Barça Igazolások 2008-09
- barca0417
- Entrenador del Barça
ha cserecsatárt keresünk, amolyan Larsson utódot, akkor Gomes helyett én jobban örülnék egy másik Gomesnek: Nuno Gomesnek. Mit gondoltok?
Szerintem jó játékos, az Eb-n se játszik rosszul, 32 éves, cserepadra tökéletes lenne. És olcsóbb is, meg szerintem jobb is mint a stuttgarti.
Szerintem jó játékos, az Eb-n se játszik rosszul, 32 éves, cserepadra tökéletes lenne. És olcsóbb is, meg szerintem jobb is mint a stuttgarti.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
André T. : Ajánlom olvasd el mégegyszer a cikket. Egyértelműen az a mondanivalója, hogy fölösleges a középpályát erősíteni, mert az már így is bomba erős Xavival Iniestával Keitaval és Touréval, egyelőre a legégetőbb kérdés a csatárposzt, ahova Benzema ideális lenne szte.
Nem mondom, hogy a valaha volt legnagyobb edző, de azért nem annyira hülye mint te beállítod, inkább olvasd végig mégegyszer a cikket így, hogy adtam támpontot az értelmezéshez
(Én nem mondom, hogy nem kell kp, csak a cikket fordítottam)
Nem mondom, hogy a valaha volt legnagyobb edző, de azért nem annyira hülye mint te beállítod, inkább olvasd végig mégegyszer a cikket így, hogy adtam támpontot az értelmezéshez

(Én nem mondom, hogy nem kell kp, csak a cikket fordítottam)
- csabimo
- Capitá del Barça
Szerintem Deco tegnap ugyanolyan szerencsétlen volt mint a bajnokságban! Rugottt egy hatalmas golt
, meg adott egy labdát amit Ronaldo bevágott, azon kivül meg annyi eladott labdája volt hogy meguntam számolni
!!! Összetehetjük a kezünket hogy az Inter és a Chelsea is érdeklödik érte, és még jo pénzt is kaphatunk érte...

Gondolom olvastátok már ezt a Camachós hirt ami többek között a Goal.c
omon és a Sport.esen is szerepel mert nekem az a véleményem erről a hir
ről hogy látszik az hogy ez a Camachó milyen gyenge 1 ember az hogy
mennyire nemvalósem edzőnek és szövetségi kapitánynaksem.Mert bocs
ássa meg a világ de aki egy középályást összekever egy csatárral az tényl
eg nemért a futtbalhoz szerintem.Ezt azért mondom mert aki nem olvasta
esetleg hirt akkor elmondanám hogy ez a nagyokos illtv.nagytudású ember
azt tanácsolta Pepéknek hogy ne Moutinhót hanem Benzemátt szerződtess
ékle na most ezzel csak az a probléma mint mondtam hogy:
1:Moutinhó KP és nempedig csatár mint Benzema.
2.Akkor ezek szerint Decó helyén majd Benzema fog játszani!!!
3.Ha azt mondta volna ez a tudálékos hogy pl:Trezegué helyett jöhetne
Benzema azt mondjuk még megérti az ember na de hogy egykp helyére???
ez az ember vagy megbolondult vagy én nemtudom hogy mivan vele de
ebből is látszik hogy miért rúgtáki a szövetségi kapitányi posztról hát ezért
mert még a játékosok posztjátsem ismeri csak beszél illtv. cselekszik észn
élkül a hülyéje.
omon és a Sport.esen is szerepel mert nekem az a véleményem erről a hir
ről hogy látszik az hogy ez a Camachó milyen gyenge 1 ember az hogy
mennyire nemvalósem edzőnek és szövetségi kapitánynaksem.Mert bocs
ássa meg a világ de aki egy középályást összekever egy csatárral az tényl
eg nemért a futtbalhoz szerintem.Ezt azért mondom mert aki nem olvasta
esetleg hirt akkor elmondanám hogy ez a nagyokos illtv.nagytudású ember
azt tanácsolta Pepéknek hogy ne Moutinhót hanem Benzemátt szerződtess
ékle na most ezzel csak az a probléma mint mondtam hogy:
1:Moutinhó KP és nempedig csatár mint Benzema.
2.Akkor ezek szerint Decó helyén majd Benzema fog játszani!!!
3.Ha azt mondta volna ez a tudálékos hogy pl:Trezegué helyett jöhetne
Benzema azt mondjuk még megérti az ember na de hogy egykp helyére???
ez az ember vagy megbolondult vagy én nemtudom hogy mivan vele de
ebből is látszik hogy miért rúgtáki a szövetségi kapitányi posztról hát ezért
mert még a játékosok posztjátsem ismeri csak beszél illtv. cselekszik észn
élkül a hülyéje.
sztem moutinho nagy csapatban akar majd játszani, ha kell nekünk akk. jó ajánlat és szerintem a miénk a portugál.
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
-
- Jugador del Barça
Luchot elégszer láttam játszani, hogy ezt írjamZsolti írta:Ja ha nem lucho akkor ki?chrisnagy13 írta:![]()
![]()
![]()
Biztosan sokszor láttad játszani...
Moutinho meg 21 éves...eddig volt két elfogadható meccse az EB-n...ha 30-at nem is,de 20-25-öt simán megér.

