Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
noname írta:OFF:MR.Barca!
Itt a semmitmondó 2szavas hszeket nem komáljuk.Vagy írj értelmesen, vagy menj!
On: Garayt nemtom minek vették, valszeg a szokásos:inkább a mi padunkon, mint az ellenfélnél taktikájuk része!![]()
Na mindegy.NEm naon van jogom vádolni, hiszen ezt mi buktuk el, de így legalább Coloccinit mindenképp le kéne igazolni.Ő egy szint Garayal!
Az "ujj" az a kicsi kezeid végén levö izgö mozgó izék, amikkel nyomogatod az egeret.MR.Barca írta:Mi bajod van én még ujj vok itt.
Igen, az az évi fizetése.csababarca írta:MR.Barca írta:A barcánál most még Eto'o-tol is meg akarnak válni.Az a rohadt Tottenham mindössze 7 millió eurót akar adni Eto'o-ért.Én legalább kevésnek tartom meg pár barcás haverom is.
szerintem az a 7 millió az évi fizetése....
MR.Barca írta:A barcánál most még Eto'o-tol is meg akarnak válni.Az a rohadt Tottenham mindössze 7 millió eurót akar adni Eto'o-ért.Én legalább kevésnek tartom meg pár barcás haverom is.
A 7 millió, az az éves fizetése. Itt is ennyit kap. De ez le van írva, csak felületesen olvastál gondolomMR.Barca írta:A barcánál most még Eto'o-tol is meg akarnak válni.Az a rohadt Tottenham mindössze 7 millió eurót akar adni Eto'o-ért.Én legalább kevésnek tartom meg pár barcás haverom is.
Én örülök, hogy nem igazoltuk le, egy alattomos szemét játékos, akit minimum 5-ször kiállítanak egy szezonban.10 írta:Én is azt hittem Sergio Ramossal kapcsolatban h nem gáz majd lesz helyette más mára már rájöttem h beszoptuk vele a brét hogy nem igazoltuk leZS10 írta:Pique sokkal jobb játékos, mint Garay! Ráadásul katalán! Ha Garay jobb lenne, akkor a Barca most őt igazolta volna le!
nem tudom, mit nem lehet érteni azon, hogy Cannanak van még egy éve a Realban aztán kalap, Garay addig lehúz egy évet vasszeg a Racingban, és egy év múlva átveszi az olasz helyét. A Racingnak is jobban megéri ez, megkapnak egy összegben egy tízest, és az UEFAban még számíthatnak rá.Garayt nemtom minek vették, valszeg a szokásos:inkább a mi padunkon, mint az ellenfélnél taktikájuk része!
úgy látom középsőén még ujj vok itt.
Róla pont múlt héten volt azt hiszem egy cikk,hogy Ő az egyik lehetséges érkeő Deco helyére.Blaugrano írta:Eddig csak a védelem megerősítéséről lehetett hallani, meg a csatársorba merültek fel nevek, de a középpályára Deco helyére még nem olvastam neveket. Mert oda Lucho Gonzalezt kell megszerezni!!!
Melyiküket ültetnéd le?MR.Barca írta:Nem lesz itt semmi nehéz,jön Villa,Benzema
Fölösleges lenne nekik Alves,így már. Azért nem fogják leigazolni,hogy keresztbe tegyenek a Barca-nak.Minden posztra van már egy kivételes képességű játékosuk(Marcello is bele értve)Minden esetre a hátvéd soruk durva lesz jövőre.csababarca írta:Garayt állítólag vitte a madrid...http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=73451
szép volt vezetőség már megint![]()
remélem nem csinálják ezt meg alvessel is...
mondjuk Pepe,Ramos,Canna mellé még Garay is...érdekes lesz...de az biztos hogy jövőre sokkal nehezebb dolgunk lesz ha így folytatódik
Cannavaro valszeg elhagyja a Real-t és ezért igazolták le őt, de minket ez nem vígasztal.csababarca írta:Garayt állítólag vitte a madrid...http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=73451
mondjuk Pepe,Ramos,Canna mellé még Garay is...érdekes lesz...de az biztos hogy jövőre sokkal nehezebb dolgunk lesz ha így folytatódik
Pont ezt akartam belinkelni am a tököm kivan h vki aláír egy előszerződésw velünk majd megy a madridba ez egy kicsit idegesítőcsababarca írta:Garayt állítólag vitte a madrid...http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=73451
Így is van!!!A legfontosabb igazolás lenne Lucho(Alves mellett)Kell egy szilárd, kreatív tengely a középpályára.Blaugrano írta:Eddig csak a védelem megerősítéséről lehetett hallani, meg a csatársorba merültek fel nevek, de a középpályára Deco helyére még nem olvastam neveket. Mert oda Lucho Gonzalezt kell megszerezni!!!
igen, már sokszor felmerült itt, sokan örülnénk neki, de a vezetőségnél még nem merült fel, és félő, hogy nem is fog. pedig jó lenne. de Lucho is.barcafabian írta:Diego nem rossz ötlet. Deco helyett jöhetne.