Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vitatkozhatunk, de én nem írtam le Raúlt, csak annyit írtam, hogy nem hiányzik, mert nélküle is elég gólerősek a csatárok.Zozzy 5 írta:ÉN se szeretem, ha kiforgatják a szavaimat. Én sem írtam olyat, hogy szerinted egy béna fos. Azt írtam, hogy Te ezen az EB-n leírtad Raúl személyét. Ha a "kutyának sem hiányzik" mondat mást jelent akkor bocs.Varga Tamás írta: Zoli!
Nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat, és olyan értelmet adnak neki, amilyet én nem írtam - egy szóval, egy gondolattal sem. Én azt írtam, hogy az élet eddig Aragonés mestert igazolta. Tehát: az eddigiek alapján nem hiányzik. Nem leírtam, nem írtam, hogy egy béna fos, aki már egy egyeneset sem tud a labdába rúgni. Csak azt, hogy nélküle is 6 gólt lőttek a spanyolok két meccsen. Ennyit írtam.
Legközelebb próbáld meg HELYESEN értelmezni az általam leírtakat. Általában igyekszem világosan és pontosan fogalmazni.
Köszönöm.
ÉN se szeretem, ha kiforgatják a szavaimat. Én sem írtam olyat, hogy szerinted egy béna fos. Azt írtam, hogy Te ezen az EB-n leírtad Raúl személyét. Ha a "kutyának sem hiányzik" mondat mást jelent akkor bocs.Varga Tamás írta: Zoli!
Nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat, és olyan értelmet adnak neki, amilyet én nem írtam - egy szóval, egy gondolattal sem. Én azt írtam, hogy az élet eddig Aragonés mestert igazolta. Tehát: az eddigiek alapján nem hiányzik. Nem leírtam, nem írtam, hogy egy béna fos, aki már egy egyeneset sem tud a labdába rúgni. Csak azt, hogy nélküle is 6 gólt lőttek a spanyolok két meccsen. Ennyit írtam.
Legközelebb próbáld meg HELYESEN értelmezni az általam leírtakat. Általában igyekszem világosan és pontosan fogalmazni.
Köszönöm.
Zoli!Zozzy 5 írta:Raul leírása Varga Tamáshoz fűződik, nem hozzádBányász írta: Én nem írtam le Rault...én nem szeretem Rault,ezért nem is hiányzik![]()
Nyílván az a "trend" amit mondasz,de én ellene szegülnék a trendeknek és nem feltétlenül csatárt vinnék be vesztett állásnál.Sőt...
Mivel ritka az,h egy csatár magának csinálja meg a helyzetet,szerintem kifizetödőbb egy kiszolgáló embert behozni ienkor.
Mert ha mondjuk Torres és Villa nem kerül helyzetbe akkor nem gondolom,h Raul annyival nagyobb klasszis,h Ő helyzteb kerülne magától...
Na mindegy nagyon ki van ez hegyezve Raulra,de nekem az általános véleményem is ez.Nem egyezik a véleményünk.
Amúgy amíg a hollandok menetelnek addig nem is érdekel semmi...Csak aztán veled folytatódott a vita.
De akkor lezárom én is annyival, ami a véleményem. Biztosabb fotelben érzeném magam, ha nem egy Sergio Garcia ülne a padon, ha már csatárokat is elvisznek cserének. És akkor itt jön az, amit mondassz, hogy vereség esetén se feltétlen csatárt kéne behozni. De akkor ennyi erővel ne is vigyenek cserecsatárokat, ha van egy Torresünk meg egy Villánk (persze ha meg nem ülne senki a padon mindenki meg lenne rökönyödve...)
Sajnos akkor is európabajnokok, szóval nevezhetem őket a nevükönozsimiki írta:,jó azért azt tudjuk,h a görögök még a svédeknél is gyengébbek,és még1x nem lesz olyan csoda
Többi mondandód meg teljesen úgy jön le,h a Hollandoknak hú de könnyű dolga volt,mert szegény franciák támadtak ellenük,nah mind1,ne fokozzuk tovább.
Másik dolog: nem becsülöm le a svédeket,hanem a spanyoloktól akik EB-t akarnak nyerni,na tőlük várom azt,h egy ilyen mentalitású csapatot IS mint a svédek,könnyebben győzzenek le,és 1-0ás vezetés után,ne üljünk rá a cumóra. A győzelemnek örülök,a mikéntjének már kevésbé.
