Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én is. Szerintem Guardiola is így gondolkodik.Fernando írta:Azért én biztosabb vagyok akkor ha oylan játékost igazol a csapat aki az én szememben bizonyított már.
Asys írta:Idén nevekben jobbak voltunk náluk, ők csapatban jobbakbaas11 írta:Én sem vagyok valami derü látó... a Hleb/Hernannes ,Silva ,TRez/Adeb -okkal
nem fogjuk tudni felvenni a versenyt jövőre sem mondjuk a Sneijder-Guti-C.ronaldo-Van Nisteroy féle Real-al. De nem baj majd két év múlva talán...jővőre ez meg fog fordulni! A mi javunkra
Hmm... rosz felfogás van ezen a forumon sok embernél szerintem. 2004-05ös szezonban nekünk: Deco, Eto'o, Márquez, Belletti, Giuly. Mind nagy nevek, de közelsem annyira, mint ami a Real-nál volt, emlékszünk még? Beckham, Zidane, Ronaldo, Raul, R.Carlos, Casillas, Figo és még sorolhatnám. A végén ki lett spanyol bajnok?baas11 írta:Én sem vagyok valami derü látó... a Hleb/Hernannes ,Silva ,TRez/Adeb -okkal
nem fogjuk tudni felvenni a versenyt jövőre sem mondjuk a Sneijder-Guti-C.ronaldo-Van Nisteroy féle Real-al. De nem baj majd két év múlva talán...
Legyen igazad, én is ebben bízom. De ehhez kell egy 30-35 gólos csatár. Ha Samut elküldi, akkor csak Villa ilyen. Ő pedig szerintem, inkább a Madridot fogja választani. Évek óta édesgetik, udvarolnak neki.Asys írta:Idén nevekben jobbak voltunk náluk, ők csapatban jobbakbaas11 írta:Én sem vagyok valami derü látó... a Hleb/Hernannes ,Silva ,TRez/Adeb -okkal
nem fogjuk tudni felvenni a versenyt jövőre sem mondjuk a Sneijder-Guti-C.ronaldo-Van Nisteroy féle Real-al. De nem baj majd két év múlva talán...jővőre ez meg fog fordulni! A mi javunkra
Idén nevekben jobbak voltunk náluk, ők csapatban jobbakbaas11 írta:Én sem vagyok valami derü látó... a Hleb/Hernannes ,Silva ,TRez/Adeb -okkal
nem fogjuk tudni felvenni a versenyt jövőre sem mondjuk a Sneijder-Guti-C.ronaldo-Van Nisteroy féle Real-al. De nem baj majd két év múlva talán...
Az Inter most hosszabbítja meg Zlatan szerződését. Sehol nam olvastam, hogy Mourinho el kívánja zavatrni a svédet.barcamessi írta:Már ne is haragudj, de még jó hogy nem azt nyilatkozza hogy jövőre nem akar nyerni semmit, meg hogy sz.arik bele az egészbe, meg hogy jól van úgy minden ahogy van... Kapjál már néha a fejedhez, és gondolkodj mielőtt írsz! Amúgy meg ha ő úgy látja hogy Eto'o-nak mennie kell, akkor menjen! Nem hülye ember Pep se, lehet hogy ő már tud valamit amit mi még nem!Varga Tamás írta: A nyilatkozat egészéről egyébként a tömör véleményem: lózungok garmadája.
Nagyon erősek leszünk, hiszünk magunkban, nagyon jók leszünk, bízni kell magunkban, mi leszünk a legjobbak, alázattal kell lenni. Ismerős szavak, az elmúlt két évben minden meccs után olvashattuk. És ezek a tények. Itt olvastam az eurobarcán, erre támaszkodtam. Benne vannak a nyilatkozatában. A kérdés: cseréltünk egyáltalán edzőt?
Meg hát Mourinhot is ilyen balfa.sznak tartod, azért mert pl el akarja küldeni az Intertől Ibrát? Neki is megvannak a saját elképzelései, hidd el Pepnek is megvannak! És ha ehhez az kell hogy Eto'o távozzon, akkor isten áldja, majd jön helyette Villa aztán csókolom!
Már ne is haragudj, de még jó hogy nem azt nyilatkozza hogy jövőre nem akar nyerni semmit, meg hogy sz.arik bele az egészbe, meg hogy jól van úgy minden ahogy van... Kapjál már néha a fejedhez, és gondolkodj mielőtt írsz! Amúgy meg ha ő úgy látja hogy Eto'o-nak mennie kell, akkor menjen! Nem hülye ember Pep se, lehet hogy ő már tud valamit amit mi még nem!Varga Tamás írta: A nyilatkozat egészéről egyébként a tömör véleményem: lózungok garmadája.
Nagyon erősek leszünk, hiszünk magunkban, nagyon jók leszünk, bízni kell magunkban, mi leszünk a legjobbak, alázattal kell lenni. Ismerős szavak, az elmúlt két évben minden meccs után olvashattuk. És ezek a tények. Itt olvastam az eurobarcán, erre támaszkodtam. Benne vannak a nyilatkozatában. A kérdés: cseréltünk egyáltalán edzőt?
Tehát: nem bízol egy jó szezonban?Perrero írta:Deco, Ronaldinho érthető, Eto'o "fakultativ"
nagyon csipázom Eto'ot, de ahogy észrevettem eléggé önfejü, hisztis -nem a pályán-, ezzel bomlaszthatja esetleg a csapategységet. Nem 1 balhéja volt már, és azt mondta, ha jövőre nem nyer semmit akkor lelép, vegyük azt, hogy nem nyerünk. Idén lényegesen nagyobb léért ellehet adni, mint még egy pocsék szezon után.
A két játékos születési ideje:fUtBoLiStA írta:Most az a legfontosabb, hogy a következő szezonnak úgy tudjon neki vágni a csapat, hogy nincs széthúzás és minden játékos 1000el hajt a pályán. Ezzel a kerettel megkellett volna nyerni a bajnokságot én máig ezt mondom, de egyszerűen egyes játékosok nem voltak elég fegyelmezettek, nem tettek meg mindent a siker érdekében, akarás, motiváció nélkül pedig nem lehet eredményt elérni. (most nem Eto'o-ra gondolok, mert a pályán mindig a tudása legjavát nyújtotta). Sam tényleg a világ egyik legjobbja de ő nem az a típus aki egy beszélgetés miatt máshogy látja majd a világot, alapjában meg kell változtani a csapatot emiatt neki is mennie kell. Ellene szól hogy sokszor sérüléssel bajlódik plussz ő sem lesz fiatalabb illetve az árából vehetnénk egy klasszis csatárt. Nagyon szeretem őt és ha elmegy remélem hozunk egy olyan játékost aki méltó utódja lehet. Sztem az egyetlen ilyen játékos Villa lehet. Megvan benne minden gólérzékeny, fiatal, szerény, csendes. Ez csak az én vélemény, sokan biztos máshogy látják.Rivaldo11 írta:Hát ezt NEM HISZEM EL. Mi az hogy nem számol Eto'o val? Könyörgöm Guardiola mit művelsz?
Nem kell neki a világ legjobb csatára.sírva fakadok, de legkevesebb, hogy felforr az agyvizem.
"itt" --->azok között akikre számít...[/quote]baas11 írta:R10-ről : "Ha azt érezném, hogy ő szeretne ismét olyan lenni, mint régen, biztosan itt lenne. "
Ezt hogy értette ?ott ülne mellette vagy mi... nem keresne magának új klubbot ?vagy itt lenne a helye? vagy itt maradna?