-0 a vége VDV 1 (tizi)gól és 3 gólpaszz nem rossz...
Kép
Kép
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.17. 16:51:26

Kaka10 írta:"Ötven? Nem is tudom, megpróbálom!" - nyilatkozta Ronaldo.
ppfffuuuuuuu de utálom!!!Még jó hogy nem akarjuk leigazolni!!Fantasztikus játékos de mocsok ember!!!
3 éve Eto'o pont ugyanezt nyilatkozta. Akkor ő is egy mocsok ember? :roll:
in to exile
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.17. 16:11:17

Los Banditos írta:Nagyon sajnálom viszont, hogy Valiente neve még szóba se jött. Pedig elég tehetséges védő. :roll:
Szerintem is jöhetne, Oleguer helyett mindenképp jó lenne.

lionelmessi19 írta:Először egy kezdőcsapat:

-----------------------Valdes----------------------
--Alves--------Puyol---------Milito-------Abidal--
------------------------Touré----------------------
--------------Xavi---------------Iniesta-----------
------------------------Messi-----------------------
---------------Samu-----------Henry-------------
Hú szerintem ez egy elég jó elképzelés, a leírtakkal együtt. Így nagyon erősek lennénk szerintem.

Írtad, hogy esetleg felhoznád Assulint és/vagy Thiagot, hát én ezzel nagyon nem értek egyet. Felelőtlenség lenne telerakni a csapatott "kisgyerekekkel", van már nekünk itt egy Bojan, meg egy Giovani is, ha őket is felhoznánk, túl sok lenne a "faragatlan" (játékstílusra értem), tapasztalatlan tini, ami nem vezetne jóra, kéne egy kis rutin is a csapatba.

Zambit szerintem el kéne passzolnunk, most még kaphatunk érte pénzt is. Többször mondta is, hogy menne, meg nem hiszem, hogy szívesen padozna Alves mögött.

Oier sem egy jó ötlet szerintem, mi van, ha megsérül W, akkor meg vagyunk lőve. Maradjon csak Jorquera.
Andris
Adminisztrátor

2008.05.17. 15:55:55

Na úgydöntöttem megírom mostmár, hogy mit is képzelnék el jövő évre.

Először egy kezdőcsapat:

-----------------------Valdes----------------------
--Alves--------Puyol---------Milito-------Abidal--
------------------------Touré----------------------
--------------Xavi---------------Iniesta-----------
------------------------Messi-----------------------
---------------Samu-----------Henry-------------

Itt ebben a formában nem a klasszikus egy irányítót játszatnám Messivel, de mégis oda raktam, mert egyre inkább és egyre többet passzol, méghozzá nemegyszer zseniálisan. Sokkalinkább úgy képzelném el a dolgát, mint anno Dinnyének, magyarul hogy alapvetően jobb csatárként lép fel, de teljesen szabad teret kap, és rengeteget mozog középről. Nemcsak csatárjátékra hanem játékmesteri posztra is alkalmasnak tartom.
Nyilvánvaló hogy igazolunk majd egy nagy nevű irányítót, akit ebben a felállásban betehetünk Messi helyére, illetve az is, hogy Messit bármikor a két csatár közül valamelyik helyére. Mindenesetre a tartalékcsapathoz írom majd azt a támadó-irányító középpályást, elég hogy itt így leírtam ezt. Valamint, mivel Samu nem kizárt hogy távozna, természetesen a helyére érkező csatárt képzeljétek oda.

Cserekapusnak tulajdonképp Jorquerát gondoltam, de örülnék ha felhoznánk végleg Oiert, vagy vennék egy fiatalt valahonnan, szépen lassan átvehetné a második számú kapus helyét..

A cserepadunkat úgy képzelném el, hogy mindenképp legyen 2-3 olyan ember, akit be tudunk, sőt szívünk szerint be is raknánk a kezdőbe. Illetve hogy legyen a jelenlegi kettő (Iniesta, Messi) játékosnál több is, akik több poszton kiváló teljesítményre képesek hosszabb távon is, ezzel biztosítva azt, hogy több típusú Hadrend álljon a rendelkezésünkre.

