Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már bocsánat, nem pusztán fütyülték, hanem úgy viselkedtek, mint egy ócska börtönlázadás tagjai. Köpködtek, hisztiztek és füttyögtek, huhogtak. Szánalmas volt nézni. Ahogy Henry mondta, életében nem tapasztalt ilyet. És kit fütyültek ki? Aki az utóbbi évek legjobb barca-csatára, magasan az egyik legjobb támadó a spanyol bajnokságban, elképesztően sokat köszönhetünk neki, még ebben a rossz szezonban is megnyerte a házi góllövőlistát, sérülések és Afrika-kupa ellenére. Ezt nem érdemli.Saviola írta:
Ha egy játékos ezért megy el,meg is érdemli.Egy szurkolónak nem az a feladata,hogy mindin tövig benyaljon a csapatnak.A szurkoló abból él,amit a sajtó megír.A sajtó azt írta,hogy Eto'o direkt kapott sárgát,ez esetben pedig jogos volt a fütty.A szurkolók is emberek.Egy ilyen idény után nem csodálkoznék a füttyön.Ha Eto'o ezért megy el,akkor ő legalább ennyire hibás.
Ha egy játékos ezért megy el,meg is érdemli.Egy szurkolónak nem az a feladata,hogy mindig tövig benyaljon a csapatnak.A szurkoló abból él,amit a sajtó megír.A sajtó azt írta,hogy Eto'o direkt kapott sárgát,ez esetben pedig jogos volt a fütty.A szurkolók is emberek.Egy ilyen idény után nem csodálkoznék a füttyön.Ha Eto'o ezért megy el,akkor ő legalább ennyire hibás.gekkodan írta:Az egész Eto'o-mizériához csak annyit jegyeznék meg csendesen, hogy az egyre nagyobb esélyű távozásának a hátterében azért az áll, hogy a szurkolók ócska, undorító módon megszégyenítették a Mallorca elleni meccsen. Lehet találgatni, hogy Eto'o direkt sárgította be magát a Madrid elleni meccs előtt, de ezek pletykák, vagy igazak vagy nem. Róla mondjuk pont nem hiszem el, Decorol annál inkább, mert nem az első sunyisága amit művelt a szezonban.
Ha Eto'o-t elveszítjük, akkor abban nagy szerepe lesz az "áldott" szurkolóinknak, megköszönheti majd nekik mindenki. Mindenesetre én remélem, hogy marad.
Viszont olyat sem szabad kijelenteni, hogy Benzema nem lenne jó pótlás. 20 éves és pokoli tehetség, ilyet csak úgy a levegőbe nem lehet mondani.
- ezt mondogattam folyamatosan én is, csak kicsit "lejjebb" és amilyen habitusú ez a srác szerintem meg is foglya lépni. Emlékeztek mikor mindenki a torkának esett, hogy-hogy mer mindenki előtt olyat mondani, hogy vannak olyanok akik nem dolgoznak és küzdenek teljes oda adással és alázattal. Mikor R10-et megtalálta a nyilatkozatában és számon kérte "testvére" hozzá állását a munkához. Mindenki őt kövezte meg, pedig csak az igazat mondta a maga "egyszerű, bantumindorokke_barca írta:hat figyi... gondolkozzatok egy kicsit... mindenki megkovezte eto'ot h direkt sargat kapott a real elott.... tegyuk fel van 10% eselye annak h tenyleg nem szandekos volt.... v tokmind1 hany szazalek eselye vol... egy kicsit is gondoljatok bele ebbe a helyzetbe... tudod magadrol h minden toled telhetot megteszel a csapat erdekeben.... losz egy rahedli golt... es egy FELTETELEZES alapjan 20 ezer ember 90 percen keresztul futyul teged.... es tudod h kibszottul nem erdemled meg ezt a viselkedest... hat en is azt mondanam h nah ba.s.szatok meg... es biztos elmennek
de mért mondta volna??? Talán félti a helyét vagy mi?Ilúvatar írta:Hát ez durva... pont az ellenkezőjét mondta, amire számítottam...gonosz írta:Thierry Henry kéretlenül is tanácsot adott Samuel Eto'ó-nak: a francia csatár kijelentette, hogy kameruni csapattársa helyében ő elhagyná a Barcelonát. Eto'o a hírek szerint a Tottenhammel és a Milannal is kapcsolatban áll, és a szurkolók ellene fordultak az utóbbi időben, elsősorban a hozzáállása miatt.
- Az ő helyében én távoznék - nyilatkozta Henry a France Footballnak. - Efféle szurkolói megnyilvánulást én sohasem tapasztaltam. A hangulat nagyon feszült volt, de természetesen nem dönthetek Sam helyett.
Forrás: nb1.hu![]()
![]()
![]()
remélem, hogy kamu...
Hát ez durva... pont az ellenkezőjét mondta, amire számítottam...gonosz írta:Thierry Henry kéretlenül is tanácsot adott Samuel Eto'ó-nak: a francia csatár kijelentette, hogy kameruni csapattársa helyében ő elhagyná a Barcelonát. Eto'o a hírek szerint a Tottenhammel és a Milannal is kapcsolatban áll, és a szurkolók ellene fordultak az utóbbi időben, elsősorban a hozzáállása miatt.
- Az ő helyében én távoznék - nyilatkozta Henry a France Footballnak. - Efféle szurkolói megnyilvánulást én sohasem tapasztaltam. A hangulat nagyon feszült volt, de természetesen nem dönthetek Sam helyett.
Forrás: nb1.hu
hú barátom te tényleg hülye vagyBarcsay írta:Igen,így van.Tizenakárhány meccsen rúgjon 30 gólt!Megvan hozzá a képessége!Volt olyan idénye,mikor ontotta a gólokat!Ez az év messze nem az volt!
Hja........igen, ezen már én is gondolkodtam!Ronaldinho&Barca írta: Én úgy vagyok hogy ha eladják akkor sztrájkolni fogok vagy valamit kitalálok...