Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
CrespoReplay írta:Első körben Mourinho megszabadul pár játékostól, mint:
Hernan Crespo, Nicolas Burdisso, Adriano, David Suazo, Dejan Stankovic, valamint Santiago Solari, Cesar és Olivier Dacourt.
Igen, nem is a játékosokat hibáztatom, ők teszik a dolgukat, legfőképp Kaká, s Seedorf. Hát, Gattuso átigazolása után már el tudom képzelni, hogy Kaká-től is megválnának. Hallottam egy lehetséges opcióról, ami a Chelsea és a Milan között léphetne életbe. S ez megragadt a fülemben, mert el tudom képzelni.ozsimiki írta:Kaka-t remélem hamar kirántják onnan, Őt tisztelem,és még nagy pályafutás áll előtte,csak ne ott
Saviola írta:Boixos írta:....![]()
Természetesen,nem azért,mert 11 pontra is voltatok,a bírók miatt.![]()
A többi majd jövőre eldől.
Boixos írta:..és így is csak a bírókkal nyerték meg a bajnokságot, ..
Hát max folytatódik az eddigibarca99 írta:Félek, hogy 2-3 éves Inter hegemónia következik a Seria A-ban, és mostmár nemzetközi szinten is figyelni kell rájuk.
Nem az Inter ugyan olyanb erős volt csak megerősödttek a nagycsapatok meg a Juve is visszatért ugyebár (maradhatott volna még a 2. ligábanfir3bird írta:De nagyon kíváncsi leszek, mit tud kezdeni az Interrel.Nagy európai klubbá alakítja, vagy marad (mint idén is) hazája legjobbja?Bár a tavalyi Inter sokkal erősebb volt a bajnokságban mint az idei.Titinho írta:Milánóban bemutatták Mourinhot.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=183104
Első mondata: "Mourinho vagyok és ennyi elég...Nem én vagyok a „Special One”, de nagyon jó edzőnek tartom magam”![]()
Mekkora arca van azért...a stílusa október óta nem változott és nem is fog.
De nagyon kíváncsi leszek, mit tud kezdeni az Interrel.Nagy európai klubbá alakítja, vagy marad (mint idén is) hazája legjobbja?Bár a tavalyi Inter sokkal erősebb volt a bajnokságban mint az idei.Titinho írta:Milánóban bemutatták Mourinhot.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=183104
Első mondata: "Mourinho vagyok és ennyi elég...Nem én vagyok a „Special One”, de nagyon jó edzőnek tartom magam”![]()
Mekkora arca van azért...a stílusa október óta nem változott és nem is fog.