ozsimiki írta:Kaka-t remélem hamar kirántják onnan, Őt tisztelem,és még nagy pályafutás áll előtte,csak ne ott

Igen, nem is a játékosokat hibáztatom, ők teszik a dolgukat, legfőképp Kaká, s Seedorf. Hát, Gattuso átigazolása után már el tudom képzelni, hogy Kaká-től is megválnának. Hallottam egy lehetséges opcióról, ami a Chelsea és a Milan között léphetne életbe. S ez megragadt a fülemben, mert el tudom képzelni.
Egyrészt a Milan nem hiszem, hogy egy irreálisan nagy ajánlatot nem gondolna meg, s jól jönne nekik a pénz.
A Chelsea szemszögéből: Messi-n kívül talán még Diego, s Ribéry maradt, s persze Kaká, aki az Abramovics fémjelezte "átigazolási hagyományokhoz" méltó lehetne. Lampard-dal mindenképp hosszabbítanának, de ha nem sikerülne, akkor kellene valaki a középpályára.
Ekkor jöhetne Kaká, akiért adnák Drogbá-t és Shevá-t, valamint egy jelentős összeget. Ez akár megtörténhet.
Ergo Kaká ha nem is általam preferált, s szeretett csapatban kötne ki, de mégis elkerülne onnan. S ne feledjük, az én szemszögemből azért is optimális lenne, mert akkor Eto'o biztosan nem költözne Milánóba (perxe az iménti átigazolási üzletet alapul véve, akkor a Chelsea lehetne a vevő...)