Benzemáról le is mondtál? Pedig majdnem egy hónapig itt éltetted? Átáltál Zlatanra? Holnap ki lesz? Agüero, Forlán?norbert55 írta:Száljunk már le erről az Adriano témáról Ibra oszt keksz!!
Barça Igazolások 2008-09
-
- Jugador del Barça
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Dos Santos!
Vagy új vagy itt, vagy nem olvasod a Seria A topicot. ha olvasnád, lejött volna: a digóknál az Inter a kedvenc csapatom, és Adrianóval sem volt semmi problémám.
Burdisso rossz példa volt. Ő szabadságra ment, egy évig a gyermeke mellett volt, aki felépült, és Nicolas visszatért az Interhez. De, hogy házon belül maradjunk, ott van Deco esete is a fiával.
Vagy új vagy itt, vagy nem olvasod a Seria A topicot. ha olvasnád, lejött volna: a digóknál az Inter a kedvenc csapatom, és Adrianóval sem volt semmi problémám.
Burdisso rossz példa volt. Ő szabadságra ment, egy évig a gyermeke mellett volt, aki felépült, és Nicolas visszatért az Interhez. De, hogy házon belül maradjunk, ott van Deco esete is a fiával.

-
- Jugador d'estrella
Látom,erőlködsz hogy tiéd legyen az utolsó szó.Varga Tamás írta:És a világon Adriano az egyetlen, akinek meghalt az édesapja. Ill. akinek meghal az édesapja, annak le kell züllenie, és bárokba kell járnia örömlányok kíséretében, és az éjszaka királyává kell válnia.
Ne legyünk már ennyire naívak.
Az első hsz után,amit eleresztettél,már levágtam, hogy Te nagyon nem bírod a Brazilt.
Ezért,gondoltam,leírom az okot,ami a mélyrepüléséhez vezetett(mellesleg,Te elfelejtettél a Ronaldinho-s kérdésemre válaszolni,de sebaj...),de emlékeim szerint egy szóval sem említettem,hogy ez felmenti bármi alol is.Csak annyit mondtam,hogy,ez a dolog,erősen közrejátszott abban,hogy ideáig jutott.Tudod,mindenki másképp éli meg az élet dolgait.A különbség pillanatnyilag annyi a két Brazil közt,hogy amíg Adriano újra itt van Európa látókörébe,addig Ronadinho egyre inkább kiszorul belőle.A miért is...?
Részemről,téma lezárva.
Bocs modik,ha OFF is van benne.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Bocs, de ezt nemgondolhatod komolyan. Bulizni van kedve meg tombolni mikor meghalt az apja? Bánatában tojt a világra. Sztem eléggé erős kapcsolatban lehettek az apjával. Anno Burdisso mennyit kihagyott a lánya miatt? Ha már maradunk az Internél... Egyszerűen nemvolt elég erős ahoz hogy folytassa az apja nélkül, de remélem erőre kap és remekül fog játszani az INTERBEN!Varga Tamás írta:És a világon Adriano az egyetlen, akinek meghalt az édesapja. Ill. akinek meghal az édesapja, annak le kell züllenie, és bárokba kell járnia örömlányok kíséretében, és az éjszaka királyává kell válnia.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Andris
- Adminisztrátor
Miguel, Maicon... jó srácok mindketten, különösen Miguelt birom, de Alves azért mindkettejüknél pengébb a játékot illetően.
És egyenlőre mindenképpen ő a nagy esélyese a posztnak.
Padra meg kétlem h a fenti kettőből valamelyiket elhozhatnánk...
És egyenlőre mindenképpen ő a nagy esélyese a posztnak.
Padra meg kétlem h a fenti kettőből valamelyiket elhozhatnánk...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
ez az új topik nem is rossz ötlet!LPKeke írta:Kész csatatér lett ebből a fórumból, kéne szólni a modiknak h indítsanak mondjuk egy soci66 vs Varga Tamás topicot, órákig tudnám olvasni.Respekt nektek fiúk én csak zöldfülű vagyok itt, de Adriano nem ér annyit hogy ilyen oda-vissza szópárbaj alakuljon ki. Szerintem innen senki nem tudja megállapítani hogy hogy is van ő pontosan. Ráadásul a cikkben csak egy opcióként tűnt fel és szerintem nem olyan ökör Laporta hogy gondol erre az üzletre, bár csinált már néha fura dolgokat.
Mellesleg én sem szeretném Adrianot. Most nem azért mert volt egy hullámvölgye, hanem nem hinném hogy ő tudna váltani a Barcába és talán az lenne neki a legjobb ha még ott maradna a Sao Pauloban. (de ez csak tényleg saját vélemény)

