Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tenkl írta:hát eldobhatod az agyad, mert Xavi nem irányító, ahogyan Iniesta sem. Xavi akármennyire is hülyén hangzik védekező felfogású középpályás, aki azért felmegy a támadásokkal, és pontos labdákat ad. De nem irányító!!! Szerintem pont Moutinho meg Lucho kellene irányítónak.Attya írta:Az agyam eldobom, h mindenki dobálózik a nevekkel ( mutinho, lucho gonzalez...stb) nézzétek + a spanyolok meccsét és gondolkozzatok el rajta, h ki irányit!!!! Segitek, XAVI!!!!! Az a különbség, h ott más taktikával küldik pályára, más felállásban. Ha elmegy Deco nem kell helyette senki, csak 1 jó edző kell 1 normális taktikával, ennyi!!!!! Sok csapat sírva könyörögne Xavi-ért és Iniesta-ért!!!!!!!
Vele is. CSerecsatárnak 10en 1-2 millióért 22 évesen 190 centivel és sok góllal.. szerintem megfelelne. Persze jobbakat is el bírnék képzelni.Laza írta:Kajak Gomezzel vettük fel a kapcsolatot?
Szvsz nem voltak ennyire kötöttek a posztok, pont azt néztem, h egyfolytában változtatták a helyzetüket. De az biztos, h nem vkp-t játszott Moutinho.lionelmessi19 írta:na, Moutinho nagyon gyenge napot fogott ki. Pedig most előrébb játszott, Deco mellett, a jobb oldalon, Deco meg a balon, nem úgy mint a törökök ellen, hátrébb.
nem csinált? már vége az EB-nek? hmm nemis tudtam...még csak 1 meccset játszott...meg úgy általában a franciák is.csodát vársz tőle, mert az első európa bajnoki meccsén nemsokat mutatott? ezeket sosem fogom megérteni...Laza írta:Benza...ráadásulBenza az EB-n se csinált semmit pedig most meg mutathatta vna...ettől függetlenűl kiváló játékos de nem ő az aki kell nekünk...
Hogy érted hogy amit Eto'o művelt az siralmas? 18 meccs/16 gól. Ha neked ez siralmas akkor nem tudod a szó jelentésétroy69 írta:Teljesen egyet értek Veled!Ide Villa kell nem Eto'o!Amit idén művelt az siralmas...Viszont a szája nagy...nah hát gratulálok...Én is nagyon remélem,h idejön Villa és Silva!Moutinho-ról nem is beszélek,m ha ők 3an idejönnek sztem elég is volt az igazolásokból,m igy lesz bajnok esélyes csapatunk!Hajrá vezetőség, legalább most mutassanak valamiton: nem tudja vki, hogy mennyire érdeklődünk Villa után?Mert, ha így fog játszani, mint az oroszok ellen, az EB végére sztem 40-re felmegy az ára
Le kéne ülni vele tárgyalni minél hamarabb, azaz a Valenciával. Minél gyorsabban el kell hozni, Eto'o-t meg eladni a búsba! Remélem összejön az üzlet!
![]()
Kiégett sztár.roy69 írta:Én nem vitatkoztam veled cs elmondtam saját érveim!Eto'o már nem kell és ez tény!Egy fiatalabb aki ugyanugy spanyolországba játszik már miota nem jobb mint egy kiégett idősebb játékos!de legyen neked igazad!én cs a legjobbat akarom a Barca-nak!
Nagyon lol vagy. Szerinted van értelme annak amit leírtál mert én nem sokat értek belőle, remélem legalább te igen.roy69 írta:Ne mond már...oké lehet az vagyok de 16 gólt lőtt!állítólag gól király is lett vele meg ki lettünk vele segítve!hmmm huhaa kezdem azt hinni,h igazad van!na neeeCsak a Barca! írta:
Szerintem inkább te vagy siralmas. 18 bajnoki 16 gól az olyan rossz? Ne írogass marhaságokat. Semmivel nem jobb Villa, sőt.
Ne mond már...oké lehet az vagyok de 16 gólt lőtt!állítólag gól király is lett vele meg ki lettünk vele segítve!hmmm huhaa kezdem azt hinni,h igazad van!na neeeCsak a Barca! írta:
Szerintem inkább te vagy siralmas. 18 bajnoki 16 gól az olyan rossz? Ne írogass marhaságokat. Semmivel nem jobb Villa, sőt.
