Barça Igazolások 2008-09
- barca0417
- Entrenador del Barça
Van der Vaart nekem jobban kéne mint Moutinho. a portugál se rossz, de a hollandnak már van annyi rutinja, meg tapasztalata, az mellett hogy még mindig fiatal, hogy elirányítsa a barcát. árban pedig nem sok különbség lenne közöttük szerintem. Nekem ő kéne.

-
- Jugador d'estrella
Nem mondom én ,hogy nem.Nem is ez a bajom vele.Csak ha ő jön ,megint nem lesz aki fejeljen vagy erőből bepasszírozzon egy nyavadt gólt.zeus021 írta:Sztem Villa is tud olyan váratlan megoldásokkal szolgálni ami egy meccset eldönthet akár Ibrahimovic, jó példa a tegnapi spanyol-svéd meccs
Van olyan ,hogy nem megy a cselezgetés meg a csiki-csuki asszem a tavalyi év erre jó példa(bár az is igaz ,hogy nem volt olyan hét valaki ne legyen sérült),és akkor nem lehet mit tenni ,ha bármelyik csapat bármely védője lefejeli nem megyünk vele sokra.
Bár ne legyen igazam jöjjön ide és lőjjön 30gólt akkor nincs probléma.

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Sztem Villa is tud olyan váratlan megoldásokkal szolgálni ami egy meccset eldönthet akár Ibrahimovic, jó példa a tegnapi spanyol-svéd meccsMonti írta:Lehet azér mondom mert elfogult vagyok Titivel kapcsolatban (nekem ő kb. félistenozsimiki írta:Sehogy sem elég Titi+Bojan, Eto'o távozása esetén. Mégha a 2évvel ezelőtti Titi lenne akkor sem. Elég egyetlen sérülés,vagy hosszabb hullámvölgy,és k.o. Ez mindkettőnél fent állhat,egyiknél a rosszabb formája miatt,másiknál meg a kellő tapasztalat hiánya miatt. Kell mindenképp csatárt igazolni! Ahogy végre kellene vmi épkézlább írányítót is.),de nekem jobban illik a képbe mint Villa.
Vagy ha veszünk támadót inkább olyat kéne mint Ibra vagy Adebayor (bár még nem egy súlycsoport a kettő),erősek,teknikásak,gólérzékenyek,ha nem megy a szokásos látványos,sokpasszos játék akkor lehessen abban bízni ,hogy egy szöglet vagy szabadrúgás után befejeli valamelyik.
Tavaly is szerintem nagy probléma volt ,hogy nem lőttünk "egyszerű" gólokat.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
De azt azért ne felejtsétek el, hogy még bevételünk is lesz/lehet Decoból, Eto'obol, Roniból, Gudyból,...nicandro írta:akkor még 80 milla is kellMESSIás(z) írta:Sztem még 3 igazolás kell!!
Silva,Moutinho,Villa![]()
van pénz öcsééém
:D:D
akkor még 80 milla is kellMESSIás(z) írta:Sztem még 3 igazolás kell!!
Silva,Moutinho,Villa![]()

-
- Jugador d'estrella
Lehet azér mondom mert elfogult vagyok Titivel kapcsolatban (nekem ő kb. félistenozsimiki írta:Sehogy sem elég Titi+Bojan, Eto'o távozása esetén. Mégha a 2évvel ezelőtti Titi lenne akkor sem. Elég egyetlen sérülés,vagy hosszabb hullámvölgy,és k.o. Ez mindkettőnél fent állhat,egyiknél a rosszabb formája miatt,másiknál meg a kellő tapasztalat hiánya miatt. Kell mindenképp csatárt igazolni! Ahogy végre kellene vmi épkézlább írányítót is.

Vagy ha veszünk támadót inkább olyat kéne mint Ibra vagy Adebayor (bár még nem egy súlycsoport a kettő),erősek,teknikásak,gólérzékenyek,ha nem megy a szokásos látványos,sokpasszos játék akkor lehessen abban bízni ,hogy egy szöglet vagy szabadrúgás után befejeli valamelyik.
Tavaly is szerintem nagy probléma volt ,hogy nem lőttünk "egyszerű" gólokat.
Barca,Barca,Baaarca!
Még több mint 60-at biztos h költenekultrasur írta:szerintem Villa a Realé lesz(remélem)
(és rajta kivül más nem is kell a Realba...)
A barca még kb mennyit költhet az eddigi kb 60 mellet?