Engem eddig nem győzött meg arról, hogy a barca-nak mindenképpen ő kéne középpályára.
Moutinho rendben van, hogy fiatal és még fejlődhet is, de az is lehet, hogy nem fog. Elég rizikós lenne őt ennyi pénzért leigazolni, de lehet, hogy jó lenne... Ki tudja?

[quote="Csiszi"6""]Húú...most néztem Sport.es-t
van jó pár hír a Barcáról az oldalon...csak kár, hogy nem értek semmit belölle!!
[/quote]
Sok újdonság nincs, csak hogy Hleb alternatívája Pirlo lehet, aki a napokban lenyilatkozta, hogy szívesen kipróbálná magát külföldön, és ha Hleb a Bayern-be menne, akkor felvennénk vele a a kapcsolatot.
van jó pár hír a Barcáról az oldalon...csak kár, hogy nem értek semmit belölle!!

Sok újdonság nincs, csak hogy Hleb alternatívája Pirlo lehet, aki a napokban lenyilatkozta, hogy szívesen kipróbálná magát külföldön, és ha Hleb a Bayern-be menne, akkor felvennénk vele a a kapcsolatot.
- barca0417
- Entrenador del Barça
Még semmi se biztos. Nekem is Mancini a favoritoma szélre. Neki örülnék legjobban. 15 millát bőven megér.Capon írta:bal szélre a Mancinis elképzelésem kezd dugába dölni. Az Interrel álitólag jól haladnak a tárgyalások. Mancini ára 15 millió... pff. ennyiért szerintem bárkinek megéri. Sajnálom, hogy ez igy alakul megnéztem volna mire képes itt.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nekem is a legszebb álmom Diego lenne itt. Főleg hogy a legkomolyabb érdeklődője a Marseille... erről ennyit. Örülnék ha nálunk játszana.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Pontosan! Sőt mivel most a Real rászállt a cica fiúra akár még el is halászhatnánk az orruk elől!!!Rivaldo11 írta:Még mindig azt mondom hogy Diegora kellene hajtani. Sokan poénkodtak a Diego-Nasri jkettőssel, de azt kell mondanom, hogy egyelőre nagyságrendekkel többet mutatnak, mint Moutinho, aki egyébként szintén tehetséges, és elképzelhető hogy be is vállna, ám szerintem eddigi produktuma kevés ahhoz, hogy egy több trófaát megcélzó Barcát irányítson. 25 millát meg nem ér.

Bár kevés az esély rá Pep-nek úgy nézki más tervei vannak...
reméljük neki lesz igaza!

- Capon
- Llegenda del Barça

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- barca0417
- Entrenador del Barça
egyetértek. elvégre Deco-t kéne pótolni,és erre Diego képes vagy Van der Vaart.Moutinho nagyon jó de egyenlőre nem ő a legjobb azon a poszton. De ha ő jönne az se lenne rossz. Csak miatta valahogy nemannyira szívesen tenném Iniestát vagy Xavit a kispadra.Rivaldo11 írta:Még mindig azt mondom hogy Diegora kellene hajtani. Sokan poénkodtak a Diego-Nasri jkettőssel, de azt kell mondanom, hogy egyelőre nagyságrendekkel többet mutatnak, mint Moutinho, aki egyébként szintén tehetséges, és elképzelhető hogy be is vállna, ám szerintem eddigi produktuma kevés ahhoz, hogy egy több trófaát megcélzó Barcát irányítson. 25 millát meg nem ér.

-
- Jugador del Barça
Húú...most néztem Sport.es-t

..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

-
- Jugador d'estrella
Na kezeld helyén a dolgokat: Eto'o messze nincs kiégve, sztem nagy baromságot mondtál...., aztán Eto'onak kitették a szűrét, ígyis-úgyis menni fog. A hasonlítási alapot meg tegyük Eto'o szintjére, ne arra, hogy mióta játszik a spanyoloknál-.....!roy69 írta:Én nem vitatkoztam veled cs elmondtam saját érveim!Eto'o már nem kell és ez tény!Egy fiatalabb aki ugyanugy spanyolországba játszik már miota nem jobb mint egy kiégett idősebb játékos!de legyen neked igazad!én cs a legjobbat akarom a Barca-nak!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
-
- Jugador del Barça
Jó lenne ha csak így működne a dolog!!!senzu írta:Moutinhonak tényleg érnie kéne még pár évet, Nasriról valszeg lecsúsztunk,Rivaldo11 írta:Még mindig azt mondom hogy Diegora kellene hajtani. Sokan poénkodtak a Diego-Nasri jkettőssel, de azt kell mondanom, hogy egyelőre nagyságrendekkel többet mutatnak, mint Moutinho, aki egyébként szintén tehetséges, és elképzelhető hogy be is vállna, ám szerintem eddigi produktuma kevés ahhoz, hogy egy több trófaát megcélzó Barcát irányítson. 25 millát meg nem ér.
ha a hollandok hasonlóan fognak teljesíteni, mint az olaszok ellen, akkor VdV ára csillagászati magasságokba fog szökni, úgyhogy marad Diego
de Diego felé való érdeklődésről semmit sem hallani...SAJNOS!!
mert tényleg jó lenne!!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

