Blaugrano írta:
Szerintetek jelent vmit ez a kép,v csak egy véletlen?
Sztem jelenthet. Nem hülye ember Benzema, hogy csak úgy pózol "kacsintva" a katalán zászlóval, mikor hetek óta ő a Barca slágere. Nem mondom, hogy már ide is igazolt a kép láttán, de én továbbra is úgy tartom, hogy a 70 milla nevetséges, viszont olcsó semmiképp se lesz,kb 40re számítok.
A Lyon még a bajnokságért játszott most a hétvégén, még szép, hogy mindenki lenyilatkoztak, hogy biztos hogy marad. Mostmár vége van a szezonnak, felgyorsulnak a következő hetekben az események. Úgy gondolom az eb előtt meg kell állapodni a kulcs játékosokkal, mert nagyon felhúzhatja pár játékos árát, plusz az érdeklődők számát a világverseny. Bár ebben lehetünk bizakodók, hiszen tavaly is elég hamar lerendeztük ezt a részét a nyárnak, bár így meg a nyár végére nem marad pletyka annyi, viszont ez a pár nap nagyon termékeny lesz ilyen téren is
Szerintem csak Benzema lehet megfelelő pótlása Eto'onak. Így elérnénk azt, hogy jövőre Henryval ketten csatárként, kiegészítve cserének Bojannal nem gyengülne a csatársorunk. Aztán majd 2 éven belül Bojan folyamatosan átvehetné Henry helyét, mint anno Giuly-Messi, plusz sérülések mindig vannak, szal a játéklehetőség adott lenne. Messi pótlására Giovanni alkalmas lehet jövőre, talán még kölcsön se kellen adni, kpra Moutinho, így ott 3as rotáció Xavival Inivel, vkp poszton Keita-Toure, de necces meccseken lehetne mindkettő kezdő, szóval sok lehetőségünk lenne nagyon.