lionelmessi19 írta:Bapszi írta:
Quaresma témárol...nekem nem kell játszanod az eszed h csak a youtube bol élek mert lehet h többször is láttam őket mint te!!Silva gyorsabb ezt bizonyitsd be számokkal mert ezt én nem igy látom!Silva bombagoljainak száma kb:2....Quaresmáé pedig :12....és télleg impotens a Quaresma a baloldalon....hahaha
játszom az eszem.. inkább ezután már nem folytatom az eszmecserét, amennyiben ilyen primitíven adod elő magad. csak azt nem értem akkor, hogy mért jössz youtube-al, ha te is úgy gondolod, hogy ott bizony nem lehet sokmindent megítélni egy játékossal kapcsolatban.
nemtudom hány gólt rúgott bal oldalról Quaresma, nem is izgat annyira, de úgylátszik az elkerülte a figyelmedet, amit írtam: egyáltalán nem góllövőt keresünk. Persze nem hátrány, de nem ez határozza meg azt, hogy melyikük mellett döntene a vezetőség, ha oda kerülne.
Egyébként nem beszélek én hatalmas szintkülönbségekről, de Silvát sok szempontból jobb megoldásnak tartom.
Quaresma amúgy még mindig a szintekkel gyengébb portugál bajnokságban játszik. Ezt sose felejtsük el, kit mihez mérünk.[/quot
Persze!Te vagy itt az ász aki biztos többször láttad játszani őket mint én vagy bárki!Még jó h ideges leszek ettöl a lenéző stilustol!!
A youtubbal azért "jöttem" mert odamész és meg tudod nézni h meik a jobb játékos,az egy eszenciája a 2 játékosnak amit meg tudsz nézni.
Ha nem szeretnénk hogy a szélső játékosaink golokat rugjanak komolyabb mennyiségben akkor menjünk el angliába drukkernek és nézzük a szép 4-4-2 -t!!!Pont az a lényeg egy szélsőben a latin fociban h golokatis tudnak löni...nem csak beadni a szélröl!Ne feledd tavaly még Nani is Portugálibán játszott!