Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

, meg adott egy labdát amit Ronaldo bevágott, azon kivül meg annyi eladott labdája volt hogy meguntam számolni
 , meg adott egy labdát amit Ronaldo bevágott, azon kivül meg annyi eladott labdája volt hogy meguntam számolni  !!! Összetehetjük a kezünket hogy az Inter és a Chelsea is érdeklödik érte, és még jo pénzt is kaphatunk érte...
 !!! Összetehetjük a kezünket hogy az Inter és a Chelsea is érdeklödik érte, és még jo pénzt is kaphatunk érte...

.
 . bal szélre a Mancinis elképzelésem kezd dugába dölni. Az Interrel álitólag jól haladnak a tárgyalások. Mancini ára 15 millió... pff. ennyiért szerintem bárkinek megéri. Sajnálom, hogy ez igy alakul megnéztem volna mire képes itt.
 bal szélre a Mancinis elképzelésem kezd dugába dölni. Az Interrel álitólag jól haladnak a tárgyalások. Mancini ára 15 millió... pff. ennyiért szerintem bárkinek megéri. Sajnálom, hogy ez igy alakul megnéztem volna mire képes itt.

remélem nem sértődsz meg..
  remélem nem sértődsz meg..