A győzelmet nem kell megmagyarázni....ha megérdemelt ha nem a spanyolok nyertek,ennyi.cps46 írta:Szerintem megérdemelt a spanyol siker, már csak azért is, mert nálam semmit nem érdemel az a csapat, aki kizárólag a védekezéssel foglalkozik. Valóigaz, hogy a spanyolok nem olyan hatékonyak, mint a hollandok, de nem is voltak abban a helyzetben, mivel a hollandok a korai vezetés után szétkontrázták az ellenfeleiket, a spanyoloknak meg felállt védelemmel szemben kellett játszaniuk az egész második félidőben. Ráadásul véleményem szerint Aragones kinyírta a középpályát Xavi lecserélésével. Iniesta ma gyengébb volt, de szerintem az, hogy elmegyek jobb oldalon és beadom, nem az ő játéka.
Zozzy 5 írta: Szerintem kicsit lebecsülöd a svédeket...Első meccsen lazán nyertek az európabajnok ellen. Csatársorukban ottvan a világ jelenleg egyik legjobb csatára, plusz egy kivételes játékos Larsson személyében. Kötve hiszem, hogy a spanyolok 1-0 után simán nyerhettek volna 3-0ra. Ismétlem, nekik (svédek) a meccs pillanatában 3 pontjuk volt, franciáknak 1. És szerintem 1-0 után se nyíltak ki a svédek annyira, mint pl. a franciák. Birtokoltak egy kis labdát, meg IBra villant egyet.
Raul leírása Varga Tamáshoz fűződik, nem hozzádBányász írta: Én nem írtam le Rault...én nem szeretem Rault,ezért nem is hiányzik![]()
Nyílván az a "trend" amit mondasz,de én ellene szegülnék a trendeknek és nem feltétlenül csatárt vinnék be vesztett állásnál.Sőt...
Mivel ritka az,h egy csatár magának csinálja meg a helyzetet,szerintem kifizetödőbb egy kiszolgáló embert behozni ienkor.
Mert ha mondjuk Torres és Villa nem kerül helyzetbe akkor nem gondolom,h Raul annyival nagyobb klasszis,h Ő helyzteb kerülne magától...
Na mindegy nagyon ki van ez hegyezve Raulra,de nekem az általános véleményem is ez.Nem egyezik a véleményünk.
Amúgy amíg a hollandok menetelnek addig nem is érdekel semmi...
Én nem írtam le Rault...én nem szeretem Rault,ezért nem is hiányzikZozzy 5 írta:Jó, persze, lehet variálni, de azért szerintem az még ebben a mai világban is normális, hogy vesztésre állva esetleg behoznak egy másik csatártBányász írta: Szerintem egy csatárral is lehet támadó focit játszani...
Nem gondolom,h a csatárok száma határozza meg,h egy csapat mennyire akar gólt lőni.
Szóval ha majd a spanyolok futnak az eredmény után akkor szerintem 1 csatárral is ugyan olyan hatékonyan meg tudják azt tenni mint 2vel vagy 3mal.Másrészt butaságnak tartom Raul már mostani leírását, azért, mert rugtak párat az oroszoknak meg kettőt a svédeknek...
Szerintem kicsit lebecsülöd a svédeket...Első meccsen lazán nyertek az európabajnok ellen. Csatársorukban ottvan a világ jelenleg egyik legjobb csatára, plusz egy kivételes játékos Larsson személyében. Kötve hiszem, hogy a spanyolok 1-0 után simán nyerhettek volna 3-0ra. Ismétlem, nekik (svédek) a meccs pillanatában 3 pontjuk volt, franciáknak 1. És szerintem 1-0 után se nyíltak ki a svédek annyira, mint pl. a franciák. Birtokoltak egy kis labdát, meg IBra villant egyet.ozsimiki írta: Akkor hogy világos legyen: elég szomorú,ha egy betömörült svéd csapat ellen,ennyi a max a spanyoloktólEnnél többet vártam tőlük,és ezekután ha vhogy továbbkecmeregnek a franciák,vagy az olaszok,akkor könnyen az lehet mint ami volt a VB-én,sajnos. Mivel ugye akkor a két nagy sem úgy fogja elkezdeni a meccset,h hamar gólt kell szereznie. Teszem azt a Hollandok megalapozták azt,h kontrákra játszhassanak. A spanyolok is nyerhettek volna 3 góllal 1-0 után,mégse olyan volt a meccs képe,mint a C csoportban. Ez véletlen? Vagy a svédek 0-1 után is betömörültek,és 10 emberrel védekeztek? Nem. Viszont ezt sajnos a spanyolok nem tudták kihasználni.
