Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chrisnagy13
Jugador del Barça

2008.06.12. 00:50:11

tenkl írta:
Attya írta:Az agyam eldobom, h mindenki dobálózik a nevekkel ( mutinho, lucho gonzalez...stb) nézzétek + a spanyolok meccsét és gondolkozzatok el rajta, h ki irányit!!!! Segitek, XAVI!!!!! Az a különbség, h ott más taktikával küldik pályára, más felállásban. Ha elmegy Deco nem kell helyette senki, csak 1 jó edző kell 1 normális taktikával, ennyi!!!!! Sok csapat sírva könyörögne Xavi-ért és Iniesta-ért!!!!!!!
hát eldobhatod az agyad, mert Xavi nem irányító, ahogyan Iniesta sem. Xavi akármennyire is hülyén hangzik védekező felfogású középpályás, aki azért felmegy a támadásokkal, és pontos labdákat ad. De nem irányító!!! Szerintem pont Moutinho meg Lucho kellene irányítónak.

Hadd kérdezzem már meg, kinek mit jelent az, hogy irányító?? :?: :?:
Mert ez már kezd vicces lenni. :P

ui:Lucho nem Barca szintű játékos, Moutinho-ért meg 30millát soha nem adnék (ha jól tudom annyi a kivásárlási ára). :wink:
Laza
Capitá del Barça

2008.06.11. 23:56:47

Szerintem tökéletes cserének..és kitudja,még lehet be is férne a kezdőbe is....de én akkor is mindenképp Villa párti vok...
Andris
Adminisztrátor

2008.06.11. 23:53:45

Laza írta:Kajak Gomezzel vettük fel a kapcsolatot?
Vele is. CSerecsatárnak 10en 1-2 millióért 22 évesen 190 centivel és sok góllal.. szerintem megfelelne. Persze jobbakat is el bírnék képzelni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Laza
Capitá del Barça

2008.06.11. 23:50:00

Kajak Gomezzel vettük fel a kapcsolatot?
depth
Capitá del Barça

2008.06.11. 23:27:59

lionelmessi19 írta:na, Moutinho nagyon gyenge napot fogott ki. Pedig most előrébb játszott, Deco mellett, a jobb oldalon, Deco meg a balon, nem úgy mint a törökök ellen, hátrébb.
Szvsz nem voltak ennyire kötöttek a posztok, pont azt néztem, h egyfolytában változtatták a helyzetüket. De az biztos, h nem vkp-t játszott Moutinho.

Am, ez alapján a két meccs alapján nem győzött meg a fiatal portugál. Direkt őt és Decot figyeltem. Deco újra a régi önmagát idézte. Az összes gólban benne volt. Először egy gólt, aztán egy gólpassz, aztán egy hatalmas labdát adott C.Ronaldonak, aki továbbadta Quaresmának.

Moutinho meg kis túlzással elveszett. Több van benne ennél, de ettől függetlenül örülnék, ha jönne. Az elején még nem kapna annyi lehetőséget, padozna, onnan állna be és szépen lassan beépülhetne. Csak az a baj, h padra meg drága.
Andris
Adminisztrátor

2008.06.11. 22:34:56

na, Moutinho nagyon gyenge napot fogott ki. Pedig most előrébb játszott, Deco mellett, a jobb oldalon, Deco meg a balon, nem úgy mint a törökök ellen, hátrébb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
roy69
Barça B

2008.06.11. 22:24:56

1 szavas hsz-eket NEM írunk!
S.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.11. 22:21:59

Laza írta:Benza...ráadásulBenza az EB-n se csinált semmit pedig most meg mutathatta vna...ettől függetlenűl kiváló játékos de nem ő az aki kell nekünk...
nem csinált? már vége az EB-nek? hmm nemis tudtam...még csak 1 meccset játszott...meg úgy általában a franciák is.csodát vársz tőle, mert az első európa bajnoki meccsén nemsokat mutatott? ezeket sosem fogom megérteni... :?
KakáACM22
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.11. 22:16:22