egyébként szeretem az értelmes vitákat,Tamással ez lehetséges is. és pont ez a véleményem nekem is,és az összes fórumozónak is szerintem,egy-két kivételtől eltekintve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2008.05.29. 18:04:58-kor.
- csabimo
- Capitá del Barça
Eddig miért nem irta senki adriano nevét? Most hogy jön egy hir egyböl vannak akik meg lennénk elégedve egy esetleges cserével...Amugy meg lehet hogy szoba sem hozták volna az illetök
Ne ilyenkor ird be a véleményed amikor jön egy hir hogy esetleg... ilyen volt tegnap hleb is
...(elötte meg a nevét sem hallottad senkitöl hogy ö kéne)

Kész csatatér lett ebből a fórumból, kéne szólni a modiknak h indítsanak mondjuk egy soci66 vs Varga Tamás topicot, órákig tudnám olvasni.
Respekt nektek fiúk én csak zöldfülű vagyok itt, de Adriano nem ér annyit hogy ilyen oda-vissza szópárbaj alakuljon ki. Szerintem innen senki nem tudja megállapítani hogy hogy is van ő pontosan. Ráadásul a cikkben csak egy opcióként tűnt fel és szerintem nem olyan ökör Laporta hogy gondol erre az üzletre, bár csinált már néha fura dolgokat.
Mellesleg én sem szeretném Adrianot. Most nem azért mert volt egy hullámvölgye, hanem nem hinném hogy ő tudna váltani a Barcába és talán az lenne neki a legjobb ha még ott maradna a Sao Pauloban. (de ez csak tényleg saját vélemény)

-
- Entrenador del Barça
Pintoval miért hosszabbítottunk
Ezek szerint Jorquerának ennyi volt az itteni pályafutása? vagy csak tovább tart a felépülése?
Jobb hátvédnek jöhetne a portugál Miguel is a Valenciából, anno akartuk is.

Ezek szerint Jorquerának ennyi volt az itteni pályafutása? vagy csak tovább tart a felépülése?
Jobb hátvédnek jöhetne a portugál Miguel is a Valenciából, anno akartuk is.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- barcamessi
- Jugador del Barça
Csak a magd nevében beszéljnorbert55 írta: De Adriano senkinek sem a kedvence

V I S C A E L B A R C A
-
- Az Eurobarca Anonymusa
És a világon Adriano az egyetlen, akinek meghalt az édesapja. Ill. akinek meghal az édesapja, annak le kell züllenie, és bárokba kell járnia örömlányok kíséretében, és az éjszaka királyává kell válnia.Dos Santos írta:Ügyes példa volt,a Ronaldinho-Adriano párhuzam.Gratulálok.Ez a "divatmajom"az apja halála miatt csúszott ki az elitből.Varga Tamás írta:Szerintem bojkottálni fogom azokat a meccseket, amin az a divatmajom pályára lép.
Ronaldinhót elküldjük, kiutáljuk, hogy hozzunk helyette egy kezelhetetlenebb brazilt.
Ronaldinho miért is?

