Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem írtam le teljesen. Ott akkor balf.@sz volt.Csak a Barca! írta: Azért mert néha hibáznak még nem kell őket teljesen leírni. Szeretnél szerintem te is úgy vezetni, mint ő.
Ez az alázz csak, ezt szeretem. Szánalom...G-Jay írta:Nem Kiminek szurkolok![]()
Aki meg nem lát maga előtt két kocsit az igenis annak nevezhető amit irtam. Ha pedig tudnál olvasni láthatnád, hogy nem gondolom azt hogy szándékosan tette, és az is lényegtelen, hogy Kimibe ment bele, mind2-t ki akarta kerülni. Csak későn.
G.
Nem Kiminek szurkolokCsak a Barca! írta: Az ilyenekről beszélek. Érdekes én nem szeretem Kimit, de ilyeneket sose mondtam rá, pedig ő sem hibátlan legalábbis szerintem nem az, tudom szerintetek az, de ez így van rendjén mert neki szurkoltok, csak azt kérném, hogy tartsátok tiszteletben azt, hogy nem mindenki neki szurkol és nem mindenkinél ő az Isten. Az rendben van, hogy elmondja mindenki a véleményét az esetről, csak lehet ezt normálisan is. Ezért kérem, hogy kicsit kulturáltabban nyilvánuljatok meg, ha lehet, mert a topicnak egyelőre nem Raikkonen a címe, hanem F1.
Elnézte, van ilyen. Kiminek is el lehetne ezzel az erővel venni a licenszét, mert ő meg nem ment az útviszonyoknak megfelelően. Nagy baromság mind a 2, remélem ezt te is érzed.Varga Tamás írta:Ha nem vette észre a két autót, forduljon szakorvoshoz, de a licenszét addig is be kell vonni a társak életét és testi épségét védendő.
"Forumozótársat" valóban nem, ellenben Lewis mást se kap tőletek. Minden második hszetek tele van megalázó, trágár kifejezéssel Hamilton irányába.Varga Tamás írta:És, szerintem, senki se anyázott senkit, főleg nem a fórumozótársát.
Az ilyenekről beszélek. Érdekes én nem szeretem Kimit, de ilyeneket sose mondtam rá, pedig ő sem hibátlan legalábbis szerintem nem az, tudom szerintetek az, de ez így van rendjén mert neki szurkoltok. Csak azt kérném, hogy tartsátok tiszteletben azt, hogy nem mindenki neki szurkol és nem mindenkinél ő az Isten. Az rendben van, hogy elmondja mindenki a véleményét az esetről, csak lehet ezt normálisan is. Ezért kérem, hogy kicsit kulturáltabban nyilvánuljatok meg, ha lehet, mert a topicnak egyelőre nem Raikkonen a címe, hanem F1.G-Jay írta:Raikkönen megcsuszott Monacoban, és mivel ott mindenütt fal van, ezért eltalálta Sutilt.
Hamilton meg egy b.alf.asz, és azért Kimibe ment bele, mert ki akarta kerülni mindkettőt, csak mivel jobbra fal volt, így balra kellett mennie, de Kimit már nem sikerült. Ennyi, nem kell ezt túlspilázni.
G.
Nem hiszem hogy szandekos volt tudta hogy evel az o versenyenek is vege nem lenne egyaltalan esszeru...Varga Tamás írta:Minél többet nézem a felvételt Hamilton tegnapi manőveréről, egyre bizonytalanabb vagyok. Bizonytalan annak eldöntésében, mi vezette a britet erre a balesetre:
1. lehetőség: Vak, vagy nem lát jól - mi más magyarázata lehet annak, hogy nem látta a két autót
2. lehetőség: nem előre figyelt - szólt a mobilja, vagy merevedése volt...
3. lehetőség: Istennek képzelte magát - aki át tud menni két versenyautón
4. lehetőség: egyszerűen ilyen hülye
5. lehetőség: szándékosan csinálta.
Ki-ki döntse el, én a legutolsóra tippelek.
Egyébként a manőverért a következő versenyen 10 hellyel hátrébb sorolták Hamiltont. Nagyon olcsón megúszta. Kimi helyében én helyben behúztam volna neki akkorát, hogy kiskanállal kaparták volna össze.
Szerintem Ő sem járt attól messze, hogy megverjeVarga Tamás írta:Kimi helyében én helyben behúztam volna neki akkorát, hogy kiskanállal kaparták volna össze.
Nekem sem tetszett,de nem feltételezem,h szándékosan csinálta. Olvastam több dolgot is,és ugye boxban be van kapcsolva egy ki izé,h tartsák a sebességet,ezért előbb üresbe kell tenni gépet,után fékezni,ez is okozta,h nem tudott időben megállni. De ez nem menti fel,hibázott,méghozzá nagyot. Szándékosságot nem feltételezem.Varga Tamás írta: 1. lehetőség: Vak, vagy nem lát jól - mi más magyarázata lehet annak, hogy nem látta a két autót
2. lehetőség: nem előre figyelt - szólt a mobilja, vagy merevedése volt...
3. lehetőség: Istennek képzelte magát - aki át tud menni két versenyautón
4. lehetőség: egyszerűen ilyen hülye
5. lehetőség: szándékosan csinálta.
Konkrétan nekiment egy parkban lévő bokornakbogen írta: hogy apja fia:D:D:D aki ugyebár megtört nemisolyanrég egy verdát
![]()
![]()
szegény puttonyt évek óta hitegetik, meg azzal tartják a csapatnál, hogy majd jövőre...szvsz nem vágom egyébként annyi támogatásból mér nem tudják megtenniozsimiki írta:Kicsit a Hondáról:
Mostanában csak én vettem észre,hogy Barichello sokkal jobb mint Button? Nem tudom innen h fog kilábalni a brit,nem elég,h a csapat is tré,de ő is beleszürkült rendesen a körülményekbe.
Tudod ez olyan, mint a kvízműsorokban te otthon sör mellett vágod a választ,de ott nem tudják pedig az a kerdés,hogy Mi Franciaország fővárosa kb. Otthonrol mondod,ogy nézted volna a lámpát, de 1 nem jutsz el az F1ig, 2 nem tudhatod akkor izgalmadban mit tettél volna.Zsolti írta:hát én semerre..mondjuk odafigyeltem volna a lámpára....DaNNy írta:kíváncsi lennék azok közül akik itt fekáznak meg szidjak Lewis-t ki mit csinált volna és merre huzta volna a kormányt...
hát én semerre..mondjuk odafigyeltem volna a lámpára....DaNNy írta:kíváncsi lennék azok közül akik itt fekáznak meg szidjak Lewis-t ki mit csinált volna és merre huzta volna a kormányt...