Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gekkodan írta:Bányász!
Riquelme eszetlen nagy játékos azért elfogadom.
Nagyon úgy tűnik, hogy Hleb az Inter játékosa lesz. Legalábbis erről olvastam tegnap egy cikket, ami mondjuk nem szentírás, de mielőtt szóba került volna a neve nálunk, akkor is épp oda tartott.Rivaldo11 írta:Röpködnek itt a nevek( már mi általunk): Lucho, Joao Moutinho, Van der Vaart, és a többiek. A vicces azonban az, hogy Hleb állitólag tegnap bejelentette, hogy távozik az Arsenalból...Nem tudom, nem hozzánk tart-e? Nem mintha rossz futballista lenne, de...akkor már sokkal inkább a fent említett nevek.
Tudom, hogy te voltál, de Bányász is mondta már előttedLesy írta:
Bocsi, de én voltam az...
Szal...nálunk azért nem játszott jól, mert egyáltalán nem játszott. Úgy hozták ide, hogy van Gaal-nak nem kellett. És nem is volt éppen a holland szíve csücske. Aztán elment a Villarrealba és ott a világ talán legjobb irányítójává nőtte ki magát.
Bocsi, de én voltam az...gekkodan írta:Bányász!
Riquelme eszetlen nagy játékos azért elfogadom. A legutolsó VB-n az argentinokat vártam a 4-be, az a Tevez-Riquelme-Messi-Cambiasso tengely pokolian király volt. Riquelme hatalmasat játszott, főleg a szerbek ellen. Akkor sajnáltam igazán, hogy nincs már velünk. De az tény, hogy a Barca nem jött be neki, persze nagyon könnyen lehet, hogy van Gaal miatt.... Én már akkor ezt gondoltam.
Nem értelek félre nyugi.gekkodan írta:Bányász!
Nem ítéllek el, ne érts félre, teljesen értem a szitutEz olyan, mint nálam mondjuk a Barcából Touré vagy Iniesta.
Messinho!gekkodan írta:Vicces...Nálam ő a 3. opció, világklasszis, nem vitás. Bányásznak igaza van, csak picit elfogultmessinho19 írta:sztem Lucho nem barca szintű, ide más keel
Vicces...Nálam ő a 3. opció, világklasszis, nem vitás. Bányásznak igaza van, csak picit elfogultmessinho19 írta:sztem Lucho nem barca szintű, ide más keel
A Barcában utánpótlásában inkább támadó játékosok a jobbak. Ilyen fiatalon nehéz eldönteni egy védőnél, hogy jó lesz vagy nem. A támadókkal könnyeb a helyzet. Tehát nem hiszem, hogy onnan jön védő.LPKeke írta:Más: Ha jól tudom Puyol (és úgy tűnik most Pique) óta nem került ki az utánpótlás keretből védő a nagyokhoz. Itt írják sokan cseréknek a jövő évre a támadó felfogású játékosokat,de van-e esély szerintetek arra, hogy más védő megragad a nagycsapatban, elvégre Pep ismeri őket. Rijkaard már kipróbált 1et v 2öt, igaz az már a bajnokság végén volt és abból nem szűrhetünk le semmit.
Hát én is hasonlóan gondolom....Hogy az ára mennyi lenn, arról fogalmam sincs, de egy 20-25ért biztos odaadnák.
Szerintem is.Szerintem a legjobban passzoló játékos a világon. És akik ismernek megerősíthetik: Ezt már akkor is így láttam, amikor hozzánk igazolt...Kár, hogy csak a Villarrealban mutatta meg, mit is tud igazán.
Én is örülnék neki. Szerintem is nagyon jó játékos. Az érveket felsoroltad mellette. Az egyetlen ellenérved szerintem nem állja meg a helyét mert ez a hátrány szerintem előny, ugyanis Laportáék is azt mondták, hogy pont hogy egy érett irányító kell. 27 év még nem sok. Erre a posztra nekem is az egyik jelöltem a 2 közül, a másik vdV. Bár Lucho a latinosabb focit képviseli, az meg hozzám is közelebb áll. Szerintem is jó vétel lenne. Hogy az ára mennyi lenn, arról fogalmam sincs, de egy 20-25ért biztos odaadnák.Bányász írta:TermészetesenBányász:
Látom te nagy Lucho fan vagy, szívesen látnád őt a Barcában?![]()
Még egy korábbi hozzászólásomban kifejtetten,h nálam Ő az elsőszámú célpont irányítónak a többiek csak utánna jönnek a sorban...
Szerintem nem lenne vészesen drága,van azért elég nemzetközi rutinja,hasonló stílusú bajnokságban nyomja mint a PD,jól lő messziről és hatalmas zsugákat szokott adni.Nagyon jó játékos![]()
Bár talán ellene szól,h már 27 éves de szerintem az még nem vészes.
Szóval én azt mondom,h ez az egyetlen hátránya a többi jelölttel szemben.
Ám ebből adódóan megvan szerintem a kellő rutinja így lehet,h ez éppen előny.És szerintem most pontosan egy ien focista kellene nekünk.
Bár én nem tudok elfogulatlan lenni sajnos![]()
Annak idején Riquelmének is nagyon örültem de sajnos nem tudott maradandót alkotni a Barcában....remélem Lucho nem járna így.
TermészetesenBányász:
Látom te nagy Lucho fan vagy, szívesen látnád őt a Barcában?