-
- Barça B
Régebben ugy volt h 90M-t költhet összesen
szerintem Villa a Realé lesz(remélem)
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
-
- Barça B
Sztem még 3 igazolás kell!!
Silva,Moutinho,Villa

Silva,Moutinho,Villa

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sehogy sem elég Titi+Bojan, Eto'o távozása esetén. Mégha a 2évvel ezelőtti Titi lenne akkor sem. Elég egyetlen sérülés,vagy hosszabb hullámvölgy,és k.o. Ez mindkettőnél fent állhat,egyiknél a rosszabb formája miatt,másiknál meg a kellő tapasztalat hiánya miatt. Kell mindenképp csatárt igazolni! Ahogy végre kellene vmi épkézlább írányítót is.Monti írta:Én nemtom ti ,hogy vagytok vele ,de szerintem ha elmegy Eto'o akkor Henrynál sokkal jobb megoldás nincs középcsatárnak.Lehet kicsit öreg ,de ha jól cserélgeti majd Pep őt és Bojant meg tudnák oldani a szezont.
Így már csak egy szélső kéne,meg valami irányító féle.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador d'estrella
Én nemtom ti ,hogy vagytok vele ,de szerintem ha elmegy Eto'o akkor Henrynál sokkal jobb megoldás nincs középcsatárnak.Lehet kicsit öreg ,de ha jól cserélgeti majd Pep őt és Bojant meg tudnák oldani a szezont.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
"Na most kiváncsi leszek, Joao Moutinho játékára, mert Svájc ellen illene a portugáloknak győzni."André T. írta:Na most kiváncsi leszek Joao Mou játékára mert azért Svájc ellen illene a
Portugáloknak győzzni.
Így nem megy? Kedves André.

Na most kiváncsi leszek Joao Mou játékára mert azért Svájc ellen illenne a
Portugáloknak győzzni.És szerintem elég nagygól különbséggel szóval én
most azt mondom hogyha Joao ma sem mutatt semmit magából akkor tény
leg nincsenrá szükségünk.Szóval remélem láttunk tőle valamitt mert szimp
atikus és nemegyönző állatt mint a portugál csapatt többsége mint pl:Sim
ao,C.Ronaldo,Decó,Quaresma.....stb.
Portugáloknak győzzni.És szerintem elég nagygól különbséggel szóval én
most azt mondom hogyha Joao ma sem mutatt semmit magából akkor tény
leg nincsenrá szükségünk.Szóval remélem láttunk tőle valamitt mert szimp
atikus és nemegyönző állatt mint a portugál csapatt többsége mint pl:Sim
ao,C.Ronaldo,Decó,Quaresma.....stb.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára André T. 2008.06.15. 18:02:43-kor.
Nem gondoltam volna év közben h a középcsatár lesz a legnagyobb kérdés.A Barca úgy játszik h alkudni próbálnak Villából és ha nem sikerül akk remélik h megveszi az Inter Drogbát és akk Zlatan valszeg a miénk lehet jó áron.Szal vagy Villa,vagy Ibrahimovic jönni fog.Én inkább Villa párti vok.Csak szerintem Villa már elégg érett ahoz h más bajnokságban is legyen és sztem inkább az Angol bajnokságot fogja választani.Sajnos.De Ibrahimovic is jó vásár lenne.
nincs szükségünk....DaNNy írta:...
kis emberekkel is megy...
Persze, igazad van, ha megy a szekér. Akkor megvoltunk átlövések nélkül is (oké, volt pár Deco gól), meg kis emberrel is. De tavaly nagyon látványos volt, hogy mindent ki akarunk játszani... de van amikor nem megy. És nem felívelgetni kell a csatárnak, hanem szélről beadni, ha már megvettük Alvest.

Tehát ment Eto'o-val, mehet Villával, de több taktika variáció lenne, ha egy erőscsatárunk lenne, ha már egy csatárral játszunk.