Jó, persze, lehet variálni, de azért szerintem az még ebben a mai világban is normális, hogy vesztésre állva esetleg behoznak egy másik csatártBányász írta: Szerintem egy csatárral is lehet támadó focit játszani...
Nem gondolom,h a csatárok száma határozza meg,h egy csapat mennyire akar gólt lőni.
Szóval ha majd a spanyolok futnak az eredmény után akkor szerintem 1 csatárral is ugyan olyan hatékonyan meg tudják azt tenni mint 2vel vagy 3mal.
Rosszul jött leZozzy 5 írta: Azt írtam, hogy a hollandoknak még nem kellett olyan csapattal játszania, akiknek mint kisebb név tökéletes lett volna egy tisztességes helytállás - és valszeg nem is lesz, mivel mostmár a románoknak is nyerni kell, ha tovább akarnak menni.Szerintem ez érthető magában is, nem szükséges felhozni barcás példát, mondjuk bevallom férfiasan, nem is értem.
A mondandód második részéből nekem az jött le, hogy nem nagyon értetted meg amit mondani szerettem volna. Nem azt mondtam, hogy a spanyoloknak nagyobb nevű ellenfeleik voltak, csak most volt egy, aki kellemetlenebb, és aki nem támad le 3 csatárral, hanem betömörül. A franciákat tegnap szépen lekontrázták, mivel a kakasoknak mennie kellett előre. A svédek ennek a meccsnek 3 ponttal a zsebben mentek neki, úgy, hogy egy iksz tökéletes.
Rendben, az olaszok lefocizását hülyeség is lenne vitatni (hozzátartozik, hogy egyrészt első fellpés alkalmával elfogadottabb az óvatosság, másrészt sztem az olaszoknak nem lesz még1 olyan [auto_cenzúra] meccse).Bányász írta: Azért mondjuk a holland - olaszon nem nagyon láttam az akarást az olaszokon a bekapott gólig...szóval hasonló volt szerintem a szitu mint ma.
Az olaszok is akkor kezdtek volna el játszani miután bekapták a gólt,egészen addig nem nagyon erőltették a támadást.Szerintem nekik tökéletes lett volna azon a meccsen egy x.
Szerintem egy csatárral is lehet támadó focit játszani...Zozzy 5 írta:Egy sérülés kérdése az egész...Az meg egy dolog, hogy a spanyolok eddig nem voltak olyan helyzetben, hogy tiplizni kellett az eredményért, de mi van, ha majd ilyenben lesznek?Bányász írta: Nem biztos,h muszáj csereként beállnia.Lásd első meccs ahol ugye Torres helyett jött Fabregas és nem lettek sokkal rosszabbak akkor se a spanyolok.
Nem hiszem,h túl sokat fog játszani Sergio Garcia és Raul se hiszem,h sokat játszana,hiszen nem kötelező csatárt cserélni...így sztem nem hiányzik/ozna egyik se,illetve nem lennének előrébb egy Raullal se szerintem...
Azért mondjuk a holland - olaszon nem nagyon láttam az akarást az olaszokon a bekapott gólig...szóval hasonló volt szerintem a szitu mint ma.Zozzy 5 írta:Azt írtam, hogy a hollandoknak még nem kellett olyan csapattal játszania, akiknek mint kisebb név tökéletes lett volna egy tisztességes helytállás - és valszeg nem is lesz, mivel mostmár a románoknak is nyerni kell, ha tovább akarnak menni.Szerintem ez érthető magában is, nem szükséges felhozni barcás példát, mondjuk bevallom férfiasan, nem is értem.ozsimiki írta: Jó ezt így könnyű leírni,h olaszok gyengébbek voltak mint svédek,az is lehetséges,h a hollandok ennyire engedték játszani az olaszokat,vagy épp a franciákat. Ennyi erővel akkor idén nem a BARCA volt gyenge,hanem a többi 19 csapat volt nagyon jó.![]()
Ezen a meccsen nem tudta azt a szintet hozni a spanyol csapat amit el lehetett várni,jó lehet mondani,h dehát svédek. Viszont akkor Hollandoknál én meg azt mondom,h dehát világbajnokok,dehát előzetesen nagyon erősnek titulált Franciák...mégis annyi lett amennyi. De ahogy írtam 2 meccs alapján ez jött le,ami. lehet,h utána másképp lesz,de eddig ez elég egyértelmű szitu.