- Andris
- Adminisztrátor
Éljen-éljen!Titinho írta:José Manuel Pinto Colorado 'alias' Pinto, ma délután 1 évvel meghosszabította a jelenlegi kölcsönszerződését, így 2009. június 30-ig marad a klub szolgálatában, valamint további 1 éves opcióval rendelkezünk a Vigo-i portásra.

Jorqueránál lényegesen jobb kapus.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
De Adriano senkinek sem a kedvenceBalinho írta:A helyzet az, hogy ez nem ilyen egyszerű. Nem úgy működik, hogy Ibra jön oszt keksz... Az hogy megvitatjuk azt ami komoly lehetőségként megjelenik a sajtóban az normális.norbert55 írta:Száljunk már le erről az Adriano témáról Ibra oszt keksz!!
Azon meg nem kell hisztizni ha az ember kedvence helyett másról is szó van...
-
- Barça B
ez jó ötlet! kellene egy EU-s sportdirektíva, amely meghatározná a szerződési feltételeket, mondjuk rögzítené mindenhol a 17 évet, mint azt a korhatárt, amelytől profiszerződést kaphat valaki, és kész. meg lenne oldvagekkodan írta:Persze, csak nem tudunk mit csinálni, mert a szabályok szarok. Én azt gondolom, hogy amennyiben az átigazolás körülményeivel kapcsolatban van egy általános szabály világszerte, úgy ezeket is egységesíteni kéne. Ez a spanyol szövetség szívása, hiszen számtalan utánpótlás tehetséget elszívnak emiatt. Ezek után ne akarjanak olyan szabályokat hozni, hogy meghatározott számú spanyol és utánpótláskorú játékos kell, hogy legyen egy felnőttkeretben. Össze kéne hangolni európa-szerte és akkor nem lenne gond.

csak sajnos per pillanat ezek a dolgok a versenykiíráson is múlnak, azok pedig a helyi szövetségek hatáskörébe tartoznak. ilyen pl. az idegenlégiósok száma, a munkavállalási engedély, a kölcsönjátékosok max. száma, stb. ezeket pedig biztos nem akarnák egységesíteni, mert akkor Angliát elárasztanák a nem válogatott külföldiek, meg minden... bár amikor Andersont leigazolta a MU, akkor az inkább jogi bravúr volt, mint a tényleges válogatottságainak az elismerése, hiszen újonc volt. hát nem tudom.

na, hogy valami értelmeset is hozzászóljak: Eto'o maradjon!

Visca el Barça!
-
- Barça C
Ha Eto'o megy, én tökön lövöm magam. Ilyen csatár nincs a piacon. Megértem, ha menni akar, mert ez a szezon nem rajta múlott. De azért a jövő csapatában vannak cím lehetőségek és ezt ő is tudja...
Visca el Barca!
A helyzet az, hogy ez nem ilyen egyszerű. Nem úgy működik, hogy Ibra jön oszt keksz... Az hogy megvitatjuk azt ami komoly lehetőségként megjelenik a sajtóban az normális.norbert55 írta:Száljunk már le erről az Adriano témáról Ibra oszt keksz!!
Azon meg nem kell hisztizni ha az ember kedvence helyett másról is szó van...
-
- Jugador d'estrella
Ügyes példa volt,a Ronaldinho-Adriano párhuzam.Gratulálok.Ez a "divatmajom"az apja halála miatt csúszott ki az elitből.Varga Tamás írta:Szerintem bojkottálni fogom azokat a meccseket, amin az a divatmajom pályára lép.
Ronaldinhót elküldjük, kiutáljuk, hogy hozzunk helyette egy kezelhetetlenebb brazilt.
Ronaldinho miért is?
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
- Titinho
- Director del Fútbol
José Manuel Pinto Colorado 'alias' Pinto, ma délután 1 évvel meghosszabította a jelenlegi kölcsönszerződését, így 2009. június 30-ig marad a klub szolgálatában, valamint további 1 éves opcióval rendelkezünk a Vigo-i portásra. 