Istenem!kezdem azzal,h egyáltalán nincs igazad...ugymond lenézed Moutinho-t,m fiatal?!okés elfogadom!de érvelek egy kicsit mellette!kezdem azzal,h fiatal?!igen az és mégis válogatott!jah állítólag kezdő!Lucho merre van?válogatott?nem is beszlke arról,h kezdő lenne...meg ha akkora játékos(oké tud a srác) de akkor már rég elvitte volna valamelyik nagy klub!de már idősebb mint Moutinho és őt(Moutinho) mégis hivja egy nagy klub!Meg sztem Moutinho drágább is!ez jelent valamit!de szólj ha tévedek!nah én cs ennyit akartam!mindenki döntse el,h mit gondol!Predator írta:Egyet kell értenem a Moutinho ellenesekkel...fiatal,technikás el kell ismerni,de hogy Ő irányítsa a Barcát???kicsit túlzás...max pár év múlva,de nekünk most kell valaki,aki tényleg képes irányítani...továbbra is Lucho Gonzalezre teszem a voksom,bár sajnos ez nem jelenti azt,h meg is vesszük
![]()
![]()
![]()
A lényeg a lényeg Moutinho szerintem még kevés ahhoz,h itt legyen irányító, Lucho sokkal jobb lenne...
Szerintem inkább te vagy siralmas. 18 bajnoki 16 gól az olyan rossz? Ne írogass marhaságokat. Semmivel nem jobb Villa, sőt.roy69 írta:Teljesen egyet értek Veled!Ide Villa kell nem Eto'o!Amit idén művelt az siralmas...Viszont a szája nagy...nah hát gratulálok...Én is nagyon remélem,h idejön Villa és Silva!Moutinho-ról nem is beszélek,m ha ők 3an idejönnek sztem elég is volt az igazolásokból,m igy lesz bajnok esélyes csapatunk!Hajrá vezetőség, legalább most mutassanak valamit![]()
Teljesen egyet értek Veled!Ide Villa kell nem Eto'o!Amit idén művelt az siralmas...Viszont a szája nagy...nah hát gratulálok...Én is nagyon remélem,h idejön Villa és Silva!Moutinho-ról nem is beszélek,m ha ők 3an idejönnek sztem elég is volt az igazolásokból,m igy lesz bajnok esélyes csapatunk!Hajrá vezetőség, legalább most mutassanak valamiton: nem tudja vki, hogy mennyire érdeklődünk Villa után?Mert, ha így fog játszani, mint az oroszok ellen, az EB végére sztem 40-re felmegy az ára
Le kéne ülni vele tárgyalni minél hamarabb, azaz a Valenciával. Minél gyorsabban el kell hozni, Eto'o-t meg eladni a búsba! Remélem összejön az üzlet!
hát eldobhatod az agyad, mert Xavi nem irányító, ahogyan Iniesta sem. Xavi akármennyire is hülyén hangzik védekező felfogású középpályás, aki azért felmegy a támadásokkal, és pontos labdákat ad. De nem irányító!!! Szerintem pont Moutinho meg Lucho kellene irányítónak.Attya írta:Az agyam eldobom, h mindenki dobálózik a nevekkel ( mutinho, lucho gonzalez...stb) nézzétek + a spanyolok meccsét és gondolkozzatok el rajta, h ki irányit!!!! Segitek, XAVI!!!!! Az a különbség, h ott más taktikával küldik pályára, más felállásban. Ha elmegy Deco nem kell helyette senki, csak 1 jó edző kell 1 normális taktikával, ennyi!!!!! Sok csapat sírva könyörögne Xavi-ért és Iniesta-ért!!!!!!!
Xavi és Iniesta posztja teljesen eltérő Decoétól + nem hiszem h huszonyakárhány millióért Moutinhot csak úgy lepasszolnák kölcsönbehortobagyikrisz írta:André!!!!
De nálunk vk-ban Toure, Keita és esetleg Rafa Marquez játszik!!!!
Deco helyén játszik Xavi és Iniesta!!!!
Hát akkor meg minek ide nekünk Moutinho???
Fogjátok már fel, hogy ez a Moutinho még fiatal!!!
Ha megveszik akkor meg adják kölcsön valamelyik spanyol középcsapatnak, hogy erősödjön és taktikailag is érlelődjön!!! Várjuk meg, hogy a Barca eladja e Decot!!!