A mondandód második részéből nekem az jött le, hogy nem nagyon értetted meg amit mondani szerettem volna. Nem azt mondtam, hogy a spanyoloknak nagyobb nevű ellenfeleik voltak, csak most volt egy, aki kellemetlenebb, és aki nem támad le 3 csatárral, hanem betömörül. A franciákat tegnap szépen lekontrázták, mivel a kakasoknak mennie kellett előre. A svédek ennek a meccsnek 3 ponttal a zsebben mentek neki, úgy, hogy egy iksz tökéletes.
Egy sérülés kérdése az egész...Az meg egy dolog, hogy a spanyolok eddig nem voltak olyan helyzetben, hogy tiplizni kellett az eredményért, de mi van, ha majd ilyenben lesznek?Bányász írta: Nem biztos,h muszáj csereként beállnia.Lásd első meccs ahol ugye Torres helyett jött Fabregas és nem lettek sokkal rosszabbak akkor se a spanyolok.
Nem hiszem,h túl sokat fog játszani Sergio Garcia és Raul se hiszem,h sokat játszana,hiszen nem kötelező csatárt cserélni...így sztem nem hiányzik/ozna egyik se,illetve nem lennének előrébb egy Raullal se szerintem...
hát, az a 2 is több mint a semmi...én leginkább a legnagyobb helyzetre gondolok, mikor 3szor sikerült a spanyoloknak rálőni, silva, villa, és torres is túzelt de nagy mázlival megúszták a svédek...2. tizit meg sztem a kezezésre gondoltak...Varga Tamás írta:Hát, igen, mert a spanyoloknak hány helyzetük volt? A gólon kívül egy, erős jóindulattal kettő. És csak egy büntető szárad a bíró lelkén, a másodikat nem tudom, minél láttátok.
Azt írtam, hogy a hollandoknak még nem kellett olyan csapattal játszania, akiknek mint kisebb név tökéletes lett volna egy tisztességes helytállás - és valszeg nem is lesz, mivel mostmár a románoknak is nyerni kell, ha tovább akarnak menni.Szerintem ez érthető magában is, nem szükséges felhozni barcás példát, mondjuk bevallom férfiasan, nem is értem.ozsimiki írta: Jó ezt így könnyű leírni,h olaszok gyengébbek voltak mint svédek,az is lehetséges,h a hollandok ennyire engedték játszani az olaszokat,vagy épp a franciákat. Ennyi erővel akkor idén nem a BARCA volt gyenge,hanem a többi 19 csapat volt nagyon jó.![]()
Ezen a meccsen nem tudta azt a szintet hozni a spanyol csapat amit el lehetett várni,jó lehet mondani,h dehát svédek. Viszont akkor Hollandoknál én meg azt mondom,h dehát világbajnokok,dehát előzetesen nagyon erősnek titulált Franciák...mégis annyi lett amennyi. De ahogy írtam 2 meccs alapján ez jött le,ami. lehet,h utána másképp lesz,de eddig ez elég egyértelmű szitu.
Nem biztos,h muszáj csereként beállnia.Lásd első meccs ahol ugye Torres helyett jött Fabregas és nem lettek sokkal rosszabbak akkor se a spanyolok.Zozzy 5 írta:A jövőheti lottószámokat nem tudnád nekem megmondani?Varga Tamás írta:Nyertek a spanyolok - érdemtelenül. Ilyen játékkal nem jutnak messzire - most sem.
Aragonés-nek egy valamiben iagaz volt: Raúl a kutyának sem hiányzik. Az eredmények őt igazolják. Mégsem olyan hülye az Öreg.![]()
![]()
Raulhoz: azzal nem vállalt nagy rizikót az öreg, hogy Torres-Villa kezd. Csak kérdem én, a padon ülő Sergio Garcia kinek hiányzik? Kiváncsi leszek rá, ha majd esetleg csereként be kell állnia és tőle fogják várni a megváltást.
Hát, igen, mert a spanyoloknak hány helyzetük volt? A gólon kívül egy, erős jóindulattal kettő. És csak egy büntető szárad a bíró lelkén, a másodikat nem tudom, minél láttátok.balboa7 írta:hát, végülis a svédek a kapuig nem mentek el a 2. félidőben, szóval nem értem h ezt mire alapoztad...amúgy meg a spanyoloknak nem egy lehetőségük volt a 2. félidőben...jobban akarták a győzelmet, és sztem egyáltalán nem érdemtelenül nyertek, de lehet a szurkoló szól belőlem...Varga Tamás írta:Nyertek a spanyolok - érdemtelenül.