Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mattheusnak volt egy nyilatkozata, h mielőtt megnyerték a VB-t a németekkel, előtte lévő idényben fél évig sérült volt az Internél, és így pihenten jutott el a VB-re, ezért élete legjobb VB.jét tudta játszani... Lehet, h ez lesz most Decoval is, drukkolok neki érte, nagyjából ez hiányzik a gyűjteményéből.lionelmessi19 írta:Egész évben ezt mondtam, hogy a sok rohadt sérülés miatt nem volt fizikuma, nincs itt semmi kamu. Amint volt egyhuzamban sok edzése, látszik a javulás.
Kombináltok össze vissza, de a legtisztább és legevidensebb magyarázat még lehetőségként se merül fel soha...
Most veled értek egyet,ezért is örülök a játékának. Bár szívesebben venném ha maradna nálunk,és itt is így nyomná.lionelmessi19 írta:Egész évben ezt mondtam, hogy a sok rohadt sérülés miatt nem volt fizikuma, nincs itt semmi kamu. Amint volt egyhuzamban sok edzése, látszik a javulás.
Kombináltok össze vissza, de a legtisztább és legevidensebb magyarázat még lehetőségként se merül fel soha...
Először én is ezt gondoltam, de jobban belegondolva, ha el akar menni, akkor ezzel szépen felviszi az árát, ami jó nekünk, ha pedig mégis maradna, és ilyen produkcióval örvendeztet majd meg minket s, az is jó nekünk. Ez egy nyer-nyer szituSaviola írta:Deco mehet oda..egész évet végigkamuzta,ilyen sérülés,olyan fájdalom..bohóc..most meg így megy..felidegesített..
azér az tényleg nem semmi hogy toljaSaviola írta:Deco..most meg így megy..
Fórum--> Off, hazaérsz--> Sporttv--> On és ha van erőd,kedved megnézheted a meccseketmiihii írta:Azt nem bántam,h a nyitómeccset nem látom,de azt már sokkal inkább,h a Portugál-Török is kimarad,mivel túlórázom 22ig.Pedig -csatlakozva fir3-hoz - naon kivi vok,h mire jut Céroni.Na meg egyáltalán a portugálok,akikre tettem a voksom
Ja köszi...csak azért mert FIFA 08-ban még 17-es számmal nyomjaMichaaBee írta:amikor Figo visszalépett a válogatottságtólfir3bird írta:Mikor kapta meg Ronaldo a 7-es számot??
amikor Figo visszalépett a válogatottságtólfir3bird írta:Mikor kapta meg Ronaldo a 7-es számot??
nicandro írta:deco nem játszik rosszul
hűűű, és nem is akármilyen sebességgel jön, köszi!Drigo írta:Na, ha van net - és ahogy elnézem van, akkor a telesport.hu oldalon, ingyen és bérmentve nézheted, ráadásul magyarul!miihii írta:Azt nem bántam,h a nyitómeccset nem látom,de azt már sokkal inkább,h a Portugál-Török is kimarad,mivel túlórázom 22ig.Pedig -csatlakozva fir3-hoz - naon kivi vok,h mire jut Céroni.Na meg egyáltalán a portugálok,akikre tettem a voksom
Na, ha van net - és ahogy elnézem van, akkor a telesport.hu oldalon, ingyen és bérmentve nézheted, ráadásul magyarul!miihii írta:Azt nem bántam,h a nyitómeccset nem látom,de azt már sokkal inkább,h a Portugál-Török is kimarad,mivel túlórázom 22ig.Pedig -csatlakozva fir3-hoz - naon kivi vok,h mire jut Céroni.Na meg egyáltalán a portugálok,akikre tettem a voksom