Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Jah, Kaká-val megoldódna az irányító kérdés , ráadásul ő képes lehet arra, h a Dinho által hátramaradt űrt betöltse(még akkor is, ha a csúcs Dinho jobb,mint a csúcs Kaká).cruyff írta:Egy Barca szintű csapatba, egy Kaká szintű irányító kell. Nincs mese. Ezért is örültem, hogy a milan nem végzett bl-t érő helyen. Most talán berlusconi is visszavesz kicsit... és talán elindul a népvándorlás milánóból....Nóbi írta:mivel a Milan nem kvalifikálta magát a jövő évi BL-be, így kérdéses számomra, hogy kell-e nekik Ronaldinho és Ronaldinhonak kell-e az UEFA kupa. Viszont így 1%-ról 2%-ra nőtt az esély Kaká megszerzésére
Egy Barca szintű csapatba, egy Kaká szintű irányító kell. Nincs mese. Ezért is örültem, hogy a milan nem végzett bl-t érő helyen. Most talán berlusconi is visszavesz kicsit... és talán elindul a népvándorlás milánóból....Nóbi írta:mivel a Milan nem kvalifikálta magát a jövő évi BL-be, így kérdéses számomra, hogy kell-e nekik Ronaldinho és Ronaldinhonak kell-e az UEFA kupa. Viszont így 1%-ról 2%-ra nőtt az esély Kaká megszerzésére
Benzema-t még nem hallottam nyilatkozni,nem beszélt még a jövőjéről, h egyáltalán akar-e ő ide jönni, mit gondol a csapatról meg stb. Ezt a zászlós képet fellehet fogni egy üzenetként, h én a Barcába akarok jönni. De 1 hét múlva már biztos okosabbak leszünk,én nem vagyok türelmetlen.Cooltiszo írta:Sztem jelenthet. Nem hülye ember Benzema, hogy csak úgy pózol "kacsintva" a katalán zászlóval, mikor hetek óta ő a Barca slágere. Nem mondom, hogy már ide is igazolt a kép láttán, de én továbbra is úgy tartom, hogy a 70 milla nevetséges, viszont olcsó semmiképp se lesz,kb 40re számítok.Blaugrano írta: Szerintetek jelent vmit ez a kép,v csak egy véletlen?
A Lyon még a bajnokságért játszott msot a hétvégén, még szép, hogy mindenki lenyilatkoztak minden fél, hogy biztos hogy marad. Mostmár vége van a szezonnak, felgyorsulnak a következő hetekben az események. Úgy gondolom az eb előtt meg kell állapodni a kulcs játékosokkal, mert nagyon felhúzhatja pár játékos árát, plusz az érdeklődők számát a világverseny. Bár ebben lehetünk bizakodók, hiszen tavaly is elég hamar lerendeztük ezt a részét a nyárnak, bár így meg a nyár végére nem marad pletyka annyi, viszotn ez a pár nap nagyon terménykeny lesz iylen téren is
Sztem jelenthet. Nem hülye ember Benzema, hogy csak úgy pózol "kacsintva" a katalán zászlóval, mikor hetek óta ő a Barca slágere. Nem mondom, hogy már ide is igazolt a kép láttán, de én továbbra is úgy tartom, hogy a 70 milla nevetséges, viszont olcsó semmiképp se lesz,kb 40re számítok.Blaugrano írta: Szerintetek jelent vmit ez a kép,v csak egy véletlen?
Mos én is igazat adok Tamásnak, láttam Sporting meccseket a srác fantasztikus! Én örülnék neki nagyon 25 milla meg bagó érte!Varga Tamás írta:Amennyi Sporting meccset láttam, az alapján eszméletlen. Igazi nyerő típus, kiválóan cselez, irányít, távolról is könnyedén elvállalja. És, 21 évesen a Sporting csapatkapitánya.gonosz írta:Annyira nem követtem nyomon MoutinhotMlyen?
Nem ellenezném az idehozatalát.
Amennyi Sporting meccset láttam, az alapján eszméletlen. Igazi nyerő típus, kiválóan cselez, irányít, távolról is könnyedén elvállalja. És, 21 évesen a Sporting csapatkapitánya.gonosz írta:Annyira nem követtem nyomon MoutinhotMlyen?
25-ért jobbat is találni, remélem nem igaz.Chrisbarca írta:João Moutinho 25 millió€
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=701093
kacsának érzem.Chrisbarca írta:João Moutinho 25 millió€
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=701093
Az fog padozni aki a gyengébb teljesítményt nyújtja. Aki jó az kezdő.Aprieto írta:Újabb nevek a sportál.........
Van Persie, Walcott, Silva, Huntelaar, Chivu, Hleb......
Chivu jöhet simán, csak akkor megint az van, hogy ki ül majd a padon? Mert egy Chivut nem od aigazolnak, meg persze Garayt sem oda igazolnák.... Milito? januárban már jöhet vissza. Majd ücsörög a padon?
Huntelaar.... faláb. Fejelni baromira tud, aztán ennyi. Koller 2 csak alacsonyabb kiadásban
Walcott.... hova??
Van Persie.... na neki örülnék. Silva... so-so...
Hlebbel nem tudok mit kezdeni... nem tartom klasszisnak.
Részletes angol bajnokság statisztikák: Klikknorbert55 írta: Ezeket h hány percet játszott honan veszitek?Milyen weboldal?Előre is kösz.