Zozzy 5 írta:
Azt írtam, hogy a hollandoknak még nem kellett olyan csapattal játszania, akiknek mint kisebb név tökéletes lett volna egy tisztességes helytállás - és valszeg nem is lesz, mivel mostmár a románoknak is nyerni kell, ha tovább akarnak menni.Szerintem ez érthető magában is, nem szükséges felhozni barcás példát, mondjuk bevallom férfiasan, nem is értem.
A mondandód második részéből nekem az jött le, hogy nem nagyon értetted meg amit mondani szerettem volna. Nem azt mondtam, hogy a spanyoloknak nagyobb nevű ellenfeleik voltak, csak most volt egy, aki kellemetlenebb, és aki nem támad le 3 csatárral, hanem betömörül. A franciákat tegnap szépen lekontrázták, mivel a kakasoknak mennie kellett előre. A svédek ennek a meccsnek 3 ponttal a zsebben mentek neki, úgy, hogy egy iksz tökéletes.
Rosszul jött le
Akkor hogy világos legyen: elég szomorú,ha egy betömörült svéd csapat ellen,ennyi a max a spanyoloktól

Ennél többet vártam tőlük,és ezekután ha vhogy továbbkecmeregnek a franciák,vagy az olaszok,akkor könnyen az lehet mint ami volt a VB-én,sajnos. Mivel ugye akkor a két nagy sem úgy fogja elkezdeni a meccset,h hamar gólt kell szereznie. Teszem azt a Hollandok megalapozták azt,h kontrákra játszhassanak. A spanyolok is nyerhettek volna 3 góllal 1-0 után,mégse olyan volt a meccs képe,mint a C csoportban. Ez véletlen? Vagy a svédek 0-1 után is betömörültek,és 10 emberrel védekeztek? Nem. Viszont ezt sajnos a spanyolok nem tudták kihasználni.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.