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
A helyzet az, hogy mindenkinek megvannak a kedvencei, de jelenleg úgy néz ki hogy Alves az elsőszámű és egyetlen jelölt.kilibarca írta:Maicon-ra nem reagált senki.
Jelenleg mindenki Alvesre gizdul, akit viszont del Nidp arcpirító árai miatt nehéz lesz elhozni.
Maicon ügyes jó játékos korábban fel is merült, olcsóbb is mint Alves, ugyanakkor leigazolása nem realitás jelenleg.
Egyébként ha már jobbhátvéd, szerintem Rafinhát lehetne elhzni a Schalkeból, szerintem nagyon nagy játékos és még csak 22. Sajnos abszolút nincs képben jelenleg.
- csabimo
- Capitá del Barça
Hát ide ne jöjjön ez az adriano gyerek...elég ezekböl a nagyképü brazil sztárokbol! kivétel Alves, Kaka, öket szivesen látnám...Ibrahimovics szerintem jo focista lehet hogy jol is menne neki nálunk, de nem tudnám elfogadni a jellemét-egyszerüen egy paraszt-és ilyenek ne huzzák magukra a barca mezét
Ha etoo menni akar menjen persze hatalmas pénzért és utánna lehet gondolkodni hogy kivel is potoljuk? Deco pedig egyértelmü...

Száljunk már le erről az Adriano témáról Ibra oszt keksz!!
eto'o "piacra helyezésénél" hidd el nem csak a vezetők döntöttek, hanem ő is.. ne legyetek már ennyire elfogultak vele kapcsolatba
.. pótolhatatlan meg ilyenek.. fenéket!

- barcamessi
- Jugador del Barça
Egy szóval nem mondtam hogy láttam a Sao Paulo minden meccsét az elejétől a végéig, de azért néhány meccsüket megnéztem, és azokon a meccseken Adriano igenis jól játszott, bármennyire is fáj ez neked! Az meg hogy bárokban poharazgatott az is igaz, de épp ezért küldték vissza Brazíliába hogy tegye rendbe az magánéletét, ami sikerült is neki úgy néz ki! Meg nem tudom hogy mennyi Inter meccset néztél te, de a kezdőben max akkor kapott helyet ha mindenki más sérült volt.. Arról pedig beszélheténk hogy kinek van érdekes felfogása, de ha te Adrianot csak így lefikázod, akkor szerintem te nem vagy teljesen komplett... És ha tudnál olvasni akkor azt is le tudtad volna szűrni hogy nem azt mondtam hogy mindenáron igazoljuk le, csak azt hogy én örülnék neki, mivel az egyik kedvenc játékosom! Nah téma lezárva részemről!Varga Tamás írta: és te, ill. azok, akik támogatják Adriano leigazolását, látták a Sao Paulo minden meccsét, az elejétől a végéig. Ott voltak vele minden nap, minden percben? Amikor az éjjeli bárokban poharazgatott, akkor is. mert ilyesmit is lehetett olvasni róla, fényképes cikkekben. Vagy az nem számít, az lényegtelen. Az Internél fél évet szántak rá, hogy helyre tegye az életét: megadták neki a bizalmat, a kezdőcsapatot, és nem ment nekik. Akkor adták kölcsönbe.
Érdekes egyes emberek felfogása.
V I S C A E L B A R C A
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hol olvastad te, hogy Samu kijelentette: az idény végén mindenáron el akarok menni a Barcelonából, mert nem érzem jól magam, utálnak, meg különben is. Annyit mondott, hogy ha jövőre nem nyernek semmit, akkor elgondolkodna a jövőjén, mert ő címeket szeretne nyerni, és ezért dolgozik. Én ennyit olvastam.fcjoc írta:én is kedvelem eto'o-t, de miért tartanátok meg egy olyan játékost aki el akar menni.. ezt nem értem