- DaNNy
- Jugador d'estrella
öööö ez 12 emberTomi1987 írta:Ha Eto'o helyett vesznek valakit akkor az Villa legyen ne Ibrahimovic ,mert ő nagyképű épp úgy mint C.Ronaldo.
Nem illik a Barcaba mardjon ott ahol van.Villa jöhet még 30 millio fonért is.
-----------------------------------Victor Valdes------------------------------------
----Alves--------------Puyol----------------Milito(Caseres)---------Abidal------
---------------------------Toure-----------------Keita-----------------------------
------Messi------------------------Moutinho------------------------Xavi----------
?
--------------------David Villa------------------------Henry-----------------------
?
CS:Pinto,Pique,Iniesta,Bojan,Sylvinho,Hernanes
?

FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Tudok, és a tank stílusu csatár szerintem nem kell. etoo 179centi mégis elment a védők melett stb. Villa is 2. gólnál befűzte a 2 nagy svéd védőt. Nem lényeg az,hogy milyen magas amég ilyen eredményes. Eleve a Barca nem felívelésekre játszik és ha már arra játszunk akkor megérdemeljük a vereséget. Eddig nem tudom milyen tank csatárunk volt a Bajnoki címek sroán, illetve az elmúlt 4-5évben. Szerintem Felesleges Drgoba,Ibra is. 2 sírós pofájuk benem áll és sírnak ha nem kapnak labdát. Villa is ilyen ,de legalább láthatjuk ha kiszolgálják és jó csapatban van eredményes.barca99 írta:Tudsz tovább is olvasni?
Silva / Villa
Silva / Villa
Ha Eto'o helyett vesznek valakit akkor az Villa legyen ne Ibrahimovic ,mert ő nagyképű épp úgy mint C.Ronaldo.
-----------------------------------Victor Valdes------------------------------------
----Alves--------------Puyol----------------Milito(Caseres)---------Abidal------
---------------------------Toure-----------------Keita-----------------------------
------Messi------------------------Moutinho------------------------Xavi----------
?
--------------------David Villa------------------------Henry-----------------------
?
?
?
?
?
Háát ha már Tank stílusu csatár akkor már inkább Ibrahimovic mint Drogba!
Szerintem
Szerintem

Tudsz tovább is olvasni?
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Tudod te,hogy Eto'o hány centi? 179 ... Mégis isten csatár .barca99 írta:Miért ne illene?Alberto10 írta:én nagyon nem örülnék Drogbának! tökre nem illene bele a játékunkba! nekünk Villa kell!!!! Come on Villa!
Egyébként nekem Villával is az a bajom, hogy 175 centi. Rohadtul alacsony .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNNy 2008.06.15. 16:13:30-kor.
Silva / Villa
Silva / Villa
Miért ne illene?Alberto10 írta:én nagyon nem örülnék Drogbának! tökre nem illene bele a játékunkba! nekünk Villa kell!!!! Come on Villa!
Egyébként nekem Villával is az a bajom, hogy 175 centi. Rohadtul alacsony majd' mindenki a csapatban... és ezzel rá is lehet fizetni. Persze ha jól működik minden, Villa mindig megjátszaható, akkor nem nagy baj, mert Eto'o sem az a tank stílus. Viszont ha nem megy, elég egy beívelés, amit egy nagydarab jólfejelő ember kapura tesz (spec. tegnap a nagydarab svédek ellen se sok esélye volt Villának, mert nem működött jól a kp.)
Én ezért örülnék egy Ibrának vagy akár egy Drogbának mert 190 körüli színizom emberek, akikről a védők nagyrésze lepattan... ő tud harcolni a védőfalban, felveszi a versenyt fizikailag is a védőkkel, nem lökik el testtel simán. És sztem a fejelés is nagy hiányosságunk (az átlövés mellett) mert ha nagyon nem megy, ezekből mindig könnyebb gólt szerezni...
Bár én még mindig reménykedem, hogy Eto'o marad, de ha megy, én perpill jobban örülnék egy 'tank' stílusú csatárnak.
Én amúgy ezzel a Hlebbel kapcsolatban azt nemérttem hogy egyáltalán
hogyan kerültünk mi kapcsolatba vele hiszen én szerintem nem egynagy
spiller azért Van der Vaart példáúl sokkal jobb szerintem mint ez a fehér
oroszgyerek.
hogyan kerültünk mi kapcsolatba vele hiszen én szerintem nem egynagy
spiller azért Van der Vaart példáúl sokkal jobb szerintem mint ez a fehér
oroszgyerek.