Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én még emlékszem a kommentátor szavaira, ő azt mondta azért volt akkor mérges mert egykori klubbjának lőtt gólt. Bár ez nagy marhaság...tagore írta:Nagyon kész van a srác, már a bajnokság végén, a gólja után a kapuba többször belevagdalt labda jelezte ezt.
Itt azért megvédeném Samut. Ha én sérült vagyok fél szezonon keresztül, visszatérek 20 meccsre, és majdnem minden meccsen gólt rúgok, de ennek ellenére kifütyül a közönség, akkor én is ugyan ezt tenném.tagore írta:Nagyon kész van a srác, már a bajnokság végén, a gólja után a kapuba többször belevagdalt labda jelezte ezt.
Ezt írtam róla az igazolások topicba. A véleményem nem változott, csak annyit fűznék hozzá, h biztos vagyok benne, h jó oka volt lefejelni azt az újságírót. Lehet, h híresség, ezért többet kellene elviselnie, de azért ne várjuk már el tőle se, h mindent lenyel.depth írta:Mire gondoltok az alatt, h Eto'onak is olyan a viselkedése mint Ibrahimovicnak? Valaki egyszer itt leírta ezt, aztán most már mindenki készpénznek veszi? Messze nem olyan hisztis és alattomos és neki legalább tényleg fontos volt a klub és mindent megtett érte, addig ameddig az ilyen szurkolók nem kezdték el fikázni. Legjobb meccs/gól arány mutatója neki volt a spanyol ligában. Messi, Touré mellett ő volt az aki miatt legalább ennyit eltudtunk érni. Azt nyilatkozta, h ha a következő évben se nyerünk semmit akkor távozni szeretne, erre mindenki neki esett. Nem lehet megérteni? A világ egyik legjobb csapatában játszik, ő a világ egyik legjobb csatára, aki ezt minden évben bizonyítja is és mégis maradjon, 3 sikertelen év után? Meglehet érteni, minden meccsen odateszi magát, kihajtja a belét és aztán ennyit kap vissza a szurkolóktól? Hogy támadják, hogy elakarják cserélni egy sunyi, gerinctelen alakkal, aki akkor játszik jól, ha kedve van. Ez tényleg No Comment. Én akkor is Barcelona szurkoló maradok örökké, ha Ibra, C.Ronaldo, Chivu, Materazzi és hasonlók ide jönnek, de azért nem lesz az igazi.
A tajparaszt infúziósállvány végképp nem kell. Több emberileg?Los Banditos írta:Elképesztően nagy barom ez az ember. Ibrahimovic is több emberileg. Szerintem nyugodtan elcserélhetjük.
Ebben igazad van Zsoltu.Z$ołtu írta:Ez elég vicces mondat volt remélem tudod. Azért, mert nem írt több száz/ezer hozzászólást nem írhatja le mit gondol? Sz..abb ember, mert nem írt annyi hozzászólást, mint Te??Los Banditos írta:Mondd csak meg nekem 67 hozzászólással. Pff....
Mindent összadva pedig 106 gólt lőtt, 4 idény alatt. Azért ez nem olyan rossz teljesítmény.Los Banditos írta:Nálam a 77 fele nem 55, de te tudod.xbalix írta:Eto'o= 77 gól / 4 év
Ibra= 55 gól / 4 év
Na kis is a jobb???![]()
Igen, te sokkal jobb vagy. Menj tapsold meg magad, hogy legyen egy kis sikerélményed.
Igen de a Barcánál Eto soha se csinált ilyet! Ja és ha már itt tartunk Ibrahimovicnál is rémlik vmi hasonló eset. Hmm mintha Midoval és egy ollóval lenne kapcsolatban.aure írta:Szerintem senki se Eto'o tudását, hanem magatartását szólja le. Nem is a tudása, hanem szintén a magatartása az, amiért el akarják adni. És teljes mértékben egyetértek, hogy le lett barmozva, ugyanis egy profi sportolónak a dühét vissza kell tudni fogni. Aki erre nem képes az menjen el ácsnak. Az agresszív viselkedés elmehet(ne) egy falusi meccsen, de nem a Barcelonánál, és annak játékosánál. Ez több mint egy klub. A játékosainktól is elvárjuk, hogy ennek megfelelően viselkedjen.
Nálam a 77 fele nem 55, de te tudod.xbalix írta:Eto'o= 77 gól / 4 év
Ibra= 55 gól / 4 év
Na kis is a jobb???![]()
Az elmúlt 4 idényben 77 gólt szerzett Eto'o. Ennyit egy csatár nem lőtt a 4 idény alatt összesen. Szerintem.Los Banditos írta:Azért érdekes dolog ez a hangnemes cucc. Te esetleg tettél annyit a Barcelonáért, mint pl. Rijkaard? Egyébként az adatod helytelen, mert "csak" az itt töltött második évében lett spanyol gólkirály.Varga Tamás írta:Iyen hangnemben? Majd ha annyit teszel a Barcelonáért, mint Samu, akkor lebarmozhatod a spanyol bajnokság elmúlt 4 évének leggólerősebb csatárát.
Szerintem.
Szerintem.
Azért érdekes dolog ez a hangnemes cucc. Te esetleg tettél annyit a Barcelonáért, mint pl. Rijkaard? Egyébként az adatod helytelen, mert "csak" az itt töltött második évében lett spanyol gólkirály.Varga Tamás írta:Iyen hangnemben? Majd ha annyit teszel a Barcelonáért, mint Samu, akkor lebarmozhatod a spanyol bajnokság elmúlt 4 évének leggólerősebb csatárát.
Szerintem.
Ehez is csak gratulálni tudok. Ibrahimovic 2004 óta 55 gólt rúgott, míg Eto'o 77-et. Lehet hogy Samu több gólt rúgott, de ezzel a húzásaival már nagyon rontja a csapat hírét és összetartását.Egyetértek!!! Eto'o több tiszteletet érdemelne. Meghallják h Ibrahimovic, és hú ő kell nekünk! Confused Mikoözben a gyerek az elmúlt 4 évben feleannyi gólt se rúgott mint Samu, pedig ő fél éveket is kihagyott sérülés miatt...
Mondd csak meg nekem 67 hozzászólással. Pff....kár h ilyen emberek vannak itt!
Egyetértek!!! Eto'o több tiszteletet érdemelne, kár h ilyen emberek vannak itt!Varga Tamás írta:Már ne is haragudj, de te tudod, kiről beszélsz ilyen hangnemben? Majd ha annyit teszel a Barcelonáért, mint Samu, akkor lebarmozhatod a spanyol bajnokság elmúlt 4 évének leggólerősebb csatárát.Los Banditos írta:Elképesztően nagy barom ez az ember. Ibrahimovic is több emberileg. Szerintem nyugodtan elcserélhetjük.
Szerintem.
Már ne is haragudj, de te tudod, kiről beszélsz ilyen hangnemben? Majd ha annyit teszel a Barcelonáért, mint Samu, akkor lebarmozhatod a spanyol bajnokság elmúlt 4 évének leggólerősebb csatárát.Los Banditos írta:Elképesztően nagy barom ez az ember. Ibrahimovic is több emberileg. Szerintem nyugodtan elcserélhetjük.