- senzu
- Entrenador del Barça
Moutinhonak tényleg érnie kéne még pár évet, Nasriról valszeg lecsúsztunk,Rivaldo11 írta:Még mindig azt mondom hogy Diegora kellene hajtani. Sokan poénkodtak a Diego-Nasri jkettőssel, de azt kell mondanom, hogy egyelőre nagyságrendekkel többet mutatnak, mint Moutinho, aki egyébként szintén tehetséges, és elképzelhető hogy be is vállna, ám szerintem eddigi produktuma kevés ahhoz, hogy egy több trófaát megcélzó Barcát irányítson. 25 millát meg nem ér.
ha a hollandok hasonlóan fognak teljesíteni, mint az olaszok ellen, akkor VdV ára csillagászati magasságokba fog szökni, úgyhogy marad Diego

- visca el barca
- Presidente del Barça
ne haragudj meg, de te vagy rettenetesen buta, vagy abszolút hozzá nem értő vagy...roy69 írta:Én nem vitatkoztam veled cs elmondtam saját érveim!Eto'o már nem kell és ez tény!Egy fiatalabb aki ugyanugy spanyolországba játszik már miota nem jobb mint egy kiégett idősebb játékos!de legyen neked igazad!én cs a legjobbat akarom a Barca-nak!
eto'o öreg és kiégett... jézusom... hova süllyedhetünk még színvonalban?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Még mindig azt mondom hogy Diegora kellene hajtani. Sokan poénkodtak a Diego-Nasri jkettőssel, de azt kell mondanom, hogy egyelőre nagyságrendekkel többet mutatnak, mint Moutinho, aki egyébként szintén tehetséges, és elképzelhető hogy be is vállna, ám szerintem eddigi produktuma kevés ahhoz, hogy egy több trófaát megcélzó Barcát irányítson. 25 millát meg nem ér.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Figyelj,nem akarlak megbántani,de az eddigi hsz.eid egytől egyig baromságok...Nem vagyok moderátor,de az a véleményem hogy üzeneteid nem éppen növelik a fórum színvonalát...roy69 írta:Én nem vitatkoztam veled cs elmondtam saját érveim!Eto'o már nem kell és ez tény!Egy fiatalabb aki ugyanugy spanyolországba játszik már miota nem jobb mint egy kiégett idősebb játékos!de legyen neked igazad!én cs a legjobbat akarom a Barca-nak!

- Andris
- Adminisztrátor
Az EB végéig Silva és Villa is nem-eladó státuszban vannak, ahogy már leírtuk jó sokszor mindenhol, szóval addig ne számítsatok nagy dolgokra, amíg a spanyolok bent vannak.roy69 írta:Mikor lesznek hirek a valenciai akcióról?Aki tud valamit légyszi írjátok fel!Köszi
Egyébként Sporton van egy cikk hogy 40et kéne adni érte minimum, és versenybe szállni az Arsenallal, a Madriddal, a Chelsea-vel, stb..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Mikor lesznek hirek a valenciai akcióról?Aki tud valamit légyszi írjátok fel!Köszi
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
lionelmessi19 írta:Spec. az előző meccse szerintem nem volt elfogadható. Mindenesetre nemlehet még az 1-2 meccsek alapján ítélni.
De 20 a kivásárlási ár, úgy emlékszem, szóval ha csapatok szállnak harcba érte, akkor itt felül licitálás lesz a dologból...
Egész pontosan 25 a kivásárlási ára, ami június 15én változik, nő, hogy pontosan mennyire is, azt nem tudom.
De a lényeg a lényeg nagy harc lesz érte. Azonban szerintem a Chelsea lesz a befutó így, hogy Scolari lesz az új edzőjük.
- Andris
- Adminisztrátor
Spec. az előző meccse szerintem nem volt elfogadható. Mindenesetre nemlehet még az 1-2 meccsek alapján ítélni.Zsolti írta:Ja ha nem lucho akkor ki?chrisnagy13 írta:
ui:Lucho nem Barca szintű játékos, Moutinho-ért meg 30millát soha nem adnék (ha jól tudom annyi a kivásárlási ára).![]()
![]()
![]()
Biztosan sokszor láttad játszani...![]()
Moutinho meg 21 éves...eddig volt két elfogadható meccse az EB-n...ha 30-at nem is,de 20-25-öt simán megér.
De 20 a kivásárlási ár, úgy emlékszem, szóval ha csapatok szállnak harcba érte, akkor itt felül licitálás lesz a dologból...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ja ha nem lucho akkor ki?chrisnagy13 írta:
ui:Lucho nem Barca szintű játékos, Moutinho-ért meg 30millát soha nem adnék (ha jól tudom annyi a kivásárlási ára).

Biztosan sokszor láttad játszani...