Alberto10 írta:én nagyon nem örülnék Drogbának! tökre nem illene bele a játékunkba! nekünk Villa kell!!!! Come on Villa!
Miért ne illene?
Egyébként nekem Villával is az a bajom, hogy 175 centi. Rohadtul alacsony majd' mindenki a csapatban... és ezzel rá is lehet fizetni. Persze ha jól működik minden, Villa mindig megjátszaható, akkor nem nagy baj, mert Eto'o sem az a tank stílus. Viszont ha nem megy, elég egy beívelés, amit egy nagydarab jólfejelő ember kapura tesz (spec. tegnap a nagydarab svédek ellen se sok esélye volt Villának, mert nem működött jól a kp.)
Én ezért örülnék egy Ibrának vagy akár egy Drogbának mert 190 körüli színizom emberek, akikről a védők nagyrésze lepattan... ő tud harcolni a védőfalban, felveszi a versenyt fizikailag is a védőkkel, nem lökik el testtel simán. És sztem a fejelés is nagy hiányosságunk (az átlövés mellett) mert ha nagyon nem megy, ezekből mindig könnyebb gólt szerezni...
Bár én még mindig reménykedem, hogy Eto'o marad, de ha megy, én perpill jobban örülnék egy 'tank' stílusú csatárnak.