gekkodan írta:Persze, csak nem tudunk mit csinálni, mert a szabályok szarok. Én azt gondolom, hogy amennyiben az átigazolás körülményeivel kapcsolatban van egy általános szabály világszerte, úgy ezeket is egységesíteni kéne. Ez a spanyol szövetség szívása, hiszen számtalan utánpótlás tehetséget elszívnak emiatt. Ezek után ne akarjanak olyan szabályokat hozni, hogy meghatározott számú spanyol és utánpótláskorú játékos kell, hogy legyen egy felnőttkeretben. Össze kéne hangolni európa-szerte és akkor nem lenne gond.
ez jó ötlet! kellene egy EU-s sportdirektíva, amely meghatározná a szerződési feltételeket, mondjuk rögzítené mindenhol a 17 évet, mint azt a korhatárt, amelytől profiszerződést kaphat valaki, és kész. meg lenne oldva

. a jövő Fabregas-ai nálunk maradnának.
csak sajnos per pillanat ezek a dolgok a versenykiíráson is múlnak, azok pedig a helyi szövetségek hatáskörébe tartoznak. ilyen pl. az idegenlégiósok száma, a munkavállalási engedély, a kölcsönjátékosok max. száma, stb. ezeket pedig biztos nem akarnák egységesíteni, mert akkor Angliát elárasztanák a nem válogatott külföldiek, meg minden... bár amikor Andersont leigazolta a MU, akkor az inkább jogi bravúr volt, mint a tényleges válogatottságainak az elismerése, hiszen újonc volt. hát nem tudom.
na, hogy valami értelmeset is hozzászóljak: Eto'o maradjon!

tartsanak érte egy szimpátiatüntetést a culék, vagy írjanak ki egy petíciót a neten, mittudomén. nem őt kell elküldeni, 1000x leírtuk már, hogy miért. Adriano lehet most éppen formába lendült, de nem ér fel vele. pont. én hoznám Deco helyére Moutinho-t vagy VdV-ot, Dinho helyére Silvát, Alvést meg kéne végre szerezni hivatalosan is, és még egy védő, Cáceres vagy Coloccini (talán inkább előbbi) leigazolásával o.k. is lenne a csapat. szerintem.

aztán jövőre elgondolkodhatnánk pl. Sylvinho pótlásán.