roy69 írta:
on: nem tudja vki, hogy mennyire érdeklődünk Villa után? :roll: Mert, ha így fog játszani, mint az oroszok ellen, az EB végére sztem 40-re felmegy az ára :roll: Le kéne ülni vele tárgyalni minél hamarabb, azaz a Valenciával. Minél gyorsabban el kell hozni, Eto'o-t meg eladni a búsba! Remélem összejön az üzlet! :roll:
Teljesen egyet értek Veled!Ide Villa kell nem Eto'o!Amit idén művelt az siralmas...Viszont a szája nagy...nah hát gratulálok...Én is nagyon remélem,h idejön Villa és Silva!Moutinho-ról nem is beszélek,m ha ők 3an idejönnek sztem elég is volt az igazolásokból,m igy lesz bajnok esélyes csapatunk!Hajrá vezetőség, legalább most mutassanak valamit :!: :shock:
Hogy érted hogy amit Eto'o művelt az siralmas? 18 meccs/16 gól. Ha neked ez siralmas akkor nem tudod a szó jelentését :D :D
Laza
Capitá del Barça

2008.06.11. 22:15:42

Villa lenne a legjobb nem pedig Ibra meg Benza!!!!Villa 22x könnyebben illeszkedne be és csak jobban erzi a spanyol bajnoki ritmusát mint ibra vagy Benza...ráadásulBenza az EB-n se csinált semmit pedig most meg mutathatta vna...ettől függetlenűl kiváló játékos de nem ő az aki kell nekünk...
Silva és Villa-t csomagba elhoznánk 50 millioert meg Gudi ért
Moutinho vagy Van der Vaart max30 ért elhoznánk jok lennénk...
nem tudom Hleb-bel mi a helyzet de szerintem ha nem vennénk jobb közepet akkor Messi is tudná játszani esteleg es akkor felszabadulna egy csatár poszt...
----------------Valdes---------------
-alves--Puyol--Cáceres--abidal---
------------Keita/Touré-------------
-Messi-------Xavi/moutinho/iniesta----Ronnie/Silva
---------Henry------------Villa-------------

Deco-t meg 20 milla allatt nem nagyon adnám el ha igy folytatja...
Cserének le igazolnám PL.:Gomis-t ugyse árt a Sant Etinnek vagy 15 milla...ráadásul fiatal erőszakos gólerős...[/b]
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.11. 22:07:44

roy69 írta:Én nem vitatkoztam veled cs elmondtam saját érveim!Eto'o már nem kell és ez tény!Egy fiatalabb aki ugyanugy spanyolországba játszik már miota nem jobb mint egy kiégett idősebb játékos!de legyen neked igazad!én cs a legjobbat akarom a Barca-nak!
:wink:
Kiégett sztár. :lol: :lol: :lol: Vicces vagy.
Villa 26, Eto'o 27 éves, hú de nagy váltás a korokat tekintve.
Ez a nem kell az tény kijelentés megint csak erős, de ahogy érzed.
Minden bizonnyal az a legjobb a Barcának, ha eladjuk a világ egyik legjobb csatárát.
roy69
Barça B

2008.06.11. 22:04:03

Én nem vitatkoztam veled cs elmondtam saját érveim!Eto'o már nem kell és ez tény!Egy fiatalabb aki ugyanugy spanyolországba játszik már miota nem jobb mint egy kiégett idősebb játékos!de legyen neked igazad!én cs a legjobbat akarom a Barca-nak!
:wink:
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.11. 22:01:19

roy69 írta:
Csak a Barca! írta:
Szerintem inkább te vagy siralmas. 18 bajnoki 16 gól az olyan rossz? Ne írogass marhaságokat. Semmivel nem jobb Villa, sőt.
Ne mond már...oké lehet az vagyok de 16 gólt lőtt!állítólag gól király is lett vele meg ki lettünk vele segítve!hmmm huhaa kezdem azt hinni,h igazad van!na neee :shock:
Nagyon lol vagy. Szerinted van értelme annak amit leírtál mert én nem sokat értek belőle, remélem legalább te igen.

