Már le lett írva, a főoldalon is kint van de azért elmondom.
Röviden és tömören Guardiola a következő szezonba nem számol Deco-val, Ronaldinho-val és Eto'o-val
Már le lett írva, a főoldalon is kint van de azért elmondom.
Le lehet séríteni. De Angliában nem történt meg, pedig ott sokkal keményebb a játék...Karashu írta:Sztem meg Henry igenis jó játékos és meg fogja még mutatni, hogy mire képes! Nálam ő kihagyhatatlan a kezdőből!xbalix írta:Nem lesz oan szerencsénk h lesérüljön. Nem egy sérülékeny típus, nézd meg micsoda felépítése van, tiszta izom stb... Sajnos Henry meg már túl van a csúcson. Akkor volt ott, amikor az Arsenalban 30 gól fölött rugott. Szal Henrynak nem biztos h tuti kezdőnek kellene lenni. Persze játszatni kell, de nem biztos h nekünk meg őrá kell majd alapoznunk.
És hidd el, van az a lökés/rúgás/ütés amivel le lehet séríteni azt a majmot!
Nem a spanyol focihoz kell hozzászokni, hanem a csapat játékstílusához és az ellenfél keménységéhez. Olaszországban és Angliában keményebbek a védők ezért valószínű, hogy CRoninak és Trezeguetnek könyneb dolga lenne Spanyolországban.MR.Barca írta:Én szívem szerint Trezegute helyet David Villa-ra koncentrálnék.Mert Trezegute az olasz bajnokságba remekelne mert az olasz focihoz szokott hozzá.Ha a Barcához igazolna 1-2 évbe is beletelhet míg mekszokja a spanyol focit.Villa meg a spanyol focihoz van hozzászokva meg ő nem öreg.
Hát igen elég nagy zsákbamacska Hernándes. De egy kicsit Moutinho is. A portugálok játékát Deco szervezi, szervezésből nem láttunk még sokat tőle. Pirlo sztem tökéletes lenne, sokszor láttam már játszani, de most az EB-n is csillog. Hihetetlen h tőle folymatosan jönnek a jobbnál jobb passzok, ívelések. Talán ő a mi emberünk, kérdés h akarna e jönni és ha igen elengedik-e...salvatore írta:Deco helyere sztem nem lenne jo ha Hernanes jonne,mert alitolag ő vedekező kozeppalyas pont ugy mint Yaya vagy Keita. Oda inkabb én Pirlót vennem meg hogy ha elakarna jonni,még ha draga is.
Vagy ha veletlenul senkivel nemtudunk megegyezni,akkor betenni oda Iniestat........
Sztem meg Henry igenis jó játékos és meg fogja még mutatni, hogy mire képes! Nálam ő kihagyhatatlan a kezdőből!xbalix írta:Nem lesz oan szerencsénk h lesérüljön. Nem egy sérülékeny típus, nézd meg micsoda felépítése van, tiszta izom stb... Sajnos Henry meg már túl van a csúcson. Akkor volt ott, amikor az Arsenalban 30 gól fölött rugott. Szal Henrynak nem biztos h tuti kezdőnek kellene lenni. Persze játszatni kell, de nem biztos h nekünk meg őrá kell majd alapoznunk.
Nem lesz oan szerencsénk h lesérüljön. Nem egy sérülékeny típus, nézd meg micsoda felépítése van, tiszta izom stb... Sajnos Henry meg már túl van a csúcson. Akkor volt ott, amikor az Arsenalban 30 gól fölött rugott. Szal Henrynak nem biztos h tuti kezdőnek kellene lenni. Persze játszatni kell, de nem biztos h nekünk meg őrá kell majd alapoznunk.Karashu írta:Itt csúnyám elmegyünk néhány dolog mellett! Pl az, hogy ha Henry formában van, akkor ugyanúgy játszik mint céronika! Sőt! Sztem még jobban!
+ ha ronikát egyszer jól felrúgják vmiek meccsen és lesérűl 3 hónapra, akkor sztetek mi lesz? Hát a szívás! Köré építik a csapatot majd, ő lesz a célkjeresztben, és ha ő kiesik, akkor könnyen szivacs lehet a csapatból!
Zsoma írta:Hernanes ára 25m EUR a Sao Paolo szerint...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=741183
mezenga írta:tudomka958 írta:mielőtt berezelnénk cronaldotól ne felejtsük:nálunk van messi!
nehogy már rosszabb legyen...
az ,hogy melyik hogy teljesít a mögötte levő csapaton múlik!
na itt kezdek bizonytalan lenni...
egyetértek csakhogy messi még sosem játszott végig egy teljes szezont, mindig kidőlt legalább 2 hónapra. Ronaldo meg nemtom volt-e egyáltalán sérült a pályafutása alatt
tudomka958 írta:mielőtt berezelnénk cronaldotól ne felejtsük:nálunk van messi!
nehogy már rosszabb legyen...
az ,hogy melyik hogy teljesít a mögötte levő csapaton múlik!
na itt kezdek bizonytalan lenni...
Fernando írta:Nemhiszem hogy igaz a hír. Sőt biztos hogy nem igaz, de azért belemnnék egy olyanba hogy Pirlo+25 M Eur.=Eto'o
ÉN NEM!pirlo nem megfelelő az irányító posztra mert idős és a passzai se olyan jók mint régebbenFernando írta:Nemhiszem hogy igaz a hír. Sőt biztos hogy nem igaz, de azért belemnnék egy olyanba hogy Pirlo+25 M Eur.=Eto'o