--------------------Jorquera------------------
--Zambro------Rafa-------Piqué------Syl---
-----------------------VKP--------------------
-------------TKP--------------TKP------------
-----Giovanni-------Bojan-----CSATÁR----

Mint látható, Zambrottát én megtartanám szívesen még jövőre. Nemtudom hogy viselné, hogy van Alves a helyére, de ha padozni is hajlandó volna, és megelégedne a rotáció, a sérülések, a pihentetések nyújtotta lehetőségekkel, nagyon örülnék neki. Amennyiben nem hajlandó, mindenképp venni kell oda egy csere embert.
A VKP posztra nemtudom, kit látnék szívesen. Szó volt Albeldáról, aki szerintem padozást is tűrné, kezdőként is tökéletes meoldás lehet, nemkell szoknia a bajnokságot, sőt a középpályán a társait sem. És van rá esély bőven, hogy otthagyja a Valenciát. Nem is lenne egy Drága megoldás. Keitát nem tartanám jónak, lentebb írták már hogy egy Afrika kupa alkalmával ismét a szószban ülnénk.
Két támadó kp közül egy az, akit a fentebbi felállásnál is említettem, a másik posztra pedig egy hasonszőrű kp-t képzelek el, mint pl. Hleb. Ha rátehetnénk a kezünket, az ő érkezésének például örülnék. Vagy ilyen lehetne még Aimar, aki könnyedén elhagyhatja a Zaragozát, főként ha kiesnének.
A csatároknál már van két fiatalunk, de nemtudom, hogy a B-ből még egyet, vagy pedig egy tapasztaltabb padost igazolhatnánk. Ez egyenlőre kérdőjeles nálam. Mindenesetre Thiago és Assulin ott vannak...

Akik kimaradtak: Alvest beírtam a kezdőbe. Valószínű hogy jön, mostmár a stílusa ellenére megbékéltem a gondolattal.
A szervező-támadó kpra rengeteg variáció felmerült mint VdV és Lucho, majd róluk később, még alakul a véleményem..

Annyi minden volt,h biztos kihagytam valamit, illetve ami most nemjut eszembe, azzal módosulhat az egész. Asszem elég hosszú lett, de hónapok óta csak törölni jártam ide. :roll: :)

Szerk: a Garay üggyl nemtom mi van, de jöhetne ötödiknek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Chrisbarca
Jugador del Barça

2008.05.17. 15:42:17

Master19 írta:
Elirtad! :D Mancini nem az interben játszik! :wink:
Bocsi Roma, összekevertem az öreggel :lol: :lol:
Master19
Capitá del Barça

2008.05.17. 15:39:55

Alves(Sevilla)
Piqué(ManU)
Chivu(Inter)---VICC
Keita(Sevilla)
Víctor Sánchez(Barca B)
Hleb(Arsenal)
Mancini(Inter)
Adebayor(Arsenal)---nem tartom érett csatárnak a huszonpár PL gólja ellenére sem (nem Eto'o szint)
Silva(Valencia)

Elirtad! :D Mancini nem az interben játszik! :wink:
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.17. 15:39:51

Csak a Barca! írta:
Fernando írta:2 évente 4 hétre. Oké. Most aztmondod nemsok. Akkor nézd meg, hogy mostis mennyit szenvedtünk míg nemvolt Eto'o és Touré. Főleg Touré. De ha elmegy mindkettő akkor lesz 2 távollévő védekező középpályásunk. Mellesleg sztem vannak nála sokkal jobb játékosok is.
Azért, ha idén nem lett volna ilyen ratyi az egész csapat, akkor nem éreztük volna meg annyira a hiányukat. Egyébként meg Pique tud játszani vkpt is, szóval arra a kis időre jó lesz ő is, na meg ott van Marquez is (ha marad).
Az utolsó mondatom is elég fontos.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lesy
Capitá del Barça

