Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagy luxus lenne Quaresma-t a padra igazolni!!Laza írta:még Silvat csak mi akkarjuk komolyan leigazolni
addig Q-t pedig Inter-real-Chelsea... ennyi a kül..de olyat nem lehet hogy mind2-őt??????![]()
![]()
játszom az eszem.. inkább ezután már nem folytatom az eszmecserét, amennyiben ilyen primitíven adod elő magad. csak azt nem értem akkor, hogy mért jössz youtube-al, ha te is úgy gondolod, hogy ott bizony nem lehet sokmindent megítélni egy játékossal kapcsolatban.lionelmessi19 írta:Bapszi írta:
Quaresma témárol...nekem nem kell játszanod az eszed h csak a youtube bol élek mert lehet h többször is láttam őket mint te!!Silva gyorsabb ezt bizonyitsd be számokkal mert ezt én nem igy látom!Silva bombagoljainak száma kb:2....Quaresmáé pedig :12....és télleg impotens a Quaresma a baloldalon....hahaha
1.Benzemát azóta nem favorizálom mióta kijelentette h a Madridba menne+Villáért is érdeklődünk már(és nem tegnap óta gondolom így)lionelmessi19 írta:Giüza azért jobb mint guddy. Sokkal kevésbé körülményes, és úgy tűnik gólérzékenyebb is.
norbert55:
egy hete még Benzema meg talán Van der Vaart volt a kedvenced.
Ne égesd már magad, ebből tisztán leszűrhető hogy nincs alapja többnyire a véleményednek, mert 1 meccs után ekkora pálfordulásokat csinálsz, ergo nem is nagyon látod, láttad egyiket se focizni.
játszom az eszem.. inkább ezután már nem folytatom az eszmecserét, amennyiben ilyen primitíven adod elő magad. csak azt nem értem akkor, hogy mért jössz youtube-al, ha te is úgy gondolod, hogy ott bizony nem lehet sokmindent megítélni egy játékossal kapcsolatban.Bapszi írta:
Quaresma témárol...nekem nem kell játszanod az eszed h csak a youtube bol élek mert lehet h többször is láttam őket mint te!!Silva gyorsabb ezt bizonyitsd be számokkal mert ezt én nem igy látom!Silva bombagoljainak száma kb:2....Quaresmáé pedig :12....és télleg impotens a Quaresma a baloldalon....hahaha
... és Güiza csatár!!! Gudi pedig amikor játszott középpályán kapott lehetőséget!![/quote]de gudi-t is csatárnak hozztuk!meg ő elvileg az is...meg az h 20re be áll akkor mit vársz tőle??Laza írta:Güiza semmivel sem jobb mint gudj!!csak ő több lehetőséget kapott...ennyi
Hát ha ők 3an meglennének, nem aggódnék többet.....norbert55 írta:Nem kell ide Hleb,Toni,Benzema!
Moutinho,Silva,Villa és kész!
Silváért és Villáért megy a BARCA a héten tárgyalni,Moutinho-val is nemsokár.
Sztem ők 3-an meglesznek.
És akk naon jól erősítettünk.
... és Güiza csatár!!! Gudi pedig amikor játszott középpályán kapott lehetőséget!!Laza írta:Güiza semmivel sem jobb mint gudj!!csak ő több lehetőséget kapott...ennyi
Teljesen megbízhatatlan, minden minősíthetetlen sportlap cikkei után is módosítva van, minden marhaságot megírnak, és azok a kivásárlási árak a játékosoknál, meg adatok is sokszor csak marhaságok.Laza írta:miert mi a baj vele?(a honlappal?)lionelmessi19 írta:
Ezt a transfermarkt.de-t felejtsétek már el.
lionelmessi19 írta:Hát pedig ha nem csak youtubeon követed a játékukat, akkor bizony tudod, hogy Quaresma lassabb. És bizony Q a bal szélen nem él annyira, az övé inkább a jobb szvsz, főleg ha a nagy góljai miatt tartod annyira jónak.Bapszi írta:Enyhe tulzás h nincs egy szinten Quaresma Silvával v hogy lassabb...az életben nem fog akkora golokat rugni a silva mint Quaresma...sztem nézz youtube on utána...
Megjegyzem egyrészt Silva is rúg hatalmas gólokat, másrészt nem a csapat gólvágóját keressük bennük.
Hát pedig ha nem csak youtubeon követed a játékukat, akkor bizony tudod, hogy Quaresma lassabb. És bizony Q a bal szélen nem él annyira, az övé inkább a jobb szvsz, főleg ha a nagy góljai miatt tartod annyira jónak.Bapszi írta:Enyhe tulzás h nincs egy szinten Quaresma Silvával v hogy lassabb...az életben nem fog akkora golokat rugni a silva mint Quaresma...sztem nézz youtube on utána...
Quaresma kegyetlen nagy játékos...Bapszi írta:Enyhe tulzás h nincs egy szinten Quaresma Silvával v hogy lassabb...az életben nem fog akkora golokat rugni a silva mint Quaresma...sztem nézz youtube on utána...
Toni hol volt ilyen idős korában? És most hol van,és hogy játszik?Bapszi írta:Az,hogy ne egy Getafeban vagy egy Mallorcában játszon 28 évesen,vagy az h ne csak egy szezont produkáljon igy...
robben írta:salvatore írta:Én szerintem így jó lenne :
Valdés(Neuer)
-----Alves--------Puyol--------Cáceres---------Abidal----
---------------Keita------------------Toure----------------
---------------------------Xavi-------------------------------
-------Messi-----------------------------------Iniesta------
--------------------Villa--------------Henry-----------------
Neuer a Schalke04 kapusa,ő egy igen jó kapus,jók a reflexei,fiatal és aki látta,a 11eseket is jól fogja
Csak 11 játékos lehet a pályán...
Későn érő típusBapszi írta:Az,hogy ne egy Getafeban vagy egy Mallorcában játszon 28 évesen,vagy az h ne csak egy szezont produkáljon igy...Ha Larssont szeretnénk akkor ott van Trezeguet vagy Crespo vagy Morientes....ők tapasztaltak..