baas11 írta:Én sem vagyok valami derü látó... a Hleb/Hernannes ,Silva ,TRez/Adeb -okkal
nem fogjuk tudni felvenni a versenyt jövőre sem mondjuk a Sneijder-Guti-C.ronaldo-Van Nisteroy féle Real-al. De nem baj majd két év múlva talán...
Hmm... rosz felfogás van ezen a forumon sok embernél szerintem. 2004-05ös szezonban nekünk: Deco, Eto'o, Márquez, Belletti, Giuly. Mind nagy nevek, de közelsem annyira, mint ami a Real-nál volt, emlékszünk még? Beckham, Zidane, Ronaldo, Raul, R.Carlos, Casillas, Figo és még sorolhatnám. A végén ki lett spanyol bajnok?
Egyébként nyár végén kell majd a következtetést levonni a csapatrol, hiszem még közelsem biztos, hogy a te általad felsorolt játékosok lesznek a befutok. (Moutinho, Villa, Güiza, Ibrahimovic, Adriano.. röpködnek a nevek, és ahogy mulnak az idök, valamelyik eltünik, és ujak jönnek. Lásd Ibrahimovic, Adriano, Lahm stb... )
Szerk.: Csatárnak Eto'o helyére én is csak Villa-t tudom elképzelni, nem követtem eddig a pályafutását, csak a Barca-Valencia meccseken láttam, de amit az EB-n müvel eddig, az hátborzongato (ára is az lesz

)