Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ALAAPP!!!!Zsolti írta:Ott taláxunk! Most is As I Lay-t hallgatok!fir3bird írta:Augusztus 7. AS I LAY DYING-KILLSWITCH ENGAGE konciii @ PeCsa![]()
Bírom a klipjét..:Poldi:.. írta:Hm..szóba jött Serj..nekem bejön tőle a Sky is over szám is![]()
arról mi a véleményetek?
Tyí. In Concert.André T. írta:Nekem ez a zenei irányzatt jönbe és nektek tetszik? mi a véleményetek???
http://www.youtube.com/watch?v=jcPSYPtTyIw
Hát ez tényleg nem semmi, eddig nem is hallottam róluk. Jó kis zene. Nálunk egyetemi napokon csak Tibi bácsi volt, igaz mi meg csak az első kocsmáig jutottunkPetI írta:hát, hogy ők
Szép lista... Valamiért sejtettem, h R.E.M benne leszTim írta: Ha nagyon sok időm,és pénzem lenne akkor ezeket nézném meg:R.E.M, Die Ärzte,Roisin Murphy(a Moloko mondjuk jobban tetszett,de ő sem rossz),
Flogging Molly(őket ajánlom mindenkinek aki szeret tombolni)Goran Bregovic,Transglobal Underground,és persze jön a Pro-pain őket is szeretem,na meg a magyar bandák U.R.H, F.O System stb..
nehéz lesz válogatni. A Pistolstól kicsit félek, lehet csalódás lenne!
Ha nagyon sok időm,és pénzem lenne akkor ezeket nézném meg:R.E.M, Die Ärzte,Roisin Murphy(a Moloko mondjuk jobban tetszett,de ő sem rossz),Harusz írta: Szigeten melyik koncertek?
Jamiroqai-t s Serj Tankiant nem kell bemutatni...Szandi írta:
Tudom, hogy Timtől kérdezted, de azért reklámozom a köv. koncikat:
- Serj Tankian áléáléóóóóóóóóóóó
- Jamiroquai
-Kasabian
Inkább: lájlájlájlájlájlájláj láájlájláááááSzandi írta: - Serj Tankian áléáléóóóóóóóóóóó
Tudom, hogy Timtől kérdezted, de azért reklámozom a köv. koncikat:Harusz írta: Szigeten melyik koncertek?
Tőled megtisztelő azt olvasni, h jó a zenei ízlésemTim írta: Akkor kint voltál ezek szerint..Mondjuk azt tudtam hogy jó a zenei ízlésedErre sajnos nem tudtam menni majd helyette kinézek a szigetre jó bulik lesznek!
Akkor kint voltál ezek szerint..Mondjuk azt tudtam hogy jó a zenei ízlésedHarusz írta: Ezzel zárult hétfőn a Nick Cave and the Bad Seeds koncert.... ÓRIÁSI volt...
Ezzel zárult hétfőn a Nick Cave and the Bad Seeds koncert.... ÓRIÁSI voltReal Madrid 5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=lneSAju-Xtc - Nick Cave-Stagger Lee
Bárkinek tudom ajánlani, elképesztő szám