2008.05.17. 15:37:52

Alves(Sevilla)
Piqué(ManU)
Chivu(Inter)---VICC
Keita(Sevilla)
Víctor Sánchez(Barca B)
Hleb(Arsenal)
Mancini(Inter)
Silva(Valencia)
A kérdés csak az, hogy ezek közül mennyit sikerül megvenni. Mert azzal még nem lesznek közelebb, hogy leírnak 10 nevet és álmodoznak róluk.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.17. 15:36:58

Ribéry nevét is felvetette a sport.es, mint lehetséges igazolás. Szerintem ne jöjjön. A Bayern aránytalanul sokat kérne a franciáért.

Nagyon sajnálom viszont, hogy Valiente neve még szóba se jött. Pedig elég tehetséges védő. :roll:
in to exile
Chrisbarca
Jugador del Barça

2008.05.17. 15:33:31

Legvalószinübb érkezök az Elmundodeportivo.es szerint:

Alves(Sevilla)
Piqué(ManU)
Chivu(Inter)---VICC
Keita(Sevilla)
Víctor Sánchez(Barca B)
Hleb(Arsenal)
Mancini(Inter)
Silva(Valencia)

smartarse
Barça B

2008.05.17. 15:27:46

Tudom hogy nem lenne olcsó de megérné, jó példa
Ramos ill. Ferdinand sokat fizettek értük és böven megérte...
Megkínálni egy 5éves szerződéssel és egy valag pénzel aztán
a Bek győzelem megtéríti :)
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.17. 15:23:55

smartarse írta:Üdv. Mindenkinek!

És esetleg ha Touret nem engednénk el pl. úgy hogy mi
hozzuk el a tesóját az Arsenaltól? középre úgy is erősíteni kéne....
Jó ötlet, nekem tetszene, csak 1 a bibi van vele... Nem adják oda, meg egy valag pénzbe kerülne, ha mégis és ő is menne ANKra és Fernando szomorú lenne emiatt. :lol: :lol: :lol:
smartarse
Barça B

2008.05.17. 15:20:34

Üdv. Mindenkinek!

És esetleg ha Touret nem engednénk el pl. úgy hogy mi
hozzuk el a tesóját az Arsenaltól? középre úgy is erősíteni kéne....
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.17. 15:13:04

Alves, Keita, Piqué 3-asnak nagyon örülnék.
Alvest mindenki ismeri, nem kell mondani semmit...ő lenne Zambi helyett.
Keita: az Afrika kupa nem lehet hátrány, ott van Marquez is arra pár meccsre, meg jövőre nem is aktuális, szóval jöhetne, mert nemrossz játékos. Edmilson helyett jó lenne.
Piqué: őrá egy Zaragoza elleni meccsen figyeltem föl, mikor sokadszorra is szabályosan megállította Messit... :roll: ..nemrossz ajánlólevél...ő jönne Thuram helyett.
ha ezek meglennének, akkor még a többi távozó pótlására szerintem jó lenne:-Ronaldinho helyett Mancini ÉS Van der Vaart
-Deco helyett Lucho
-Guddjohnsen helyett Crosas
-Oleguer helyett egy jobbhátvéd, Coloccini talán,Diogo,Valiente?
-Ezquerro helyett nem kell senki, de adjuk/engedjük már el!
Kép
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.17. 15:12:30

Fernando írta:2 évente 4 hétre. Oké. Most aztmondod nemsok. Akkor nézd meg, hogy mostis mennyit szenvedtünk míg nemvolt Eto'o és Touré. Főleg Touré. De ha elmegy mindkettő akkor lesz 2 távollévő védekező középpályásunk. Mellesleg sztem vannak nála sokkal jobb játékosok is.
Azért, ha idén nem lett volna ilyen ratyi az egész csapat, akkor nem éreztük volna meg annyira a hiányukat. Egyébként meg Pique tud játszani vkpt is, szóval arra a kis időre jó lesz ő is, na meg ott van Marquez is (ha marad).
Lezárt