Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a horvátok megverték idegenben az angolokat.. nem lenne szégyen kikapni se tőlük. Viszont úgy érzem hogy fejlődünk valamennyirearonba írta:Egy dolog egy motíválatlan Görög vállogatottat legyőzni s más egy horvát csapattal játszani. Sajnos ezen a meccsen nagyon látszik, hogy még az európai középmezőnytől is nagyon távol vagyunk...
Nem rossz!miihii írta:Hümmm,tényleg nem vagy egy ügyetlen gyerek,Laza!
"páncélököl" áááááááááááá!!!Ordog írta:És nagyon remélem, UGYE ANTII???:) hogy Koeman végre behívja Torghelle "páncélököl" Sándor-t mert olyan szinten csatárhiánnyal küszködik a csapatunk, hogy rossz nézniHát őőőő sztem egy jó megoldás lenne ezekben a szűkös időkben.
SANYIIIIIIIIIIT A CSAPATBA:DDD
jol gondolod!!de menekülök...Zozzy 5 írta:A videó címéből arra következtetek, hogy a Loki17-es csapatában játszol. Jól gondolom?Laza írta::D
am az egy szabadnapos hangya...
és az esőtől szaladt el...
am tenyleg en vok! és ha beirod a keresőbe h laza91 akkor meg van 3 video is:D:D es amikor a műfön vagyok akkor 1 cserebogár..
Ezen teljesen elképedtem, és sokkal fontosabbnak is tartom mint a nagyválogatott győzelmét. Az U20 VB 24 csapatos, ebből 6 képviseli Európát, azt a hatot meg a döntős nyolcból kell kiválogatni. Szóval ha nem az utolsó helyen végzünk a csoportban akkor kb az atlantai olimpia után először játszunk világversenyen, még ha utánpótlásszinten is.Bányász írta:Hát ez tényleg szép volt!!!
Az Eb-n csak egy meccset kell nyerni és a Vb-re is kijutunk.Nem tom,h hogyan de ez nagyon jó.
17:45től ismétli ma délután a sport2Fernando írta:Sajna nemláttam a tegnapi meccsünket, de érdekel, ha tud valaki nekem mondani valamit pl.:
-lesz ismétlés valahol?
-torrent link a meccsről
-összefoglaló videó (youtube-on nem találtam)
Segítsetek pls!![]()
Na ez nagyon durvaGame90 írta:Nekünk csak barátságos meccseket kéne játszani...![]()
![]()
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Unofficial ... mpionships