18meccs 16 gól az teljesen jó. Sokat volt sérül, ha nem lett volna az, akkor nem ennyit termelt volna. Sajnos ezzel is számolni kell. Villa is megtud ám sérülni. :wink:

Vita lezárva részemről, legalábbis veled biztos.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.06.11. 21:59:14

Eto'o jól játszott azon kevés mérkőzéseken, amin játszott, jók a mutatói, de mivel váltani szeretne, Laportáék nem fognak ellenkezni ellene! Éns e mit mondjak! Sok időt töltött már a Barcánál és tudjuk, hogy 4-5 évenként cserélni kell az embereket! Remélem Villát idehozzák a helyére, és Silva-t is! Egy csomagban 55 millió az áruk szerintem! Eto'o-ból és Decoból durván meg van mindkettejük!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
roy69
Barça B

2008.06.11. 21:56:30

Csak a Barca! írta:
Szerintem inkább te vagy siralmas. 18 bajnoki 16 gól az olyan rossz? Ne írogass marhaságokat. Semmivel nem jobb Villa, sőt.
Ne mond már...oké lehet az vagyok de 16 gólt lőtt!állítólag gól király is lett vele meg ki lettünk vele segítve!hmmm huhaa kezdem azt hinni,h igazad van!na neee :shock:
roy69
Barça B

2008.06.11. 21:53:23

Predator írta:Egyet kell értenem a Moutinho ellenesekkel...fiatal,technikás el kell ismerni,de hogy Ő irányítsa a Barcát??? :shock: kicsit túlzás...max pár év múlva,de nekünk most kell valaki,aki tényleg képes irányítani...továbbra is Lucho Gonzalezre teszem a voksom,bár sajnos ez nem jelenti azt,h meg is vesszük :P :roll: :(
A lényeg a lényeg Moutinho szerintem még kevés ahhoz,h itt legyen irányító, Lucho sokkal jobb lenne...
Istenem!kezdem azzal,h egyáltalán nincs igazad...ugymond lenézed Moutinho-t,m fiatal?!okés elfogadom!de érvelek egy kicsit mellette!kezdem azzal,h fiatal?!igen az és mégis válogatott!jah állítólag kezdő!Lucho merre van?válogatott?nem is beszlke arról,h kezdő lenne...meg ha akkora játékos(oké tud a srác) de akkor már rég elvitte volna valamelyik nagy klub!de már idősebb mint Moutinho és őt(Moutinho) mégis hivja egy nagy klub!Meg sztem Moutinho drágább is!ez jelent valamit!de szólj ha tévedek!nah én cs ennyit akartam!mindenki döntse el,h mit gondol! :wink:
Laza
Capitá del Barça

2008.06.11. 21:51:15

Villa lenne a legjobb nem pedig Ibra meg Benza!!!!Villa 22x könnyebben illeszkedne be és csak jobban erzi a spanyol bajnoki ritmusát mint ibra vagy Benza...ráadásulBenza az EB-n se csinált semmit pedig most meg mutathatta vna...ettől függetlenűl kiváló játékos de nem ő az aki kell nekünk...
Silva és Villa-t csomagba elhoznánk 50 millioert meg Gudi ért
Moutinho vagy Van der Vaart max30 ért elhoznánk jok lennénk...
nem tudom Hleb-bel mi a helyzet de szerintem ha nem vennénk jobb közepet akkor Messi is tudná játszani esteleg es akkor felszabadulna egy csatár poszt...
----------------Valdes---------------
-alves--Puyol--Cáceres--abidal---
------------Keita/Touré-------------
-Messi-------Xavi/moutinho/iniesta----Ronnie/Silva
---------Henry------------Villa-------------

Deco-t meg 20 milla allatt nem nagyon adnám el ha igy folytatja...
Cserének le igazolnám PL.:Gomis-t ugyse árt a Sant Etinnek vagy 15 milla...ráadásul fiatal erőszakos gólerős...
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.11. 21:48:33

roy69 írta:Teljesen egyet értek Veled!Ide Villa kell nem Eto'o!Amit idén művelt az siralmas...Viszont a szája nagy...nah hát gratulálok...Én is nagyon remélem,h idejön Villa és Silva!Moutinho-ról nem is beszélek,m ha ők 3an idejönnek sztem elég is volt az igazolásokból,m igy lesz bajnok esélyes csapatunk!Hajrá vezetőség, legalább most mutassanak valamit :!: :shock:
roy69
Barça B

