Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, én is úgy érzem, hogy nem egy világsláger, s a zenei értéke sem túl nagy...Zsolti írta:Hát maga az ötlet jó.....csak ennél azért lehetne kicsit jobbat..kb az O-Zone jutott erről a nótáról az eszembe...ami nem rossz,csak komolytalan...mondjuk valami slasher hiphoppot tolhatnának,és meccsek előtt el kellene küldeni az ellenfeleknek....![]()
Múlt héten volt a 60.Morminho írta:A Pécsi bulin ott a helyem.Ebből a Club Life-ból ilyen 50-60 körül van? Én keresgettem kicsit, és találtam egy csomót, de mindegyik rádióból felvett, s jobb lenne valami jobb minőségben. Te honnan szoktad szedni?
Morminho írta:Tiesto - In Search Of Sunrise 7 Asia c. remekét fülelte már valaki?Szerintem nagyon jó lett, hasonló zenék kedvelőinek kötelező darab! Ahogyan a Mastermix-e is.
Más: Tiesto Club Life-os alkotásait érdemes meghallgatni? Rákattantam erre a stílusra mostanában.
Szerencsére én is láttam őket élőben,sőt voltam a búcsu koncerten is,bár két évvel fiatalabb vagyok Krojf kománálKrojf írta:Harusz Koma Drága!!!
Bizony, milyen jó, hogy januárban már 38 leszek, mert én azért
láttam a F. O. Systemet élőben!!
Na, megtekintettem az ismeretleneket (ejj de jó dolog a Youtube), s alkotom a véleménytTim írta:Ha nagyon sok időm,és pénzem lenne akkor ezeket nézném meg:R.E.M, Die Ärzte,Roisin Murphy(a Moloko mondjuk jobban tetszett,de ő sem rossz),Harusz írta: Szigeten melyik koncertek?
Flogging Molly(őket ajánlom mindenkinek aki szeret tombolni)Goran Bregovic,Transglobal Underground,és persze jön a Pro-pain őket is szeretem,na meg a magyar bandák U.R.H, F.O System stb..
nehéz lesz válogatni. A Pistolstól kicsit félek, lehet csalódás lenne!
Megyek én is, zsír, nem is tudtam hogy lesz:PZsolti írta:Ott taláxunk! Most is As I Lay-t hallgatok!fir3bird írta:Augusztus 7. AS I LAY DYING-KILLSWITCH ENGAGE konciii @ PeCsa![]()
Ezt sajnos csak így találtam meg:Z$ołtu írta:Sziasztok! Unokatestvéremnek kellene két szám. Az egyik: Generál : Könnyű álmot hozzon a szél. És a másik: Republic : Szeretni valakit valamiért. Ha valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudnám letölteni nagyon megköszönném.
Sztem Limewire-n tuti nincs, én használtam sok ideig de magyar zenéket valahogy nemnagyon talált, bár lehet azért mer én elég régi verziót használtam.Amugy torrenten is rákereshetsz pl. torrents.to itt ingyen torrentek vannak és még felsem kell tölteniLesy írta:LimeWire, dc vagy csuuzly.com vagy ukMár nem tudom. Valami ilyesmi
LimeWire-n nem találtam. De nagyon köszi a többi ötletet!!Lesy írta:LimeWire, dc vagy csuuzly.com vagy ukZ$ołtu írta:Sziasztok! Unokatestvéremnek kellene két szám. Az egyik: Generál : Könnyű álmot hozzon a szél. És a másik: Republic : Szeretni valakit valamiért. Ha valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudnám letölteni nagyon megköszönném.Már nem tudom. Valami ilyesmi
LimeWire, dc vagy csuuzly.com vagy ukZ$ołtu írta:Sziasztok! Unokatestvéremnek kellene két szám. Az egyik: Generál : Könnyű álmot hozzon a szél. És a másik: Republic : Szeretni valakit valamiért. Ha valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudnám letölteni nagyon megköszönném.