Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eto'o Adebayorhoz képest egy földreszállt angyal, ráadásul még focizni is tud. Szerintem hatalmas baklövés lenne a leigazolása.Cooltiszo írta:A nagy Adebayor fanoknak: http://www.fc-arsenal.hu/news.php?p=tar ... at/ade/ade
Nem hiszem, hogy Ibra balhésabb nála, tudása pedig sztem egyértelműen nagyobb Ibrának. Nem azt mondom, hogy annyira rossz Ade., csak ez az egy szezonja volt eddig kiemelkedő, sztem nagy kockázatot vállalnánk vele. Persze ettől még teljesen be is válhatna ha úgy hozza a sors...
én is megajánlok neki egy respect pontotcps46 írta:Csatlakozom! Már napok óta csak ezek miatt olvasom a topikot. Köszi Titinho!aky01 írta:Én szeretnék köszönetet mondani Titinho - nak,amiért nap mint nap lefordítja nekünk a katalán sport sajtó átigazolási híreit![]()
Köszi!!!! Csak így tovább!!!!
Szerintem tökre beleillene ebbe a 4-3-3-ba, nem tudom ez miért lol...Asys írta:"Adebayor és Eto'o hasonló stílusú"!!!
Hát ez komoly![]()
!
Csatlakozom! Már napok óta csak ezek miatt olvasom a topikot. Köszi Titinho!aky01 írta:Én szeretnék köszönetet mondani Titinho - nak,amiért nap mint nap lefordítja nekünk a katalán sport sajtó átigazolási híreit![]()
Köszi!!!! Csak így tovább!!!!
A hír kacsa szerű!LPKeke írta:A ma reggeli hírek igenis jóknak mondhatóak. Egyre inkább hajlok én is az Ibra- Eto'o cserére és ha tényleg jön Silva, Alves, Caseres, Villa akkor már jó irányban vagyunk. Hlebbel kapcsolatban meg van egy hír nso-n ami szerintem vagy kacsa, vagy egyszerű üzletpolitikai húzás hogy többet fizessünk érte.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=182282
Nem szükséges. Nem is életcélom regisztrálni suttyó megnyilvánulásait, de a neten találhatsz jó sokat. Viszont ha eddig nem tünek fel, akkor úgyis mindegy, de hogy pontosítsunk, ez a kifejezés nem a futbal tudására vonatkozik. Azzal nincs semmi baj, magam is nagyon élvezem a játékát. Viszont a foci nem egyéni sport. Egy közösségnek kell nagyott alkotni és nem hinném, hogy jót tenne a Barcának Ibrahimovics. Szerintem a jelenlegi Inter tökélete közeg számára, még magányosnak sem kell érezni magát. Bocsánat az Inter szurkolóktól, de a tények makacs dolgok.Fernando írta: Kifejtenéd? Konkrét példákkal?
Nekem csak annyi bajom van vele,hogy a juve krixkrax került és szó nélkül el is húzott az Interbe..legalább Itáliából ment volna el (bár maradnia kellett volna, mint Buffonnak, Del Pieronak...)...ez csúnya húzás volt számomra ő előlépett zsoldossáTitinho írta: Zlatan Ibrahimovic:
1999-2001, Malmö - 40 meccs/16 gól + BL: 0 gól
2001-2004, Ajax - 73 meccs/35 gól + BL: 8 gól
2004-2006, Juventus -70 meccs/23 gól + BL: 3 gól
2006- , Inter - 53 meccs/32 gól (12 gólpassz) + BL: 5gól
Válogatott: 49 meccs/18 gól
26 éves, Svéd nemzetiségű, 192 cm magas, kb. 85 kg csatár. 2010-ig szól a szerződése jelenleg az Interrel. Ára, kb. (a transfermarkt.de szerint): 38 millió €