2008.06.11. 21:45:21

on: nem tudja vki, hogy mennyire érdeklődünk Villa után? :roll: Mert, ha így fog játszani, mint az oroszok ellen, az EB végére sztem 40-re felmegy az ára :roll: Le kéne ülni vele tárgyalni minél hamarabb, azaz a Valenciával. Minél gyorsabban el kell hozni, Eto'o-t meg eladni a búsba! Remélem összejön az üzlet! :roll:
Teljesen egyet értek Veled!Ide Villa kell nem Eto'o!Amit idén művelt az siralmas...Viszont a szája nagy...nah hát gratulálok...Én is nagyon remélem,h idejön Villa és Silva!Moutinho-ról nem is beszélek,m ha ők 3an idejönnek sztem elég is volt az igazolásokból,m igy lesz bajnok esélyes csapatunk!Hajrá vezetőség, legalább most mutassanak valamit :!: :shock:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.06.11. 21:29:50

off: André! Hanyas voltál(vagy) nyelvtanból? A legnagyobb jóindulattal a pótvizsgán is meghúználak! Istenem, tanluj már meg normálisan írni, mert a szemem belefájdul 2 mondatodba!

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
tenkl
Jugador d'estrella

2008.06.11. 21:19:46

Attya írta:Az agyam eldobom, h mindenki dobálózik a nevekkel ( mutinho, lucho gonzalez...stb) nézzétek + a spanyolok meccsét és gondolkozzatok el rajta, h ki irányit!!!! Segitek, XAVI!!!!! Az a különbség, h ott más taktikával küldik pályára, más felállásban. Ha elmegy Deco nem kell helyette senki, csak 1 jó edző kell 1 normális taktikával, ennyi!!!!! Sok csapat sírva könyörögne Xavi-ért és Iniesta-ért!!!!!!!
hát eldobhatod az agyad, mert Xavi nem irányító, ahogyan Iniesta sem. Xavi akármennyire is hülyén hangzik védekező felfogású középpályás, aki azért felmegy a támadásokkal, és pontos labdákat ad. De nem irányító!!! Szerintem pont Moutinho meg Lucho kellene irányítónak.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Attya
Jugador d'estrella

2008.06.11. 21:07:36

Az agyam eldobom, h mindenki dobálózik a nevekkel ( mutinho, lucho gonzalez...stb) nézzétek + a spanyolok meccsét és gondolkozzatok el rajta, h ki irányit!!!! Segitek, XAVI!!!!! Az a különbség, h ott más taktikával küldik pályára, más felállásban. Ha elmegy Deco nem kell helyette senki, csak 1 jó edző kell 1 normális taktikával, ennyi!!!!! Sok csapat sírva könyörögne Xavi-ért és Iniesta-ért!!!!!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
faithnomore
Entrenador del Barça

2008.06.11. 21:04:13

szerintem megvannak a vezetői adottságai, de akkor is Xavi az egyik legjobb playa. Ő nem tudná irányítani a Barcát?
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Figinho
Jugador d'estrella

2008.06.11. 20:55:27

hortobagyikrisz írta:André!!!!

De nálunk vk-ban Toure, Keita és esetleg Rafa Marquez játszik!!!!
Deco helyén játszik Xavi és Iniesta!!!!
Hát akkor meg minek ide nekünk Moutinho???
Fogjátok már fel, hogy ez a Moutinho még fiatal!!!
Ha megveszik akkor meg adják kölcsön valamelyik spanyol középcsapatnak, hogy erősödjön és taktikailag is érlelődjön!!! Várjuk meg, hogy a Barca eladja e Decot!!!
Xavi és Iniesta posztja teljesen eltérő Decoétól + nem hiszem h huszonyakárhány millióért Moutinhot csak úgy lepasszolnák kölcsönbe :roll:
Predator
Barça B

2008.06.11. 20:55:27

Egyet kell értenem a Moutinho ellenesekkel...fiatal,technikás el kell ismerni,de hogy Ő irányítsa a Barcát??? :shock: kicsit túlzás...max pár év múlva,de nekünk most kell valaki,aki tényleg képes irányítani...továbbra is Lucho Gonzalezre teszem a voksom,bár sajnos ez nem jelenti azt,h meg is vesszük :P :roll: :(
A lényeg a lényeg Moutinho szerintem még kevés ahhoz,h itt legyen irányító, Lucho sokkal jobb lenne...
Lezárt